Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Οι εκδόσεις Ωκεανίδα μας ενημερώνουν


Κυκλοφορεί την Τετάρτη 7 Μαρτίου

Άννα Γαλανού: Το παράπονό μου μια κραυγή

Η Άννα Γαλανού στο δεύτερό της βιβλίο, επιβεβαιώνει ότι "το 'χει". Πλοκή σωστά δομημένη, ατμόσφαιρα εξαιρετική, ήρωες με σάρκα και οστά, συγκίνηση. Ο αναγνώστης θα περπατήσει στα στενά της της Πόλης και θα τον συναρπάσει η μαγεία της, θα παρακολουθήσει με αγωνία τα πάθη των ηρώων της ιστορίας, θα ζήσει στιγμές εξαίσιου έρωτα αλλά και απέραντης θλίψης. Και θα θυμάται το βιβλίο πολύ καιρό αφού κλείσει τις σελίδες του...
O Δημήτρης είναι Έλληνας της Πόλης, προικισμένος πιανίστας, στην αρχή μιας λαμπρής σταδιοδρομίας. Η Γκιουλ εγκαταλείπει τις σπουδές της στο Παρίσι και γυρίζει στην Κωνσταντινούπολη για να συμπαρασταθεί στην άρρωστη μητέρα της. Ανάμεσα στους δυο νέους γεννιέται ένας παράφορος έρωτας.
Ο αδίστακτος και πανίσχυρος πατέρας της Γκιουλ και η πληγωμένη Αγγελική, πρώην ερωμένη του Δημήτρη, προσπαθούν με αβυσσαλέο πάθος να τους χωρίσουν. Η ζωή της Γκιουλ στο σπίτι του πατέρα της γίνεται κόλαση.
Στους δυο νέους ανοίγει την αγκαλιά της μόνο η θεία της Γκιουλ, η οποία στο παρελθόν έχει ζήσει κι η ίδια έναν τραγικό έρωτα. Κρυμμένοι στο πανέμορφο σπίτι της στο Βόσπορο, η Γκιουλ κι ο Δημήτρης ζουν την απόλυτη ευτυχία.
Το κουβάρι μιας ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται έπειτα από πολλά χρόνια, και το παλιό σπίτι αποκαλύπτει τα μυστικά του.
Περισσότερα


Επίσης της Άννας Γαλανού κυκλοφορεί

Η ερωτική σχέση της Ερατώς και του Αντρέα είναι εξαρχής αδιέξοδη. Τα γεγονότα που μεσολάβησαν ανάμεσά τους είναι τραγικά και τα εμπόδια που υπάρχουν φαντάζουν ανυπέρβλητα τείχη. Ο Αντρέας προσπαθεί να κερδίσει τη χαμένη πίστη και την αγάπη της Ερατώς χρησιμοποιώντας λάθος τρόπους. Αυτή πάλι φοβάται να παραδεχτεί τα αισθήματά της κι αποφασίζει ξαφνικά να κάνει ένα μεγάλο βήμα, μια μεγάλη ανατροπή, που επηρεάζει τη ζωή όλων τους. Φεύγει κι αφήνει πίσω της όλα αυτά που την πληγώνουν και δεν θέλει να τα θυμάται.

Κρυμμένα μυστικά, έρωτες, λάθη, ψέματα, μίσος και... θάνατος. Δρόμοι που χωρίζουν και διασταυρώνονται ξανά, αγάπες που αντέχουν στο χρόνο και δικαιώνονται.

Περισσότερα

Προσεχώς

Απρίλιος
Μακρινές ώρες της Κέιτ Μόρτον 
Μάιος
Ποτέ και πάντα του Γιώργου Ψύλλα
Σημειώσεις ενός πλασιέ γυναικών του Τζόρτζιο Φαλέτι
Ιούνιος
Βόρειο Σέλας της Τζένιφερ Ντόνελι 
Οι μάγισσες της Ντέμπορα Χάρκνες
Ιούλιος
Tο τετράδιο της Μάγια της Ιζαμπέλ Αλιέντε

Πρόσφατες κυκλοφορίες

Κ. Φέρνιβαλ: Φυλακισμένη στο παρελθόν
Ο. Παμούκ: Ο Τζεβντετ Μπέη και οι γιοι του
Χ. Μουρακάμι: Για τι πράγμα μιλάω, όταν μιλάω για το τρέξιμο
Θ. Σιταράς: Η παλιά Αθήνα ζει, γλεντά, γεύεται. 1834-1938
A. Ράντ: Ο Άτλας επαναστάτησε (τρεις τόμοι)
Π. Μακρής-Στάικος: Ο Άγγλος πρόξενος
Τ. Μόις: Το τελευταίο γράμμα από τον εραστή σου
Κ. Μουράτ: Στην Πόλη του χρυσού και του ασημιού
Τ. Ντόνελι: Το άγριο τριαντάφυλλο
Κ. Γουέμπ: Η κληρονομιά
Λ. Ράιλι: Το λουλούδι του θερμοκηπίου

Εκτακτος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Με αφορμή την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ο Γιώργος Μωύσογλου και οι εκδόσεις ΔΥΑΣ μας προσφέρει 3 βιβλία του και το πρώτο μυθιστόρημα της Ειρήνης Φραγκάκη σε έναν έκτακτο διαγωνισμό!!! Ο διαγωνισμός ξεκινάει τώρα έως την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 στις 23:59.
Μόνη προϋπόθεση, να είσαστε ΜΕΛΟΣ του blog!!!

4. Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΑΝΘΙΣΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ email ΣΑΣ !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση