Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

PERIZITITO.GR - Νέες Κυκλοφορίες Βιβλίων

PERIZITITO.GR με νέες κυκλοφορίες βιβλίων!

Ο δρόμος των δακρύων - Φύλλα Πορείας III, Jorge Bucay
«Αν, όμως, ζει ο άλλος μέσα μας, τότε ο θάνατος είναι μεγάλος ψεύτης και η αρρώστια μεγάλο ψέμα. "Αυτό που μπορούμε να κάνουμε για να μην υποφέρουμε "περισσότερο", δεν είναι να αγαπάμε "λιγότερο", αλλά να μάθουμε, όταν φτάνει η στιγμή του αποχωρισμού ή της απώλειας, να μη μένουμε κολλημένοι σ' αυτό που δεν υπάρχει πια. Να χαιρόμαστε τη στιγμή, όσο διαρκεί, και να προσπαθούμε να την κάνουμε όσο γίνεται καλύτερη. Να ζούμε ρισκάροντας κάθε λεπτό της ζωής μας. Τέλος, να μη ζήσουμε αύριο με τη σκέψη στη σημερινή μέρα που ήταν τόσο ωραία, γιατί αύριο θα έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε ό,τι φέρει το αύριο. Και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε κι αυτό εξίσου ωραίο." Η αυτονομία, ο έρωτας, ο πόνος, η ευτυχία και η πνευματικότητα είναι οι πέντε δρόμοι τους οποίους χαράζει ο Μπουκάι στον χάρτη που οδηγεί στην ολοκλήρωση του ανθρώπου, στη συνειδητοποίηση του εαυτού του. Πέντε διαδρομές που θα πρέπει ο καθένας να διανύσει μέσα από προσωπικές εμπειρίες και με τον δικό του τρόπο. "Ο δρόμος των δακρύων" είναι, κατά τον Χόρχε Μπουκάι, "ο πιο σκληρός από τους δρόμους αυτούς". Είναι το μονοπάτι του πόνου, του πένθους και των απωλειών, μα ακόμη κι έτσι, είναι ένας δρόμος απολύτως απαραίτητος. Γιατί δεν μπορούμε να συνεχίσουμε αν δεν αφήσουμε πίσω αυτό που δεν είναι πια εδώ μαζί μας.»


Vampire Academy: Υπόσχεση αίματος, Richelle Mead
Οριστικά νεκροί, Charlaine Harris, Απόσπασμα Βιβλίου!
Πόλεμος: Από τη μάχη του Μάρνη έως το Ιράκ, Martin Levy Van Creveld, Απόσπασμα Βιβλίου!
Σέρλοκ Χολμς, Nick Rennison
Το κουρδιστό πορτοκάλι, Anthony Burgess
Το ξύπνημα των αμνών, Leonie Swann


Η καλεσμένη των Χριστουγέννων, Ελένη Σαραντίτη - Παναγιώτου
Δείτε το απόσπασμα του βιβλίου, πατώντας εδώ!

«Η δεκαοκτάχρονη Ειρήνη ανακαλεί στη μνήμη της τα πιο ξεχωριστά, μέχρι τότε, Χριστούγεννα της ζωής της και με έναν ζωηρό, γεμάτο αίσθημα μονόλογο, παρόμοιο με εξομολόγηση, μας τα κάνει γνωστά. Ήταν μικρούλα και στην πόλη τους όλοι ετοιμάζονταν για τη μεγάλη γιορτή. Τα σπίτια γεμάτα ευωδιές, τα μαγαζιά γεμάτα, οι φούρνοι μοσχομύριζαν και τα παιδιά, από πόρτα σε πόρτα, έλεγαν τα κάλαντα. Ευχές κι αγκαλιάσματα, επιστροφή των ξενιτεμένων, επισκέψεις, κι ένας ήλιος σαν καλοκαιρινός. Παραμονή Χριστουγέννων, ημέρα χαρμόσυνη για όλους, αλλά όχι για τη Μαγδαληνή, μια γυναίκα απομονωμένη, με την ψυχή φορτωμένη πίκρα από αβάσταχτο πένθος. Χρόνια ολομόναχη η Μαγδαληνή, είχε γίνει σαν αγρίμι και ήταν εχρθρική, προς τα παιδιά προπαντός. Τα Χριστούγεννα όμως εκείνα, χάρη στην Ειρήνη και την οικογένειά της, κι έπειτα από ορισμένα ενδιαφέροντα γεγονότα, η ερημίτισσα αφέθηκε ξανά στη ζεστασιά της ανθρώπινης επαφής, αισθάνθηκε πάλι τη φιλία και την αγάπη, γιορτάζοντας κι αυτή το θαύμα της Γέννησης μα και τη δική της αναγέννηση. Μια ιστορία αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού στις προσπάθειες του ανθρώπου για αξιοπρέπεια.»

Μια στροφή πριν το τέλος, Σπύρος Λαμπρίδης
Τα μέσα επικοινωνίας στον 21ο αιώνα, Στέλιος Παπαθανασόπουλος
Εισαγωγή στη μεταφυσική, Χρήστος Μαλεβίτσης
Στα χέρια της Κάλης, Δημήτρης Δέμος
Υπό το μηδέν, Συλλογικό έργο


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν!
Δείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο του PERIZITITO.GR "Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2011" σε μορφή flipping ή σε μορφή pdf με μοναδικές προτάσεις για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση