Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

6 χρόνια αναμονής

Μετά από 6 χρόνια αναμονής του αναγνωστικού κοινού, η αγαπημένη συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη επιστρέφει με νέο μυθιστόρημα. Το πολυαναμενόμενο νέο βιβλίο της «Ο ερωτευμένος Πολωνός » μόλις κυκλοφόρησε!



"Μια διάσημη ηθοποιός του θεάτρου εξαφανίζεται λίγο πριν από την παράσταση του "Καλοκαίρι και καταχνιά" που πρωταγωνιστούσε. Οι έρευνες της αστυνομίας, των συγγενών, των τηλεοπτικών εκπομπών, δεν οδηγούν πουθενά. Έχει αυτοκτονήσει; Τη δολοφόνησαν; 'Η μια τυχαία συνάντηση με έναν άντρα από την Πολωνία τη μεταμόρφωσε και τον ακολούθησε πολύ μακριά απ' τη ζωή που μέχρι τότε ζούσε; Η επιτυχία και ο βαθύς έρωτας, το ταλέντο και η θηλυκή φύση. "Η φανερή ιστορία" μιας γυναίκας που όλοι γνώριζαν, και "Η κρυφή ιστορία", η μυστική, που μόνο εκείνη και εκείνος ξέρουν. Δυο επίπεδα ύπαρξης που απομακρύνονται, το ένα πιο αληθινό από το άλλο.".

Μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα του βιβλίου στο PERIZITITO.GR.



Και για σας που δεν έχετε διαβάσει κάποιο από τα βιβλία της Μάρως Βαμβουνάκη, σας παρουσιάζουμε κάποια από τα πιο γνωστά βιβλία της.



Κυκλοφορούν επίσης σε eBook, οι παρακάτω τίτλοι της συγγραφέως:



Καλό διάβασμα και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τη νέα σελίδα του PERIZITITO.GR στο FACEBOOK για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων και eBook.

PERIZITITO.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση