Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Ερωτικά σκάνδαλα στη Σπάρτη

Μια εταίρα θυμάται
Χρήστος Χαρτοματσίδης
εκδ Ελληνικά Γράμματα

Ο παράνομος δεσμός του Αλκιβιάδη με τη βασίλισσα της Σπάρτης Τιμαία, ο Λεωτυχίδας, καρπός αυτής της σχέσης, κι ο πανίσχυρος βασιλιάς Άγης.

Ένα ερωτικό σκάνδαλο, που παίρνει απρόβλεπτες διαστάσεις. Εγκλήματα που οδηγούν σε σκοτεινά κέντρα εξουσίας.

Ο έρωτας της εταίρας Δάφνης με τον Φηγέα, αρχηγό της μυστικής οργάνωσης της Κρυπτείας, και η σκοτεινή πλευρά ενός ανθρώπινου δράματος.

Μια ιστορία, στην οποία οι ήρωες προσπαθούν να διαφυλάξουν την ανθρωπιά τους χάρη στον έρωτα. Ένα πολιτικό θρίλερ, όπου περιπλέκονται η συνωμοσία, η προδοσία, οι ίντριγκες και το ερωτικό πάθος.

Μια Σπάρτη διαφορετική, μη ηρωική, όπου δεσπόζει η Κρυπτεία που κινεί σιωπηλά τα νήματα σύμφωνα με τις οδηγίες του μεγάλου αφεντικού - του Μαντείου των Δελφών!

Το βιβλίο αυτό δεν είναι ιστορικό μυθιστόρημα, είναι αφορμή για μια άλλη, διαφορετική ματιά στο παρελθόν. Τα ιστορικά γεγονότα, στα οποία αναφέρεται, είναι περισσότερο το σκηνικό μπροστά στο οποίο εξελίσσονται τα ανθρώπινα δρώμενα. Είναι ο καταλύτης που ενεργοποιεί και διαμορφώνει τους χαρακτήρες των ηρώων.

Η πολυγραφότατη συγγραφέας επιστρέφει

ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
Ειρένα Ιωαννίδου Αδαμίδου
εκδ Διόπτρα

Μετά το Αηδόνι της Σμύρνης, η πολυγραφότατη συγγραφέας Ειρένα Ιωαννίδου Αδαμίδου επιστρέφει με το νέο της βιβλίο, Δρόμοι της Ανατολής!

Το 1876 ο Βασίλης Παπαμάρκος είναι έξι ετών, όταν ένα τραγικό γεγονός έρχεται να συγκλονίσει την οικογένειά του. Η ψυχική δύναμη, το πείσμα και το κοφτερό μυαλό του θα του ανοίξουν νέους δρόμους. Με σκληρή δουλειά, επίμονο αγώνα και ανθρωπιά θα εκπληρώσει τα μεγάλα του όνειρα για ένα καλύτερο αύριο. Τα χτυπήματα της μοίρας και τα ιστορικά γεγονότα πολλές φορές όμως θα ανατρέψουν τα σχέδιά του… Στους Δρόμους της Ανατολής, οι ήρωες συναντώνται και δημιουργούν σχέσεις ζωής, που δυναμώνουν στο πέρασμα του χρόνου.

Το έχουμε όλοι ανάγκη

ΕΥΤΥΧΙΑ... ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ
εκδ Διόπτρα
Τα περισσότερα βιβλία για την ευτυχία σάς λένε να βρείτε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους, και να ανακαλύψετε και άλλα. Αυτό δεν είναι λάθος, αλλά δεν θα σας φέρει εκείνη τη βαθιά και διαρκή ευτυχία την οποία λαχταρούν οι περισσότεροι άνθρωποι, αυτή που δεν τη χάνεις ποτέ, ό,τι κι αν συμβεί.Δεν χρειάζεται επομένως να έχετε ευτυχισμένα γονίδια, να κερδίσετε το λαχείο ή να χάσετε 10 κιλά για να γίνετε ευτυχισμένοι. Μόλις διαβάσετε το ΕΥΤΥΧΙΑ... με βήματα απλά, θα ξέρετε πώς να απολαμβάνετε διαρκή ευτυχία για όλη την υπόλοιπη ζωή σας.Βιώστε περισσότερη ευτυχία χωρίς όρους αρχίζοντας από σήμερα!«Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει μια αποτελεσματική γενική μέθοδο για να γίνει κανείς αληθινά ευτυχισμένος, γιατί συνδυάζει μεγάλο πνευματικό βάθος, εξαιρετικές έρευνες και πρακτική ψυχολογική βάση. Είμαι σίγουρος ότι αν ακολουθήσετε τις αρχές του θαυμάσιου αυτού του βιβλίου, θα οδηγηθείτε και εσείς σε μια ζωή γεμάτη ευτυχία».
Τζακ Κάνφιλντ συγγραφέας του βιβλίου Οι Αρχές της Επιτυχίας και συνδημιουργός της σειράς Βάλσαμο για την Ψυχή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση