Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Κλείνουν τα “Ελληνικά Γράμματα”


Ο εκδοτικός οίκος “Ελληνικά Γράμματα” κλείνει και οι 90 εργαζόμενοι μένουν στο δρόμο, όπως πρώτο αποκάλυψε το zoomnews. Ο μεγαλομέτοχος του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης, στο πλαίσιο των περικοπών που έχει εξαγγείλει στα δύο φύλλα του Ομίλου (Τα Νέα, Το Βήμα), προσπαθεί να “κλείσει τρύπες” από παντού και έτσι, ένας εκδοτικός οίκος με σπουδαίες εκδόσεις και με ιστορία από το 1957, αναστέλλει τη λειτουργία του. Εντωμεταξύ, οι δημοσιογράφοι των Νέων ενημερώθηκαν ότι κόβονται τα κυριακάτικά τους επιδόματα και πλέον θα πληρώνονται για μόλις 12 Κυριακές το χρόνο.

πηγή: www.zoumnews.gr

Ενημέρωση

Γλυκερία Κακούρη

Εύχομαι καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά σε μαθητές και δασκάλους!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που πήρατε τα βιβλία μου για τα καλά σας λόγια και το ένθερμο ενδιαφέρον σας!

Σας ενημερώνω ότι από το πρώτο βιβλίο"Ανάμεσα σε δύο κόσμους" έχουν μείνει ελάχιστα αντίτυπα. Σε όσους επιθυμούν μπορώ να το στείλω με αφιέρωση και χωρίς έξοδα αποστολής.


Το δεύτερο βιβλίο"Περιμένοντας την Άνοιξη" μπορείτε να το βρείτε στον Ιανό της ΑΘΗΝΑΣ,στον Ιανό, το Μαλλιάρη, το "Αριστοτέλειο"(Ερμού 61) και το βιβλ. ΙορδάνηΚαράτση στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, στα βιβλιοπωλεία της Ιερισσού Χαλκιδικής, στο "Βασιλάκο"στη Βόνιτσα Αιτωλ/νίας και στην Πρέβεζα.

Μπορείτε, ακόμη να το παραγγείλετε από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο της χώρας στις εκδόσεις Ερωδιός (τηλ. 2310 282782)

Όσοι επιθυμείτε να το αποκτήσετε με αφιέρωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να σας το στείλω χωρίς έξοδα αποστολής.

glykeriakakouri@hotmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση