Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Διαγωνισμός Νοεμβρίου

Εδώ είμαστε πάλι, με έναν νέο διαγωνισμό και βέβαια ένα νέο βιβλίο!!! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ και να μας γράψετε τί θα θέλατε να προσθέσουμε στο blog μας. Το βιβλίο που θα κερδίσει ένας τυχερός μετά από κλήρωση είναι το, "Αθηνά, ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη" του Κώστα Καρακάση από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Όπως πάντα μόνη προϋπόθεση για να είναι έγκυρη η συμμετοχή είναι να είσαστε μέλος του blog! (όχι της σελίδας μας στο fb). Τελευταία μέρα συμμετοχής 17/11/10. Καλή επιτυχία λοιπόν!!!

Kostas Karakasis Όποιος είναι ο τυχερός να μου το στείλει για να του το αφιερώσω....

Επανέκδοση βιβλίου

Alexandra Koutsoukou 18 Οκτωβρίου 
Η ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΝΗ ,ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ Η ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΥ ,ΣΚΙΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ,
ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑΣ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ.

PERIZITITO.GR - Νέες Κυκλοφορίες Βιβλίων

Η πέμπτη συμφωνία, Miguel Ruiz, Jose Ruiz
«Στις Τέσσερις Συμφωνίες, το βιβλίο που υπήρξε μπεστ-σέλερ των New York Times για πάνω από επτά χρόνια, ο δον Μιγκέλ Ρούιζ αποκαλύπτει πώς λησμονούμε την έμφυτη σοφία μας λόγω της εκπαίδευσης την οποία λαμβάνουμε προκειμένου να ενταχθούμε στο κοινωνικό σύνολο. Τώρα, ο δον Μιγκέλ Ρούιζ και ο γιος του, δον Χοσέ Ρούιζ, μας προσφέρουν μια καινούρια συμφωνία που θα μεταμορφώσει τη ζωή μας στον προσωπικό μας παράδεισο: την Πέμπτη Συμφωνία που μας βοηθά να κατανοήσουμε τη δύναμη του πραγματικού μας εαυτού και να ανακτήσουμε την αυθεντικότητα με την οποία γεννηθήκαμε. Φανταστείτε πώς θα ήταν...αν ζούσατε δίχως να επικρίνετε κανέναν - ούτε καν τον εαυτό σας, αν δεν φοβόσασταν να εκφραστείτε, αν δεν φοβόσασταν να εξερευνήσετε τη ζωή. Θα ζούσατε απαλλαγμένοι από φόβο κι ενοχές αν αγαπούσατε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι. Θα αγαπούσατε το σώμα σας έτσι όπως είναι. Θα αγαπούσατε τα συναισθήματά σας έτσι όπως είναι. Για να είμαστε ευτυχισμένοι και να απολαμβάνουμε τη ζωή, αρκεί να είμαστε ο εαυτός μας. Φανταστείτε πώς θα ήταν αν βιώνατε αυτή την προσωπική ελευθερία!»



Real world, Natsuo Kirino
Υδράργυρος, Neal Stephenson,
Θέρος, J. M. Coetzee
Άσπονδες φίλες, Rebecca James
Τα 39 στοιχεία: O μαύρος κύκλος, Jude Watson,
Χωρίς αντίο, Reid Brenda



Ittihat ve terakki, Ευάγγελος Μαυρουδής
Το δεύτερο μέρος της τριλογίας "Επιστροφή στη Σμύρνη" μόλις κυκλοφόρησε!
«Η πολιτική έκφραση του κινήματος των Νεότουρκων, που σήμανε το τέλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και έβαλε τα θεμέλια για τη δημιουργία του σύγχρονου τουρκικού κράτους. Ένα ταξίδι στο χρόνο. Σε μια Τουρκία άγνωστη, συναρπαστική, που η αλήθεια της καθηλώνει. Μια κόκκινη κλωστή -το μοναδικό εύρημα ενός ανεξιχνίαστου φόνου- συνδέει Τούρκους και Έλληνες σε μια διαδρομή με αναπάντητα ερωτηματικά και μοιραίες αποκαλύψεις. Πού οφείλεται η ομοιότητα στα χαρακτηριστικά του Τούρκου καραγκιοζοπαίχτη Ικίζ Μενεξελή και του Έλληνα δημοσιογράφου Πάρη Πηλείδη; Η αναζήτηση της αλήθειας ξεκινά από τη σύγχρονη Σμύρνη και φτάνει στα χρόνια που οδήγησαν στους Βαλκανικούς πολέμους, στους ηρωισμούς και στις γενοκτονίες. Τούρκοι, Αρμένιοι και Έλληνες θα διεκδικήσουν εκείνο που πιστεύουν ότι τους ανήκει. Μια συναρπαστική διαδρομή από το Παρίσι στην Τρίπολη της Λιβύης, από τον Πειραιά στο Ερζερούμ, από την Κωνσταντινούπολη στην επαναστατημένη Θεσσαλονίκη. Ερωτικές περιπέτειες, ίντριγκες, συνωμοσίες που πνίγονται στο αίμα. Ιστορικές προσωπικότητες ζωντανεύουν με τα πάθη και τις αγωνίες τους: ο Μουσταφά Κεμάλ, ο σουλτάνος Αμπντούλ Χαμίτ, ο φιλελεύθερος πρίγκιπας Σαμπαχεντίν, ο μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος, αλλά και η ιέρεια του χορού Ισιδώρα Ντάνκαν. Η οδύσσεια δύο οικογενειών. Φως στην ψυχή δύο λαών.»

Το μαύρο κουτί, Amos Oz
Η πύλη των δράκων, Μίρκα Κονδάκη
Ο Σικελός, Mario Puzo
Ο Γερμανός μουτζαχεντίν, Boualem Sansal
Οι ιχνηλάτες, Antoine Bello
Καλό διάβασμα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση