Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Το Books2u σας προτείνει

                                                                                            
Μαίρη Μάνδαλη
εκδ Διόπτρα
Ένα πορτρέτο μιας γυναίκας με κόκκινα μαλλιά, λατρεμένο οικογενειακό κειμήλιο κι ένα ημερολόγιο βαθιά κρυμμένο, θα ξεδιπλώσουν την ιστορία τριών ανθρώπων, που άγγιξαν, λάτρεψαν, λάθεψαν, πόνεσαν. Άραγε λυτρώθηκαν; Ο Νίκος θα αφήσει το νησί του για μια καλύτερη τύχη στην Αθήνα. Είναι φιλόδοξος. Θέλει να κατακτήσει την υψηλή κοινωνία, είναι αποφασισμένος να αποκτήσει χρήματα και εξουσία. Στο σπίτι του ευεργέτη του, μια ματιά στη φωτογραφία της όμορφης Τζούλιας θα φτάσει για να σφραγιστεί η ζωή του ολόκληρη. Ο Μανόλης είναι ο μικρότερος αδερφός του. Είναι αφοσιωμένος στη ζωγραφική του, στο φως και τις σκιές που ανακαλύπτει στις ψυχές των ανθρώπων. Μα μπροστά στο πορτρέτο της Τζούλιας με τα κόκκινα μαλλιά, ο Μανόλης θα ανακαλύψει τη σκιά της δικής του ψυχής και για πρώτη του φορά, ίσως και τελευταία, θα νιώσει τον έρωτα.


Ενδιαφέρουν επίσης

                                                 

Για τους μικρούς μας φίλους

                                                

Φιλικά www.books2u.gr

νέα βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν!


Δείτε το απόσπασμα του βιβλίου, πατώντας εδώ!

«Μετά το "Σταυροδρόμι των ψυχών", η Κασάνδρα και ο Ορέστης συναντιούνται και πάλι σ' ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα. Στην αρχαία Ελλάδα η Αριάδνη έδωσε στον Θησέα το μίτο για να μπορέσει να βγει απ' το λαβύρινθο και να τη συναντήσει ξανά. Έτσι και οι ψυχές, όταν φύγουν απ' το γήινο περιβάλλον τους και πριν χαθούν στον Συμπαντικό λαβύρινθο, αφήνουν πίσω το νήμα τους για να τις βρουν οι αγγελιαφόροι του πεπρωμένου. Έτος 2361 μ.Χ. Στον πλανήτη Γη, ύστερα απ' τη μεγάλη οικολογική καταστροφή, τίποτε πια δεν είναι το ίδιο. Η Άλμπα Βήτα Σμιτς, ανώτερη κυβερνητική υπάλληλος, έχει λάβει εντολή απ' τον κρατικό υπολογιστή Στερν να προχωρήσει σε σύζευξη με τον Έλφιν Άλφα Κορτς, που ανήκει στην ανώτερη κατηγορία ανθρωποειδών. Ο Έλφιν, ένας σκληροπυρηνικός και φιλόδοξος νομικός σύμβουλος, είναι ο απόλυτος μηδενιστής, χωρίς συναισθήματα, αφού πιστεύει ότι η δύναμη της εξουσίας είναι η απόλυτη ευτυχία. Η Άλμπα θεωρεί τον εαυτό της προνομιούχο γι' αυτή την επιλογή του Στερν. Όλα όμως ανατρέπονται όταν εμφανίζεται στο δρόμο της ο Άντον Δέλτα Κορνέλ, που ανήκει σε κατώτερη κοινωνική κατηγορία. Κοντά του η Άλμπα ανακαλύπτει ότι η ονειρεμένη ζωή που πιστεύει ότι ζει δεν είναι παρά μια φυλακή κατασκευασμένη απ' το σύστημα. Και τότε συνειδητοποιεί ότι ο άνδρας αυτός είναι το πεπρωμένο της, από κάποια άλλη ζωή στο πολύ μακρινό παρελθόν. Η σχέση μαζί του θα θέσει σε συναγερμό το σύστημα ασφαλείας του κράτους. Ωστόσο εκείνη δεν μπορεί να αντισταθεί στο κάλεσμα ενός πρωτόγνωρου συναισθήματος που λέγεται αγάπη...
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου κάνει την ανατροπή μ' ένα ερωτικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον και δεν αποκλείεται να αποτελεί τη μελλοντική μας πραγματικότητα...»



Όταν αγαπάς είναι για πάντα Όταν αγαπάς είναι για πάντα, Μαρία Τζιρίτα, Απόσπασμα Βιβλίου!
Μάθημα για ηθοποιούς, Max Von Sydow
Casta Diva, Βικτωρία Μακρή, Απόσπασμα Βιβλίου!
Η Μέλπω παραξενεύεται, Τίνα Δ. Βρεττάκη
Χορεύοντας με τις σκιές, Πόλυ Μηλιώρη, Απόσπασμα Βιβλίου!

Sφαγείο Sαλονίκης, Θάνος Δραγούμης, Απόσπασμα Βιβλίου!


Το ημερολόγιο της εγκυμοσύνης μου,
«Ένα πρωτότυπο ημερολόγιο που επιτρέπει στις μέλλουσες μητέρες να παρακολουθήσουν την εγκυμοσύνη τους, εβδομάδα την εβδομάδα. Δίπλα στις πληροφορίες και στις συμβουλές που δίνονται υπάρχει χώρος για να σημειώσουν τις προγραμματισμένες εξετάσεις και τα ραντεβού, τις δουλειές που πρέπει να κάνουν, τις εντυπώσεις και τις σκέψεις τους. Έτσι θα μπορέσουν να οργανώσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να βιώσουν την εγκυμοσύνη τους με τη γαλήνη και την ηρεμία που τους αξίζουν.».

Το βιβλίο της μαμάς, Αλεξάνδρα Παύλου, Απόσπασμα Βιβλίου!
Ο πρώτος χρόνος του μωρού μου
Καλωσόρισες μωράκι!
Οι περιπέτειες του επιθεωρητή Σέλοκ του σέλινου: Στα πράσα!, Ιωάννα Μπουλντούμη
Ταξιδεύοντας : Ένα βιβλίο γεμάτο αυτοκόλλητα: Με πάνω από 300 αυτοκόλλητα, Fiona Watt


PERIZITITO.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση