Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Άλλη μία επιτυχία για τη Διεθνώς Βραβευμένη Ποιήτρια Δέσποινα Κονταξή.

Η ποίησή της θα συμπεριληφθεί σε μία ποιητική ανθολογία ανάμεσα σε ποιητές της Αγγλίας και της Ιρλανδίας. Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο αρχικά στη Βρετανική Βιβλιοθήκη του Λονδίνου, σε διάφορες βιβλιοθήκες της Αγγλίας και της Ιρλανδίας και για το ευρύ κοινό στις αρχές του 2011.

Το πιο κεφάτο Kid Club των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ


KID CLUB – ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑ

Το πιο κεφάτο Kid Club των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, πάντα στο πλευρό των μικρών αναγνωστών, εγκαινιάζουν το ολοκαίνουργιο Kid Club ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑ για παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών.

Τα μέλη του Kid Club θα έχουν την ευκαιρία
 • να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, • να λαμβάνουν την παιδική μας εφημερίδα με τίτλο Παιδιά, διάλειμμα!, • να λαμβάνουν σελιδοδείκτες, αυτοκόλλητα, μπλοκάκια, τετράδια κ.ά., • να ενημερώνονται πρώτοι για τους νέους μας τίτλους και τις εκδηλώσεις μας.
  Με την εγγραφή, θα λάβουν και ένα όμορφο παιδικό βιβλίο.

  Συμπληρώστε την φόρμα για να γίνουν τα παιδιά σας μέλη της ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑΣ. • http://www.metaixmio.gr/1/index.scr?current_language_id=1&option=565&include_file=565.scr&bgcolor=4&color=2

  Νέες Επιστημονικές Εκδόσεις

  Πατήστε εδώ για να δείτε τους νέους επιστημονικούς τίτλους από τις εκδόσεις Μεταίχμιο που μόλις κυκλοφόρησαν ή πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσουν.

  Νέα από τις Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

  ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

  Ο μεγάλος φθινοπωρινός διαγωνισμός μας έληξε. Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή σας.
  Πατήστε εδώ για να δείτε τους 300 νικητές του διαγωνισμού. Συγχαρητήρια σε όλους σας!

  Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους με την επίδειξη της ταυτότητάς τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα, τηλ. 211 3003580) έως τις 15 Οκτωβρίου.
  Οι νικητές που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους με την επίδειξη της ταυτότητάς τους από το υποκατάστημά μας στη διεύθυνση Ολύμπου 81 (τηλ. 2310 250075) έως τις 15 Οκτωβρίου. Όσοι από τους νικητές κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα λάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  Προσαρμοσμένη αναζήτηση