Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις

Η Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Μηθύμνης, με αφορμή τον εορτασμό των 150 χρόνων λειτουργίας της, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της πολυβραβευμένης συγγραφέως Φωτεινής Φραγκούλη "Εφτά ορφανά μολύβια... εφτά ιστορίες" (Βραβείο "ΔΙΑΒΑΖΩ" 2009) σε εικονογράφηση Φωτεινής Στεφανίδη την Κυριακή 9 Αυγούστου 2009, στις 8.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Μήθυμνας.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Παναγιώτης Σκορδάς, Πρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων Λέσβου - Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου Νίκη Ζαχιώτη, Διεθύντρια Βιβλιοθήκης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Ιφιγένεια Μαστρογιάννη, συγγραφέας
Σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Ελληνικά Γράμματα".
_______________________________________________
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πέτρου, το βιβλιοπωλείο «Λογάρι» και οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» παρουσιάζουν το βιβλίο της Αργυρώς Μαντόγλου «Όλα στο μηδέν» και σας καλούν να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα σε μία βραδιά που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Βαλμά (Γαύριο Άνδρου).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γιώργος Ξενάριος, συγγραφέας-κριτικός λογοτεχνίας Ειρήνη Δάγλα, φιλόλογος-διευθύντρια ποιητικής σειράς «Λάλον Ύδωρ».
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γιώργος Δαρδανός.
Οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» και το βιβλιοπωλείο «Δίαυλος» σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα Αργυρώ Μαντόγλου και το νέο της βιβλίο «Όλα στο μηδέν» την Τετάρτη 26 Αυγούστου, στις 8.30 μ.μ. στο Beer Garden (Θεμιστοκλή Σοφούλη, Γεφυράκι Σάμου, Βαθύ) Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργος Ξενάριος, συγγραφέας-κριτικός λογοτεχνίας και η συγγραφέας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση