Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Διαγωνισμός Νοεμβρίου 2011

Οι μηνιαίοι διαγωνισμοί συνεχίζονται!!!! Δηλώστε συμμετοχή γράφοντας αν συμμετέχετε σε ομάδες bookcrossing και σε Λέσχης Ανάγνωσης. Μόνη προϋπόθεση όπως πάντα να είσαστε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ του blog (αν δεν ξέρετε πως, ζητήστε βοήθεια μέσω email). Ο διαγωνισμός λήγει στις 17/11 και ώρα 23:59. Το μυθιστόρημα που προσφέρεται είναι του Νίκου Ντακάκη "Η αδελφότητα των στεναγμών" των εκδόσεων Λιβάνη. Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

το PERIZITITO προτείνει


Το νέο βιβλίο της Ευγενίας Φακίνου «Το τρένο των νεφών» μόλις κυκλοφόρησε!

"Λένε πως είναι ένα τρένο-φάντασμα, που, αφού φύγει από το σταθμό, βγαίνει από τις ράγες του, χώνεται στα νέφη και χάνεται. Ότι ταξιδεύει ακυβέρνητο και πως όταν φτάσει στο τέρμα του, που είναι και το τέλος του κόσμου, οι επιβάτες έχουν χάσει τα νιάτα τους. Ο Κανένας όμως, αν και ήταν μόνο δέκα χρονών, δεν τα πίστευε αυτά και ανέβηκε στο τρένο με τη μικρή Ρεβέκα, αναζητώντας τον άγνωστο πατέρα του. Στο τρένο των νεφών θα συναντήσει χρυσοθήρες και Ινδιάνους που λένε θαυμαστές ιστορίες, βασιλιάδες και κονκισταδόρες, την Εβίτα Περόν και τον Ωνάση, δωσίλογους κι εγκληματίες πολέμου, τον στρατηγό Μπολίβαρ και τον Τσε Γκεβάρα, αλλά και τον ποιητή που γεννήθηκε σ' εφτά πόλεις. Μια οδύσσεια του Κανένα ή του Καθένα. ".


Και για σας που δεν έχετε διαβάσει κάποιο από τα βιβλία της Ευγενίας Φακίνου, σας παρουσιάζουμε κάποια από τα πιο γνωστά βιβλία της.



Καλό διάβασμα και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τη νέα σελίδα του PERIZITITO.GR

Νικήτρια του Οκτώβρίου 2011


 


νικήτρια η maria με το νούμερο 28 !!!!!! συγχαρητήρια!!! θα πρέπει να επικοινωνήσεις με email μαζί μας έως 23/10, έπειτα θα κάνουμε νέα κλήρωση ......




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση