Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

δυστυχία κι ευτυχία

Η ζωή ένας ωκεανός
Βιβή Κοντοπούλου
εκδ Οσέλετος



Η ανθρώπινη ζωή είναι παράξενη. Κινείται μέσα στην απόλυτη ευτυχία ή στον πόνο της δυστυχίας. Η ζωή της Τερέζας, κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει που υπάγεται. Μια αληθινή ιστορία με πολύ πόνο, χαρά, δυστυχία κι ευτυχία.
Μια ζωή ένας ωκεανός.

Διαγωνισμός Μαϊου 2012

Επόμενος διαγωνισμό με 2 βιβλία και πάλι!!!! Δηλώστε συμμετοχή γράφοντας αν αγοράζεται βιβλία μέσω ιντερνετ (όχι μονολεκτικές απαντήσεις, αιτιολογείστε την απάντηση σας). Μόνη προϋπόθεση όπως πάντα να είσαστε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ/ΜΕΛΟΣ του blog (αν δεν ξέρετε πως, ζητήστε βοήθεια μέσω email). Ο διαγωνισμός λήγει στις 17/05/2012 και ώρα 23:59



παράκληση! στα σχόλια σας στους διαγωνισμούς του blog μας, να γράφετε και το email σας, γιατί πολλοί δεν είναι μέλη και δεν το ξέρουν! έτσι θα μπορέσω να τους βρω και να τους βοηθήσω να γίνουνε, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους!

Aσφυκτιούσα ...

Η αγάπη που άνθισε στην ψυχή μου
Ειρήνη Φραγκάκη

εκδ Δυας
 
Κάποτε έβλεπα τη ζωή μου σαν να ήμουν κλεισμένη πίσω από σίδερα λες και δεν υπήρχε αέρας εκεί που με είχαν κλείσει. Aσφυκτιούσα αλλά δεν το καταλάβαινε κανείς.

Ποιος άλλωστε θα είχε την ΄΄καλοσύνη΄΄ να ενδιαφερθεί για μένα για το πως ένιωθα ή για το τι με απασχολούσε; Ποιος θα μπορούσε έστω και μια φορά στην ζωή μου να με ρωτήσει για το τι πραγματικά είχε ανάγκη η ψυχή μου; Απολύτως κανείς. Κανείς μέχρι που βρέθηκε στο δρόμο μου εκείνος! Εκείνος που όχι μόνο νοιάστηκε για μένα αλλά και ό,τι έκανε ήταν πραγματικά αληθινό και βγαλμένο μέσα από την καρδιά του.

Αυτόν τον άνδρα αγάπησα γιατί μου έμαθε τι θα πει ζωή και τι σημαίνει να αναπνέεις χωρίς να χρειάζεσαι μάσκα οξυγόνου όταν όλα γύρω σου γίνονται καταπιεστικά και μια θηλιά για να σε πνίξουν. Αυτόν που μου έδειξε τον τρόπο πώς να το κάνω χωρίς να έχω τύψεις ότι κλέβω... την ανάσα κάποιου άλλου...

Νικητές Απριλίου 2012

Συγχαρητήρια!!!! έχουμε τους νικητές μας!!! πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας έως 25/4/2012



νούμερο 100 Χριστίνα ------ xrpoli76      "Πέρα από το νησί" Ρούλα Σαμαϊλίδου





νούμερο 81 Θεόδωρος Τασσόπουλος      "Johnnie Society" Γιάννης Φαρσάρης


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση