Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Διαγωνισμός Ιανουαρίου 2012

Οι μηνιαίοι διαγωνισμοί συνεχίζονται και μάλιστα με 2 βιβλία!!!! Δηλώστε συμμετοχή γράφοντας ποιο ειναι το πρώτο πράγμα που σας "κερδίζει" όταν αγοράζεται ένα βιβλίο. Μόνη προϋπόθεση όπως πάντα να είσαστε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ του blog (αν δεν ξέρετε πως, ζητήστε βοήθεια μέσω email). Ο διαγωνισμός λήγει στις 17/01/2012 και ώρα 23:59


Ζητείται επειγόντως γαμπρός
Γεωργία Δεμίρη:
-Ζητείται επειγόντως γαμπρός

Το θρόισμα του μεγάλου δρυγιά 
 Χρυσούλα Δημητρακάκη:
- Το θρόισμα του μεγάλου δρυγιά

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!



παράκληση! στα σχόλια σας στους διαγωνισμούς μας, να γράφετε και το email σας, γιατί πολλοί δεν είναι μέλη και δεν το ξέρουν! έτσι θα μπορέσω να τους βρω και να τους βοηθήσω να γίνουνε, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους!



Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!!!

Διεθνές βραβείο Καβάφη 2011 για το «Μέρες Αλεξάνδρειας»

Νέα σημαντική διάκριση για τον Δημήτρη Στεφανάκη και τις «Μέρες Αλεξάνδρειας» μέσα σε λίγους μήνες. Μετά το Prix Méditerranée Étranger 2011, ο Έλληνας συγγραφέας απέσπασε το Διεθνές Βραβείο Καβάφη 2011 για την πεζογραφία (International Cavafy Award for prose).

Το βραβείο αυτό απονέμεται κάθε δύο χρόνια στο πλαίσιο των Καβαφείων, που διοργανώνονται από την ελληνική πρεσβεία στο Κάιρο, σε συνεργασία με το αιγυπτιακό Υπουργείο Πολιτισμού και την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος και άλλων φορέων.

Ο Δημήτρης Στεφανάκης βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση στο Small Hall της Όπερας τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, ενώ δύο ημέρες μετά συμμετείχε σε διεθνή ημερίδα στην Αλεξανδρινή Βιβλιοθήκη, όπου μίλησε για τον Κωνσταντίνο Καβάφη.

Υπενθυμίζεται ότι οι «Μέρες Αλεξάνδρειας» στη γαλλική τους έκδοση ήταν επίσης υποψήφιες για το Prix du Livre Européen, «Βραβείο Ευρωπαϊκού βιβλίου», ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα Ισπανικά και στα Αραβικά.

«Μέρες Αλεξάνδρειας» του Δημήτρη Στεφανάκη από τις εκδόσεις Ψυχογιός. 
 
www.zougla.gr

Οι νικητές του Δεκέμβριος 2011

 


 













οι δύο νικητές του διαγωνισμού Δεκέμβριος 2011 είναι το 8 despoina pilafi και το 45 sofoula !!! περιμένω τα στοιχεία σας στο vivliolatreia@gmail.com  μέχρι τις 22/12/2011 !!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση