Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Το νέο βιβλίο του Umberto Eco

Το νέο βιβλίο του Umberto Eco «Το κοιμητήριο της Πράγας» μόλις κυκλοφόρησε!

Το βιβλίο:
Μεταφράζεται σε 40 γλώσσες.
Έφτασε στην 9η έκδοση και ξεπέρασε τα 650.000 αντίτυπα σε δυο μήνες, στην Ιταλία.
Άγγιξε την 370ή χιλιάδα, μόλις 4 ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

"Στη διάρκεια του 19ου αιώνα, ανάμεσα στο Τορίνο, το Παλέρμο και το Παρίσι, συναντάμε μια υστερική σατανίστρια, έναν αβά που πεθαίνει δύο φορές, μερικά πτώματα μέσα σ' έναν υπόνομο του Παρισιού, έναν Γαριβαλδίνο που ονομάζεται Ιππόλυτος Νιέβο και χάθηκε στη θάλασσα κοντά στο Στρόμπολι, το ψεύτικο bordereau του Ντρέιφους για τη γερμανική πρεσβεία, τη σταδιακή μεγέθυνση του πλαστογραφήματος που έγινε γνωστό ως Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, το οποίο θα εμπνεύσει στον Χίτλερ τα στρατόπεδα εξόντωσης, Ιησουίτες που δολοπλοκούν εναντίον των Μασόνων, Μασόνους, Καρμπονάρους και Ματσινιανούς που στραγγαλίζουν τους παπάδες με τα έντερά τους, έναν Γαριβάλδη αρθριτικό και στραβοκάνη, τα σχέδια των Μυστικών Υπηρεσιών του Πιεμόντε, της Γαλλίας, της Πρωσίας και της Ρωσίας, τις σφαγές στο Παρίσι της Κομούνας, όπου ο κόσμος τρώει τα ποντίκια, αηδιαστικά και ρυπαρά στέκια εγκληματιών οι οποίοι, ανάμεσα στους ατμούς απ' το αψέντι, καταστρώνουν εκρήξεις κι εξεγέρσεις στις πλατείες, ψεύτικες γενειάδες, ψεύτικους συμβολαιογράφους, ψεύτικες διαθήκες, διαβολικές αδελφότητες και μαύρες λειτουργίες.
Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά Το όνομα του ρόδου, το οποίο καθιέρωσε τον Ουμπέρτο Έκο ως έναν από τους σημαντικότερους λογοτέχνες του εικοστού αιώνα, το πολυαναμενόμενο Κοιμητήριο της Πράγας αποδεικνύει ότι το ταλέντο του ιδιοφυούς Ιταλού διανοούμενου παραμένει αστείρευτο. ".

Μπορείτε να διαβάσετε το απόσπασμα του βιβλίου και να δείτε ένα βίντεο για το βιβλίο στο PERIZITITO.GR!

Παραγγείλτε τώρα το βιβλίο από το PERIZITITO.GR και θα το έχετε την επόμενη μέρα της παραγγελίας κατευθείαν στην πόρτα σας!!!



Και για σας που δεν έχετε διαβάσει κάποιο από τα βιβλία του Umberto Eco, σας παρουσιάζουμε κάποια από τα πιο γνωστά βιβλία του.



Καλό διάβασμα και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τη νέα σελίδα του PERIZITITO.GR στο FACEBOOK για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων.

PERIZITITO.GR

νέες κυκλοφορίες βιβλίων Απριλίου 2011

νέες κυκλοφορίες βιβλίων και βιβλία που αναμένονται να κυκλοφορήσουν σύντομα με δυνατότητα προ-παραγγελίας!


Οι εραστές της γραφής, Πασχαλία Τραυλού
Δείτε το απόσπασμα του βιβλίου, πατώντας εδώ!
«Εραστής της γραφής είναι αυτός που περπατάει συνομιλώντας με τον ήρωά του, εκείνος που κρατάει συνεχώς σημειώσεις στο κουτί των τσιγάρων του, εκείνος που, ατενίζοντας τον ορίζοντα, βλέπει όχι ό,τι υπάρχει στην ευθεία των ματιών του, αλλά ό,τι εκτυλίσσεται στα άδυτα της ψυχής του. Τα ψέματα και οι αλήθειες, τα προσωπεία των ηρώων και των δημιουργών, οι συνειρμοί και τα σύμβολα, οι πληγές και τα οράματα, το φως και το σκότος, οι ιδέες που γίνονται λέξεις και οι λέξεις που φιλοτεχνούν "κοστούμια" ιδεών παίρνουν μια θέση στη χορεία αυτών των στοχασμών, προκειμένου να δώσουν κάποια εξήγηση για τον μεγαλειώδη όσο και ψυχοφθόρο έρωτα της γραφής.»


Το κοιμητήριο της Πράγας, Umberto Eco, ,Απόσπασμα Βιβλίου!
Το λουλούδι της Κριμαίας, Julia Gregson
Extras, Scott Westerfeld
Ανεμώλια, Ισίδωρος Ζουργός, Απόσπασμα Βιβλίου!
Η αγάπη στην πρίζα, Ιάκωβος Θ. Μαρτίδης

Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης 2, Renee Rachel Russell, Απόσπασμα Βιβλίου!


Το έπος του λυκόφωτος - (Ο επίσημος οδηγός), Stephenie Meyer
«Η απόλυτη εγκυκλοπαίδεια για το Έπος του Λυκόφωτος Ο μοναδικός επίσημος οδηγός, πλήρως εικονογραφημένος με σχεδόν 100 έγχρωμες εικονογραφήσεις και φωτογραφίες. Το "Έπος του Λυκόφωτος: Ο Επίσημος Οδηγός" προσφέρει αποκλειστικό νέο υλικό στους αναγνώστες, και όλα όσα χρειάζονται για να εξερευνήσουν σε βάθος τον αξέχαστο κόσμο που δημιούργησε η Stephenie Meyer στο "Λυκόφως", τη "Νέα Σελήνη", την "Έκλειψη", τη "Χαραυγή" και τη "Σύντομη Δεύτερη Ζωή της Μπρι Τάνερ". Το "Έπος του Λυκόφωτος: Ο Επίσημος Οδηγός" περιλαμβάνει επίσης βιογραφικά των ηρώων, κομμένες σκηνές, μια συζήτηση με τη Meyer, γενεαλογικά δέντρα, πίνακες, εκτεταμένες παραπομπές και πολλά άλλα. Περιέχει εικονογραφήσεις διαφόρων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένης και της Young Kim, εικονογράφου του Νο 1 μπεστ σέλερ των New York Times, Λυκόφως: The Graphic Novel, Τόμος 1. "Πάντα εκπλήσσομαι με τις σε βάθος ερωτήσεις των αναγνωστών μου για τους ήρωες και τον κόσμο του Λυκόφωτος", λέει η Stephenie Meyer. "Με τον Επίσημο Οδηγό, έλπιζα να μπορέσουμε να συμπεριλάβουμε όσο πιο πολλές λεπτομέρειες είναι δυνατό, μαζί και ιστορικά των χαρακτήρων, όπως το παρελθόν της Άλις. Είμαι κατενθουσιασμένη με τις διαφορετικές καλλιτεχνικές προσαρμογές που έκανε η Young Kim και οι υπόλοιποι ταλαντούχοι εικονογράφοι, συμπεριλαμβανομένου και του νυφικού της Μπέλλα. Ελπίζω οι αναγνώστες να νιώσουν ότι άξιζε η αναμονή!"».

Το φθινόπωρο της μάγισσας, Οικονόμου Καίτη, Απόσπασμα Βιβλίου!
Ο Μεγάλος Νέιτ: Μια τάξη άνω κάτω, Lincoln Peirce, Απόσπασμα Βιβλίου!
Συμμαχία, Jonathan Fenby, Απόσπασμα Βιβλίου!
Κόκκινο κοράλλι, Ρένα Ζαΐρη -Ρώσση, Απόσπασμα Βιβλίου!
Η ομορφιά και η κόλαση, Roberto Saviano, Απόσπασμα Βιβλίου!


PERIZITITO.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση