Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Βιβλιοπαρουσίαση

Η Εμπειρία Εκδοτική υποδέχεται στο συγγραφικό της δυναμικό τον συγγραφέα Δημήτρη Παπαχρήστο και σας προσκαλεί στην πρώτη παρουσίαση του βιβλίου του, την Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 12.00 μ.μ.

H παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του FLORAL Books + Coffee (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων, τηλ. 210-3800070)

______________________________________________________________________________

Το αληθινό ταξίδι της ζωής

Η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Μ’ ένα βιβλίο συζητώ" που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009 στις 19:00 μ.μ. στα Εντευκτήρια του Δήμου Εκάλης, Πλατεία Κένεντυ (8η στάση – Λεωφ. Α7 από Πλ. Κάνιγγος, 507, 508, 509, 536, Α7 από Ζηρίνειο).

Η Λίλλυ Βαρίνου, συγγραφέας, φιλόλογος και ομοιοπαθητικός γιατρός, θα εισηγηθεί το βιβλίο της «Το αληθινό ταξίδι της ζωής» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος», για συζήτηση με το κοινό.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει Έκθεση ποιοτικού βιβλίου για παιδιά, νέους και μεγάλους.

Το αληθινό ταξίδι της ζωής είναι ένα Ταξίδι Ζωής που αρχίζει εκεί όπου όλα τα ταξίδια τελειώνουν. Εδώ, ο πνευματικά κουρασμένος και κατακερματισμένος άνθρωπος αποφασίζει να αφεθεί ξανά από την αρχή στο μυστήριο της ζωής, αυτή τη φορά όμως χωρίς στόχους και αγωνίες, με όπλα του το αθώο, απροκατάληπτο βλέμμα του παιδιού και την εμπιστοσύνη του στην δύναμη που τον δημιούργησε για να αναζητήσει τη χαμένη του ενότητα, αλλά και την ένωσή του με την ίδια την Πηγή της Ζωής.

Καθώς θα ταξιδεύει, βήμα προς βήμα, θα του αποκαλύπτεται ένας χάρτης με σαφείς οδηγίες που θα του γκρεμίζουν όσα έχτισε και θα του ανατρέπουν όσα πίστεψε. Θα χρειαστεί να ξαναπεράσει τώρα με πόνο από την αρχή όλους τους δρόμους της ζωής.

Το δρόμο των παγκόσμιων νόμων, των ανθρώπινων σχέσεων, το δρόμο του έρωτα, των αδελφών ψυχών, των αχώριστων όντων, τον εσωτερικό δρόμο.

Στο τέλος του ταξιδιού θα του αποκαλυφθεί το θείο σχέδιο και θα γνωρίσει το νόημα όλων των πραγμάτων...

«Αγάπα τον αδικούντα το ίδιο όπως τον αδικούμενο. Γιατί τελικά κάθε αδικών δεν είναι παρά ένας αδικημένος από τον ίδιο του τον εαυτό!» σ.170

«Δύναμη είναι μεταξύ άλλων να επιβάλλεσαι με την ευγένεια εκεί που θα μπορούσες να επιβληθείς μ’ ένα χτύπημα». σ.196

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση