Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012

Θα ανοίξει άραγε την πόρτα της ευτυχίας ...

Πέρα από το νησί
Ρούλα Σαμαίλιδου
εκδ Σιδέρης

«Έλα, μαμά, πάμε. Μην ανησυχείς. Εγώ θα είμαι πάντα κοντά σου να σε βοηθώ, να σε προσέχω». Όταν η Αλεξάνδρεια τις διώχνει, έρχονται στο πέτρινο χωριό τους στο νησί κι έπειτα στην Αθήνα και το Λονδίνο. Σταθμοί, που θα ξετυλίξουν το νήμα της ιστορίας τους. Το παραμύθι γίνεται εφιάλτης. Από τον πλούτο στη φτώχεια, από την ευτυχία στη δυστυχία, από τη χαρά στη λύπη. Μια συγκλονιστική αγάπη γίνεται το κλειδί για τη μετέπειτα ζωή τους. Θα ανοίξει άραγε την πόρτα της ευτυχίας ή η ζωή θα συνωμοτήσει και θα τις οδηγήσει σε απρόσμενες καταστάσεις; Προδοσία, ενοχές, μυστικά, θα ανατρέψουν τα σχέδιά τους και θα σημαδέψουν τη ζωή τους. Άραγε θα υπάρξει ελπίδα στο αδιέξοδο; Η «κυρία μαμά» που γίνεται μαμά, το ασχημόπαπο που γίνεται κύκνος, η οικογένεια που διασκορπίζεται, μια αγάπη χωρίς μέλλον, τα χαμένα όνειρα και η προδοσία, πλέκουν τον ιστό της ζωής της Στέλλας και της Φωτεινής. Η ζωή, όμως, παίζει παράξενα παιγνίδια. Ποτέ κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον...

Στη σκέψη της και μόνο ο ντετέκτιβ, αν και πέρασαν τόσα χρόνια, σκιρτούσε

Ντετέκτιβ Βάιο Γκολντ: Υπόκλιση σε ένα δαιμόνιο ρουά ματ
Εκδ bookstage.gr 


Ο ντετέκτιβ Βάιο Γκολντ έρχεται αντιμέτωπος με έναν φόνο. Κάτι το οποίο δε θα προκαλούσε καμία έκπληξη αν μαζί με τον φόνο αυτό δεν ξαναζωντάνευε και το παρελθόν με τον πιο προκλητικό τρόπο, με την παρουσία της Πόλα Άσπιν.
Στη σκέψη της και μόνο ο ντετέκτιβ, αν και πέρασαν τόσα χρόνια, σκιρτούσε. Η παρουσία της δε, τον αφήνει άφωνο καθότι πρόκειται για μια γυναίκα που ακόμη και ο χρόνος σαγηνεύτηκε από την ομορφιά της και δεν την ακούμπησε. Μια γυναίκα με πλούτη, δύναμη, αθάνατη ομορφιά και ακόρεστη δίψα για έρωτα.
Ο ντετέκτιβ θα ανταποκριθεί στην παράκλησή της για βοήθεια. Θα καταφέρει όμως να μείνει σταθερός στις αρχές του ή θα αποπροσανατολιστεί με κίνδυνο να οδηγηθεί σε λάθος δρόμους;
Ο Βάιο Γκολντ καλείται να ανακαλύψει τον δολοφόνο του συζύγου της Πόλα Άσπιν. Γεγονός το οποίο αποδεικνύεται εύκολο για το δαιμόνιο ντετέκτιβ. Όμως κάτι δεν τον αφήνει να ησυχάσει και να ξεχάσει την υπόθεση.
Αισθάνεται ότι του έχει διαφύγει το σημαντικότερο και αυτό οφείλεται στην επιρροή που αυτή η γυναίκα έχει ακόμη επάνω του.
Αλλά πάνω απ’ όλα το καθήκον! Η ανακάλυψη όλων των στοιχείων του εγκλήματος είναι για τον Βάιο Γκολντ απείρως σημαντικότερη ακόμη και από τη μοναδική αληθινή αγάπη της ζωής του.
Ακόμη κι αν η ανακάλυψη αυτή αναγκάσει τον ντετέκτιβ να υποκλιθεί στη δαιμόνια γυναικεία τακτική!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση