Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Για την όρεξη


ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ
Συγγραφέας :
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Εκδόσεις : MODERN TIMES
Εύγευστα πιάτα, καλή παρέα, σωστή οργάνωση και προσεκτική προετοιμασία. Αυτά είναι τα κύρια συστατικά για ένα επιτυχημένο τραπέζι με συγγενείς, φίλους ή συναδέλφους. Είτε πρόκειται για κάποια φιλική συγκέντρωση είτε για ένα επίσημο γεύμα, ο οικοδεσπότης θα πρέπει να φροντίσει ώστε οι καλεσμένοι του να νιώσουν ευπρόσδεκτοι και να απολαύσουν ένα πραγματικά αξέχαστο γεύμα. Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε το ιδανικό τραπέζι, καθώς και περισσότερες από 200 παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές από διάφορα μέρη του κόσμου. Αποτελεί έναν ανεκτίμητο οδηγό με προτάσεις για ολοκληρωμένα γεύματα και ιδέες για τη δημιουργία της ιδανικής ατμόσφαιρας.

Μαμά και κόρη

ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ
ΚΡΑΣΝΟΟΥ ΑΙΡΙΣ
εκδ
Παλλάδιο 2006

Μητέρα και ενήλικη κόρη. Είναι εφικτή η αποκατάσταση σχέσεων που έχουν διαρραγεί, η επούλωση πληγών του παρελθόντος; Η Άιρις Κράσνοου σε αυτό το ιδιαίτερο βιβλίο μας παρουσιάζει την προσωπική της εμπειρία με μια σκληρή μητέρα, όπως επίσης και πολλές αφηγήσεις γυναικών με κλονισμένες με τη μητέρα τους σχέσεις.
Με απόλυτη πίστη στη δύναμη του γενετικού δεσμού μητέρας-κόρης, η Κράσνοου παρακινεί την ενήλικη κόρη σε μια πορεία ξεπεράσματος των νεανικών φαντασιώσεων της τέλειας και υπερ-καλοσυνάτης μητέρας και σε μία πορεία συμφιλίωσης.
Με την οπτική και την πνευματικότητα των κινημάτων της «Νέας Εποχής», η συγγραφέας μάς μιλά για την απαγκίστρωση από το θυμό και τον πόνο του παρελθόντος, απαγκίστρωση που απελευθερώνει τη ζωή μιας ενήλικης κόρης και της χαρίζει την ολοκλήρωση και την ισορροπία.

Έκλεψε την παράσταση

Slumdog Millionaire
Ποιος θέλει να γίνει δισεκατομμυριούχος;

Vikas Swarup
εκδ
Μίνωας

Ήρωας του βιβλίου είναι ο Τζαμάλ, ένας έφηβος από τις φτωχογειτονιές της Βομβάης ο οποίος συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;". Απαντά σε όλες τις ερωτήσεις και φτάνει στην τελευταία, όταν η εκπομπή τελειώνει, για να συνεχιστεί την επομένη. Ο Τζαμάλ ωστόσο συλλαμβάνεται με την υποψία της απάτης: πώς μπορεί ένα αμόρφωτο φτωχόπαιδο να ξέρει τόσα; Απελπισμένος να αποδείξει την αθωότητά του, διηγείται στον ανακριτή την ιστορία της ζωής του· κάθε κεφάλαιό της αποκαλύπτει πώς γνώριζε τις απαντήσεις. Το βιβλίο "Slumdog Millionaire" του Ινδού Vikas Swarup (προηγούμενος τίτλος: "Q & A") κυκλοφορεί στη χώρα μας παράλληλα με την πρώτη προβολή της ταινίας του Ντάνι Μπόιλ.
Η ταινία -στην οποία έχουν γίνει ορισμένες βασικές αλλαγές, σε σχέση με το βιβλίο, ως προς τα δευτερεύοντα πρόσωπα της δράσης αλλά και ως προς τις ίδιες τις ερωτήσεις και απαντήσεις- κέρδισε οκτώ Όσκαρ, στις κατηγορίες:
Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Φωτογραφίας, Μουσικής, Μοντάζ, Τραγουδιού και Ήχου, ενώ είχαν προηγηθεί οι βραβεύσεις της ως Καλύτερης Ταινίας στις Χρυσές Σφαίρες, στα Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA), στα βραβεία του Αμερικανικού Σωματείου Σκηνοθετών κ.α.
Πολλές διακρίσεις έχει λάβει και το ίδιο το βιβλίο, το οποίο αποτελεί το πρώτο μυθιστόρημα του διπλωμάτη Swarup. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις παρακάτω:
- South African Boeke Prize 2006
- Βραβείο Κοινού στο Salon du Livre στο Παρίσι το 2007
- Benjamin Franklin Award for Excellence 2006
- Αudie Award 2006
- "Βιβλίο με την πιο μεγάλη επιρροή για το 2008" από το Kingstone Βookstore, τη μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στην Ταϊβάν.

Πασχαλινές κατασκευές

Πάσχα
Νέες ιδέες με φαντασία
Pedevilla Pia
εκδ
Κεντικελένη / Ακμή
Σειρά: Έξυπνες Κατασκευές για Όλο το Χρόνο: Σειρά Δ΄

- Πολύχρωμα ζωγραφιστά αβγά, χαριτωμένα αιωρούμενα διακοσμητικά, ευφάνταστες διακοσμήσεις τραπεζιών και μικρά εντυπωσιακά δώρα... όλα γύρω από το πασχαλινό αβγό. Όλο και κάτι βρίσκει κανείς που τον εντυπωσιάζει.
- Μαγευτικές μπαλαρίνες χορεύουν στην ανοιξιάτικη αύρα, όμορφες πασχαλίτσες, κοτούλες και κοτοπουλάκια, νεραϊδούλες λουλουδιών, δύο λαγουδομωρά σας εύχονται καλό Πάσχα, και μια όμορφη παρέα κερνά γλυκίσματα.
- Με πανεύκολες ιδέες κατασκευών, ακόμη και για το μικρότερο επίδοξο δημιουργό.

Ένα υπέροχο γιορτινό βιβλίο


Πασχαλινά διηγήματα
Παπαδιαμάντης Αλέξανδρος
εκδ
Μίνωας
Σειρά: Γιορτινά Βιβλία

Οι θρησκευτικές αναμνήσεις "ενός παπαδόπαιδου γεμάτου θύμησες, ενός συγγραφέα γεμάτου πίστη". Ανέμελα παιδιά, ψαράδες, γιαλοί και σοκάκια, εκκλησίες, μανιασμένα κύματα, γραφικά ξωκλήσια και ο συγγραφέας να αναζητά παντού τον άνθρωπο, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη απλότητα, ομορφιά και καλοσύνη. Τα πιο τρυφερά, τα πιο αγαπημένα διηγήματα του Παπαδιαμάντη, του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα. Διηγήματα που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, διασκευασμένα για παιδιά, χωρίς περικοπές, σε ένα υπέροχο γιορτινό βιβλίο!

Τα μυστήρια του σύμπαντος


Παιδικό πανεπιστήμιο
Eξηγώντας τα μυστήρια του σύμπαντος
Τόμος: 4
Συγγραφέας:
Janssen Ulrich, Werner Klaus
εκδ
Κάτοπτρο

- Πού τελειώνει το Σύμπαν; - Τι είναι η σκοτεινή ύλη και τι η σκοτεινή ενέργεια; - Γιατί δεν συγκρούονται οι πλανήτες μεταξύ τους; - Πόσο μεγάλος είναι ο Γαλαξίας μας; - Τι υπήρχε πριν από τη Μεγάλη Έκρηξη; - Τι είναι οι μαύρες τρύπες και γιατί πρέπει να τις αποφεύγουμε; - Τι θα συμβεί αν διασχίσουμε μια κοσμική σκουληκότρυπα; - Μπορούμε να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο; - Ποιο είναι το "καύσιμο" του Ήλιου; - Υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες; - Τι σημαίνει διαστολή του Σύμπαντος; - Ποια είναι τα μικρότερα σωματίδια στη Φύση; - Πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε στην έρευνα για την αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης; - Τι λέει η γενική θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν; - Ποιες είναι οι απόψεις του Στίβεν Χόκινγκ για την καμπύλωση του χωροχρόνου;
Το τέταρτο βιβλίο της σειράς είναι αφιερωμένο στα μεγάλα ερωτήματα της αστρονομίας και της κοσμολογίας! Άραγε τα παιδιά μπορούν να καταλάβουν αυτά τα θέματα; Φυσικά ναι, διότι διαθέτουν το πιο απαραίτητο προσόν: αστείρευτη φαντασία! Μπορούν να μάθουν πώς δημιουργήθηκε το Σύμπαν, ποιοι νόμοι το κυβερνούν, από τι αποτελείται, και πώς θα πεθάνει - με τρόπο διασκεδαστικό και κατανοητό από όλους.

Το Πάσχα των Ελλήνων είναι θησαυρός


Ξεχωριστές πασχαλινές ιστορίες 1
Τρεις ιστορίες βασισμένες σε κείμενα των

Καρκαβίτσα, Μωραϊτίδη, Νιρβάνα
Συγγραφέας:
Ρώσση - Ζαΐρη Ρένα
Εκδότης:
Άγκυρα
Ηλικία: +5

Το Πάσχα των Ελλήνων είναι θησαυρός. Το ζεις και ρουφάς τα δευτερόλεπτά του, αναπνέεις τα αρώματά του, ζεις στιγμές γεμάτες μαγεία, αχόρταστη μαγεία. Τρεις ιστορίες σε κάθε τεύχος, εμπνευσμένες από κείμενα κλασικών Ελλήνων συγγραφέων, (Παπαδιαμάντη, Καρκαβίτσα, Κρυστάλλη, Μωραϊτίδη και Νιρβάνα) που γιορτάζουν την πιο λαμπρή γιορτή της Χριστιανοσύνης και μας ταξιδεύουν σε ήθη κι έθιμα της πατρίδας μας.

Περισσότερες από 70 ιστορίες


Ιστορίες από τη Βίβλο
Συγγραφέας: Μπομπ Χάρτμαν

Εικονογράφος: Kristina Kallai Nagy
εκδ Παπαδόπουλος

Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει δεκάδες ιστορίες από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη. Η δημιουργία του κόσμου, η Γέννηση, ο Θάνατος και η Ανάσταση του Χριστού, οι παραβολές και τα θαύματα, και πολλές εκπληκτικές περιπέτειες των μαθητών και των πιστών, σε έναν τόμο με θαυμάσιες ζωγραφιές για παιδιά όλων των ηλικιών.

Σαν την ηρωΐδα της, η συγγραφέα Ντόμνικα Ραντουλέσκου το έσκασε από τη Ρουμανία στις αρχές τους 1980


Το τρένο για την Τεργέστη
Ραντουλέσκου Ντομνίκα
εκδ Ωκεανίδα

Μια φλογερή ιστορία αγάπης, που ξετυλίγεται ανάμεσα στη Ρουμανία και την Αμερική, από τα Καρπάθια Όρη στο Σικάγο, από την απολυταρχία στην ελευθερία κι από το ερωτικό πάθος στη βαθιά κατανόηση.
Το καλοκαίρι του 1977, η δεκαεπτάχρονη Μόνα ερωτεύεται τον Μιχάι, έναν μυστηριώδη νεαρό με πράσινα μάτια, που ζει στο Μπρασόβ, μια ρομαντική πόλη στους πρόποδες ενός βουνού όπου περνάει τα καλοκαίρια της. Η Μόνα δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα και κανέναν άλλο. Όμως η ζωή στο καθεστώς του Νικολάι Τσαουσέσκου είναι δύσκολη. Η πείνα, ο παραλογισμός κι ο φόβος έχουν μολύνει τους πάντες.
Και μια μέρα η Μόνα βλέπει τον Μιχάι μ΄ ένα μαύρο δερμάτινο σακάκι, σαν αυτό που φοράει η μυστική αστυνομία. Μήπως είναι δικός τους; Καθώς οι ποσότητες του φαγητού μικραίνουν, ολοένα και περισσότεροι δικοί της χάνονται ‘σε ατυχήματα’ κι η Μόνα καταλαβαίνει ότι πρέπει να φύγει από τη Ρουμανία. Το σκάει με κίνδυνο τη ζωή της κι από τη Γιουγκοσλαβία φτάνει στην Ιταλία κι από ‘κει στο Σικάγο. Αλλά φεύγει χωρίς ν΄ αποχαιρετήσει τον Μιχάι. Στην Αμερική όσο κι αν παλεύει για να ξεπεράσει τη νοσταλγία της για το παρελθόν – σπουδάζει, παντρεύεται, αποκτάει παιδιά – η επιθυμία της να γυρίσει στην πατρίδα της και να μάθει την αλήθεια για τη μοναδική της μεγάλη αγάπη είναι ακαταμάχητη.
Πολιτική ίντριγκα, καταπίεση, καταδίωξη, εξορία, θάνατος, αγάπη, έρωτας είναι τα θέματα που πραγματεύεται το Τρένο για την Τεργέστη. Σαν την ηρωΐδα της, η συγγραφέα Ντόμνικα Ραντουλέσκου το έσκασε από τη Ρουμανία στις αρχές τους 1980.

Από τα σπουδαιότερα αγγλόφωνα μυθιστορήματα της τελευταίας δεκαετίας


Η μυστική γραφή
Σεμπάστιαν Μπάρυ
ΞENH ΛOΓOTEXNIA / ΣYΓΓPAΦEIΣ AΠ' OΛO TON KOΣMO
εκδ Καστανίωτη

Η Ροσίν ΜακΝάλτι, μειλίχιο πλάσμα κι αιωνόβια τρόφιμος της -προσεχώς υπό κατεδάφιση και μετακίνηση- Ψυχιατρικής Κλινικής του Ροσκόμον, αποφασίζει, κρυφά, αθόρυβα, ν' αφήσει το χνάρι της: μια προσωπική μαρτυρία με την οποία πασχίζει να ιστορήσει τον τραυματικό της βίο και παράλληλα να διαψεύσει τα μυθεύματα που την κράτησαν ισοβίως άνθρωπο του περιθωρίου. Στην αφήγηση της Ροσίν πλέκεται περίτεχνα η πρωτοπρόσωπη αφήγηση του ψυχιάτρου της, δόκτορος Γκρεν, για χρόνια θεράποντος ιατρού της Ροσίν, ο οποίος βυθίζεται σε μια ολοένα και πιο προσωπική εμμονή όσο περισσότερο ανασκαλεύει το παρελθόν της υπερήλικης ασθενούς του, με την οποία νιώθει να τον συνδέει ένας δεσμός μυστηριώδης, ανεξιχνίαστος.
Με το συγκλονιστικό αυτό βιβλίο-επίτευγμα συναρπαστικής μυθοπλασίας και ποιητικής κατάδυσης στο μυστήριο της ανθρώπινης ψυχής, ο σπουδαίος Ιρλανδός συγγραφέας μας χαρίζει -όπως δηλώνει και ο τίτλος- ένα βιβλίο σχεδόν ιερό: ένα αφιέρωμα στον πανταχού παρόντα θεό της αγάπης. Από τα σπουδαιότερα αγγλόφωνα μυθιστορήματα της τελευταίας δεκαετίας.
Βραβεία
2008 ΒΡΑΒΕΙΟ COSTA

Μια «εγκληματογραφία» εποχής

Τα παλληκάρια τα καλά σύντροφοι τα σκοτώνουν
Βασίλης Ι. Τζανακάρης
εκδ Καστανιώτη

Ένα χρονικό του τέλους της ληστοκρατίας ανάμεσα στα χρόνια 1920-1935, με πρωταγωνιστές τους τελευταίους «ωραίους των ορέων», όπως αποκλήθηκαν οι φοβεροί αχερούσιοι αρχάγγελοι των ελληνικών βουνών Γκαντάρας, Παπαγεωργίου, Γιαγκούλας, Πάντος και Λεωνίδας Μπαμπάνης, Τσαμήτας, Τζατζάς, Ρετζαίοι, Κουμπαίοι κ.ά. Ένα χρονικό σκληρό και συνάμα τρυφερό, γεμάτο προδοσία, λεβεντιά, θάνατο.
Η τοιχογραφία μιας μακρινής αλλά και αφάνταστα κοντινής Ελλάδας, με τους ανυπότακτους λήσταρχους σε πρώτο πλάνο και την ένστολη και μη εξουσία του χωροφύλακα και του πολιτικού, τα διαπλεκόμενα, τις ίντριγκες και τις αυθαιρεσίες τους σε δεύτερο.
Μια «εγκληματογραφία» εποχής, που διανθίζεται από επίκαιρα άρθρα για το πρόβλημα της ληστείας στην Ελλάδα και άγνωστες σελίδες για τους σταυρικούς τόπους του μαρτυρίου και του ανείπωτου πόνου, όπως υπήρξαν για χρόνια το Παλαμήδι και το διαβόητο Γεντί Κουλέ της Θεσσαλονίκης.

Η Dr Λίντα Παπαδοπούλου παρουσιάζει...


Εκδηλώσεις - βιβλιοπαρουσιάσεις των εκδόσεων Λιβάνη 30/3 - 9/5

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Βασιλική Νευροκοπλή 01/04/2009
Η παρουσίαση θα γίνει στις 10:00 π.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Συκεών (με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου)
Στην εκδήλωση παρουσιάζεται και το ομώνυμο CD, σε μουσική Κυριάκου Καλαϊτζίδη, εκδόσεις ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ.

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Σ' ΑΓΑΠΑΩ / ΑΝ Τ'ΑΓΑΠΑΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ: Βασιλική Νευροκοπλή 02/04/2009
Η παρουσίαση θα γίνει στις 9:00 π.μ., στο βιβλιοπωλείο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ (Λ. Νίκης 3). Για τη Β΄ Τάξη του Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Βασιλική Νευροκοπλή 04/04/2009
Η παρουσίαση θα γίνει στις 12:00 π.μ., στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Αριστοτέλους 7) (με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου)
Στην εκδήλωση παρουσιάζεται και το ομώνυμο CD, σε μουσική Κυριάκου Καλαϊτζίδη, εκδόσεις ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ηλίας Ανδρεουλάκης – λύρα, Αναστασία Ζαχαριάδου – κανονάκι, Κυριάκος Καλαϊτζίδης – ούτι, Θανάσης Τσίτσαρης – κιθάρα-βιολοντσέλο.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Βασιλική Νευροκοπλή 08/04/2009
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμπελοκήπων, το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ Αμπελοκήπων και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, παρουσιάζουν το βιβλίο της Βασιλικής Νευροκοπλή: Tο παραμύθι της μουσικής στις 09.00 π.μ.
Στην εκδήλωση παρουσιάζεται και το ομώνυμο CD, σε μουσική Κυριάκου Καλαϊτζίδη, εκδόσεις ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ.

ΧΑΜΕΝΟ ΧΤΕΣ: Αναστασία Καλλιοντζή 05/04/2009
Ο Δήμος Νιγρίτας, με την ευκαιρία των εγκαινίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νιγρίτας, και ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέα Αναστασίας Καλλιοντζή με τίτλο: χαμένο χτες Αναστασία Καλλιοντζή
Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 5 Απριλίου 2009 και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Νιγρίτας στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «Αθανάσιος Κασιοκόγιας».

ΧΑΜΕΝΟ ΧΤΕΣ: Αναστασία Καλλιοντζή 06/04/2009
Το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, το ΤΗΛΕ-ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ και ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέα Αναστασίας Καλλιοντζή με τίτλο: χαμένο χτες Αναστασία Καλλιοντζή
Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2009 και ώρα 20.00 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» (3ος όροφος – Περιστέρη Κωστοπούλου 2).
Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσει ο φιλόλογος κ. Ανέστης Ακριτίδης με τους μαθητές του.


ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ 12/04/2009
Tο Σωματείο Λόγου και Τέχνης «Αλκυονίδες», η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου, το Βιβλιοπωλείο Πέρρας Βασίλης και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου
ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ της Ζηνοβίας Μαρνέζη-Πανουργιά που θα γίνει την Κυριακή 12 Απριλίου 2009 (των Βαΐων), ώρα 11.00 π.μ., στο Θέατρο Δημαρχείου Κορίνθου (Κολιάτσου 32). Για το βιβλίο θα µιλήσουν: η κα Μαργαρίτα Φρονιμάδη-Ματάτση, αρχ/των-μηχ/κός, ποιήτρια, αντιπρόεδρος «Αλκυονίδων», και o κ. Απόστολος Παπαφωτίου, πολ. μηχ/κός, συγγραφέας, πρόεδρος του Λυσίππιου Πνευματικού Κέντρου Ν. Α. Κορινθίας.

ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΛΟΝΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ; 09/05/2009
Αν θέλετε να μάθετε πού πάει ένα μπαλόνι όταν φεύγει από το χέρι δεν έχετε παρά να έρθετε το Σάββατο 9 Μαΐου 2009, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Βιβλιοπωλείο του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη -Στοά του Βιβλίου, κατάστημα 16 (Πεσμαζόγλου 5), όπου η συγγραφέας Άννη Θεοχάρη θα κάνει αφήγηση-δραματοποίηση στο βιβλίο της με τίτλο: Πού πάει ένα μπαλόνι όταν φεύγει από το χέρι σου; Πληροφορίες: Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, κα Νανά Διαμάντη, τηλ.: 210-3661248
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση