Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοινώθηκαν οι τρεις τυχεροί του διαγωνισμού των εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Με αφορμή το μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου  ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ

Πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ η κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού που διοργάνωσαν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με αφορμή το μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου Άγιοι και δαίμονες, Nο1 μπεστ σέλερ εδώ και τέσσερις μήνες.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά πάνω από 3.000 αναγνώστες μέσω Internet αλλά και μέσω των βιβλιοπωλείων.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα με φίλους αναγνώστες και θαυμαστές του ο ίδιος ο συγγραφέας ανέδειξε τους τρεις μεγάλους τυχερούς από τους 1.300 αναγνώστες που είχαν απαντήσει σωστά σε τρεις ερωτήσεις σχετικές με το περιεχόμενο του βιβλίου του.

1. Η κα Πένη Κρομμυδά από τη Θεσσαλονίκη (συμμετείχε μέσω της αλυσίδας βιβλιοπωλείων ΒΙΒΛΙΟΚΙΝΗΣΗ) είναι η μεγάλη νικήτρια που θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη.
2. Από τη Θεσσαλονίκη και ο δεύτερος τυχερός, κ. Ευάγγελος Καζάκος (συμμετείχε μέσω της αλυσίδας πολιτισμού IANOS), που κερδίζει βιβλία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αξίας 300 ευρώ.
3. Τέλος, η κα Ανθή Μικροπούλου από την Καλαμάτα (συμμετείχε μέσω Internet) κερδίζει βιβλία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ αξίας 200 ευρώ.

Ο Γιάννης Καλπούζος και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό αλλά και τα βιβλιοπωλεία για την πολύτιμη συνεργασία τους, καθώς η βοήθειά τους ήταν και είναι καθοριστική για την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού. Πιστεύουμε πως τέτοιες πρωτοβουλίες δημιουργούν υποψήφιους αναγνώστες δίνοντας κίνητρα στο κοινό να επισκέπτεται όλο και συχνότερα τα βιβλιοπωλεία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση