Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μόλις κυκλοφόρησε !

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πάργα στη Λευκωσία το νέο βιβλίο του Λάκη Φουρουκλά που φέρει τον τίτλο «Ο Άγιος Πότης».


Ο Άγιος Πότης είναι μια συλλογή από ιστορίες. Ιστορίες σοβαρές ή και λίγο αστείες. Ιστορίες για τον έρωτα, το ροκ, τον πόλεμο, τα λάθη και τα πάθη

Το βιβλίο μάς ταξιδεύει στη Βενετία και στην Κρήτη, στην Αθήνα και στη Λευκωσία, στην Ινδία και την Ταϊλάνδη, όπου ανακαλύπτουμε θαυμαστούς καινούριους κόσμους. Παρέα με τη Μήδεια φτάνουμε μέχρι και την αρχαία Ελλάδα.

Οι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σ’ αυτές τις ιστορίες. Κάποιοι απ’ αυτούς βρίσκουν διά μέσω τους τις απαντήσεις που ζητούν και κάποιοι όχι. Ορισμένοι αγγίζουν την ευτυχία και άλλοι την αφήνουν να ξεγλιστρήσει μέσα από τα δάχτυλά τους. Μερικοί ονειρεύονται. Κι ο τροχός της ζωής εξακολουθεί να γυρίζει… με κινητήρια δύναμη την αλήθεια του κάθε ήρωα, αλλά και του καθενός από μας.

Βιογραφικό του συγγραφέα

Ο Λάκης Φουρουκλάς γεννήθηκε στη Ζιμπάμπουε το 1970 από κύπριους γονείς. Μεγάλωσε στην Κύπρο. Έζησε στην Αθήνα για μερικά χρόνια και τώρα ζει στην Τσιανγκ Μάι της Ταϊλάνδης.

Δούλεψε σε διάφορες εφημερίδες και ραδιοσταθμούς στο νησί.

Έχει εκδώσει άλλα έξι βιβλία. Από τις εκδόσεις Γη στη Λευκωσία κυκλοφόρησαν οι συλλογές διηγημάτων «Αιώνια Αγαπημένη» και «Γαλανή & Λεύκιος», καθώς και η νουβέλα «Το λάθος πάθος». Από τη Διόπτρα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το μυθιστόρημα «Μίρα, το λουλούδι του πολέμου», από την Εμπειρία Εκδοτική οι «Γυναίκες της Συγνώμης» και από τις εκδόσεις Ιβίσκος το «Αγγελική. Το ημερολόγιο μιας πόρνης».

Διηγήματά του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά «να ένα μήλο», «Ρωγμές», «Σοδειά» και «αντί x λόγου» στην Ελλάδα και «Εξάγγελος» στην Κύπρο, σε κυπριακές εφημερίδες, καθώς και σε διάφορες λογοτεχνικές ιστοσελίδες.


Διατηρεί προσωπικό μπλογκ στη διεύθυνση: http://lakisf.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση