Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Εκδηλώσεις Οκτωβρίου


Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ


Τα Βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, οι Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ και ο Σύλλογος Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου, προσκαλούν όλους τους μικρούς μας φίλους το Σάββατο 9 Οκτωμβρίου στις 12:30 π.μ.  στη παρουσίαση των βιβλίων «ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ»  και «ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ» του Πασχάλη Τσαρούχα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων! Ελάτε να τραγουδήσουμε παρέα με τον Πασχάλη Τσαρούχα  παραμύθια με ήρωες τα ζώα!!! .
.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ .
Ανδρέα Παπανδρέου 11
. τηλ. 210 6800644
ΒΙΝΤΕΟ 1 ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΚΛΑΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΒΙΝΤΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
_____________________________________________________________________________________________

Η ΛΕΝΑ ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΦΛΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο ΣΑΚΗΣ ΓΑΛΑΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΣΩΡΙΟ
Ο δυναμικός ήρωας Σάκης Γαλατάκης επιστρέφει σε νέα αποστολή και με τις εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ καλούν τους μικρούς μας φίλους στο βιβλιοπωλείο ΦΛΩΡΑΣ το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 12:00 το πρωί.
Η συγγραφέας ΛΕΝΑ ΤΕΡΚΕΣΙΔΟΥ με την ηθοποιό-εμψυχώτρια ΊΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ θα γνωρίσουν στα παιδιά το φανταστικό κόσμο του Σάκη Γαλατάκη και της παρέας τους με διασκεδαστικό θεατρικό παιχνίδι, με τραγούδι, με πολύ γέλιο και εκπλήξεις..

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΦΛΩΡΑΣ Πειραιάς Ζωσιμάδων 46, 18535 .
Τηλ. 210-4172819 Fax: 210-4129435

ΒΙΝΤΕΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΓΑΛΑΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΖΑΧΑΡΟΧΩΡΙΟ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΒΙΝΤΕΟ Ο ΣΑΚΗΣ ΓΑΛΑΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΦΑΣΤΦΟΥΝΤΟΧΩΡΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Μόλις κυκλοφόρησαν!


  PERIZITITO.GR με νέες κυκλοφορίες βιβλίων!
Αλεξάνδρεια - Αθήνα, Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου
«Από την Τζέντα και την έρημο της Αραβίας, οι ήρωες του βιβλίου επιστρέφουν στη γενέθλια πόλη, την Αλεξάνδρεια, όπου ο ελληνισμός συρρικνώνεται και τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Κι ενώ η ζωή τους μοιάζει να ξαναβρίσκει τον καθημερινό ρυθμό, ένα ταξίδι στην Αθήνα γίνεται η αφορμή για μια νέα ανατροπή. Ο επαναπατρισμός τους φαντάζει αναπόφευκτος. Όμως, κανένας γυρισμός δεν είναι εύκολος. Άλλωστε, στην Αθήνα της δεκαετίας του '60 καραδοκούν πολλές εκπλήξεις για όσους προσπαθούν να ενσωματωθούν ανώδυνα, για όποιους θέλουν να δημιουργήσουν, σε έναν τόπο που αλλάζει και εξελίσσεται με τρόπο απρόβλεπτο και δραματικό... Μια γοητευτική και απολαυστική οικογενειακή σάγκα, με φόντο την Αλεξάνδρεια και την Αθήνα, το Μονακό και το Μόντε Κάρλο, τη Χούντα και τη Μεταπολίτευση, τον Ωνάση και τους στενούς συνεργάτες του, την Τζάκυ, τον Αλέξανδρο και τη Χριστίνα. Ένα αέναο ταξίδι σε τόπους και σε πρόσωπα που σημάδεψαν με την παρουσία τους την κοινωνική και οικονομική ζωή του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα.»
Αίμα στον άνεμο, Γιώργος Νικολαΐδης
Το νησί των σημαδεμένων, Θέμος Κορνάρος, Γαλάτεια Καζαντζάκη
Αντίστροφη μέτρηση, Κώστας Μαζαράκης
Τα χαρούμενα αγόρια της Ατζαβάρα, Manuel Vazquez Montalban
Η ομίχλη έπεσε νωρίς στην Οδησσό, Γιάννης Καραγιάννης
Τσαντόρ, Murathan Mungan

Ατζέντα 2011: Σοφία, Paulo Coelho
« Το πώς θα είμαστε σε μεγάλη ηλικία θα εξαρτηθεί από τον τρόπο με τον οποίο ζήσαμε. Μπορεί να καταλήξουμε σαν πόλη φάντασμα ή σα γενναιόδωρο δέντρο, που συνεχίζει να είναι σημαντικό ακόμα κι όταν δεν μπορεί πια να στέκεται όρθιο. Άρθρα - σκέψεις για την ηλικία.» Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η συγκεκριμένη αντζέντα του Πάουλο Κοέλο είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσει!
Χίλιες και μία σκέψεις, Παντελής Συτμαλίδης
Αθέατη βία, Στεφανία Ι. Σουλή
Τα θεμέλια της οικογενειακής φροντίδας, Pamela B. Schiller
Γίνε πλούσιος: Μάθε πώς, Κωνσταντίνος Ποδότας
Όλα μπορούν να θεραπευτούν, Martin Brofman
Καλό διάβασμα και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τη νέα σελίδα του PERIZITITO.GR στο FACEBOOK για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων.

PERIZITITO.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση