Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Σχέσεις στον εικονικό κόσμο του διαδικτύου

Επικίνδυνες Συνδέσεις 
Αλέξανδρος Κεφαλάς
εκδ Απαρσις


Η Romance εύθραυστη κι απογοητευμένη έχοντας μόλις βγει από ένα χωρισμό αδυνατεί να διαχειριστεί την πραγματικότητα. Μέσα στα απρόσωπα chatrooms του διαδικτύου αναζητά ένα στήριγμα για να ξεγελάσει τον πόνο της.
Η Butterfly κοσμοπολίτισσα, μοιραία μια πραγματικά λαμπερή πεταλούδα που λατρεύει το χώρο της μόδας περνά την ώρα της φλερτάροντας διαδικτυακά.
Δύο τόσο διαφορετικές γυναίκες που τις ενώνει ένας γοητευτικός άνδρας ο Valmon. Ποια θα τον κερδίσει; Το παιχνίδι του έρωτα φαντάζει τόσο ακίνδυνο μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή ή μήπως όχι;

Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα για τις ανθρώπινες σχέσεις στον εικονικό κόσμο του διαδικτύου.

Διαγωνισμός Φεβρουαρίου 2011

Οι μηνιαίοι διαγωνισμοί συνεχίζονται!!!! Αυτή τη φορά διάλεξα ένα βιβλίο το οποίο δεν το έχω διαβάσει αν και θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά θα το χαρίσω σε κάποιον από εσάς!  Δηλώστε συμμετοχή  γράφοντας ένα σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση, προτείνοντας το τελευταίο βιβλίο που διαβάσατε. Μόνη προϋπόθεση όπως πάντα να είσαστε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ του blog. Ο διαγωνισμός λήγει στις 17/02 και ώρα 23:59. Το βιβλίο που προσφέρεται είναι της Ευαγγελίας Ευσταθίου "Αν τον άνεμο ρωτήσεις". Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

νέες κυκλοφορίες βιβλίων!

Ανακαλύπτοντας το σώμα, ανασταίνοντας την ψυχή, Deepak Chopra
«Στο βιβλίο αυτό ο Deepak Chopra προσεγγίζει το θέμα της απεριόριστης δυνατότητας του σώματος για αλλαγή και ανανέωση. Δεν μπορείτε να εκμεταλλευθείτε πλήρως αυτό το "ξεχασμένο θαύμα", λέει ο Chopra, αν δεν είστε διατεθειμένοι να ανακαλύψετε την αληθινή φύση του σώματος. Tο σώμα δεν είναι μόνο ένα υλικό αντικείμενο ή ένας μηχανισμός. Kάθε κύτταρό του αποτελείται από δύο αόρατα συστατικά: συνειδητότητα και ενέργεια. Aκολουθώντας τα δέκα βήματα του Chopra προς την ολότητα, μπορείτε να τιθασεύσετε αυτά τα δύο βασικά στοιχεία, ώστε να αλλάξετε τα στρεβλωμένα ενεργειακά μοτίβα που αποτελούν τη ρίζα της γήρανσης, της μειωμένης ενεργητικότητας και της ασθένειας. Ωστόσο, αυτή η μεταμόρφωση δεν μπορεί να σταματήσει στο σώμα. Aφορά εξίσου και την ψυχή. H ψυχή, φαινομενικά αόρατη, απόμακρη και ξεκομμένη από τον κόσμο της ύλης, είναι αυτή που ουσιαστικά δημιουργεί το σώμα. Mόνο από το επίπεδο της ψυχής μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πλήρες δυναμικό σας, ώστε να φέρετε ευφυΐα, δημιουργικότητα και συνειδητότητα σε κάθε πλευρά της ζωής σας. Στο "Ανακαλύπτοντας το σώμα, ανασταίνοντας την ψυχή", ο καταξιωμένος γιατρός και ειδήμων της ανατολικής φιλοσοφίας Deepak Chopra προσφέρει δέκα υπερβάσεις -πέντε για το σώμα, πέντε για την ψυχή- που οδηγούν στη μεταμόρφωση του εαυτού. Mε απλό και κατανοητό τρόπο, ο Chopra παρουσιάζει τον τρόπο προκειμένου να επιτύχουμε τη δέσμευση στη βαθύτερη συνειδητότητα, να εστιάσουμε στις προσωπικές σχέσεις αντί στην κατανάλωση και, υπερβαίνοντας τα εμπόδια που ταλανίζουν το σώμα και τον νου, να ζούμε κάθε μέρα ανακαλύπτοντας εκ νέου τον κόσμο γύρω μας. Oλοκληρώστε αυτό το ταξίδι και βιώστε για πρώτη φορά την έκσταση της αληθινής ολότητας.»



Η νέα δίαιτα ΑΤΚΙΝΣ για μια νέα ζωή, Συλλογικό έργο
Ο θόλος, Stephen King
Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, Joan Borysenko
Το διαμάντι της Αγίας Πετρούπολης, Kate Furnivall
Θεραπευτική διατροφή, Νένα Γεωργιάδου
Ενώπιον του θρόνου, Naguib Mahfuz



Ο νοματαίος, Βασίλης Ν. Κουνέλης
«Έφηβος είπατε; Ο δικός μας έφηβος δεν είναι απλώς έφηβος. Μοιάζει με επιστήμονα της ζωής, της ίδιας της ζωής του. Τα καταλαβαίνει όλα και δεν καταλαβαίνει τίποτε, καθώς η φαντασία του περιπλανιέται ανάμεσα στις ιστορίες της γιαγιάς του στην ορεινή Αρκαδία, στις αναμνήσεις του αριστερού θείου του και στην ολίγον ροκ Αθήνα της δεκαετίας του '70. Ερωτεύεται τραγουδώντας Σαββόπουλο, ενώ κρυμμένος κάπου στο άλσος της Νέας Σμύρνης βυθίζεται στην τρυφερή αγκαλιά της πρώτης του αγαπημένης. Τι είναι αυτό που τα κάνει να μοιάζουν όλα γύρω του μοναδικά; Τίποτε και όλα, κυρίως όμως η αθωότητα της ματιάς, το χιούμορ του όσο παρακολουθεί την Ελλάδα της Μεταπολίτευσης να προχωράει τον δρόμο της κάπου ανάμεσα στην κακοφωνία της πολιτικής, στα παλιά συντηρητικά αντανακλαστικά και στη θέληση ενός ανθρώπου να βρει τον εαυτό του. Κι όλα τελειώνουν μ' ένα σώμα καλοριφέρ που ξεριζώνεται από τον τοίχο της σχολικής τάξης με στόχο τον αντιπαθέστατο καθηγητή. Ή μήπως τίποτε δεν τελειώνει; Γιατί στις περιπέτειες του Νοματαίου κρύβονται τα μυστικά της σημερινής Ελλάδας, η ανατομία μιας κοινωνικής βίας που γεννιέται και ωριμάζει στην αθωότητα της εφηβείας, η ήττα της πολιτικής, ο θρίαμβος μιας νεότητας που παλεύει να κερδίσει τον κόσμο για να ανακαλύψει, μέσα από τις ήττες της, πόσο πολύτιμη είναι η ζωή της. "Παρόν, παρελθόν και μέλλον γίνονται ένα στη λαχτάρα για ζωή που εκπέμπει ο Νοματαίος του Βασίλη Κουνέλη", λέει ο συγγραφέας Στρατής Χαβιαράς. "Οικογένεια, φίλοι, κόντρες μέσα στις κόντρες, μαθήματα ιστορίας από πρώτο χέρι, κόμματα κι ένας πρώτος έρωτας που θέλει να σαρώσει τα πάντα είναι οι πέτρες που λαξεύει μία-μία ο συγγραφέας και το κονίαμα με το οποίο δομεί το συναρπαστικό αυτό μυθιστόρημα. "Ο Νοματαίος" είναι μια ιστορία ενηλικίωσης για ενήλικες".»

Ερεβάν, Gilbert Sinoue
Εμείς, Yevgeny Zamyatin
Παίρνω διαζύγιο, Αλεξάνδρα Καππάτου
Γεώργιος Μοσχάμπαρ, Δήμητρα Ι. Μονιού
Οι Λευκές Σελίδες του Κυπριακού, Ειρήνη Χαραλαμπίδου


PERIZITITO.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση