Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Βιβλιοπαρουσιάσεις των εκδόσεων Πατάκη

Οι Εκδόσεις ΜΕΛΑΝΙ και το βιβλιοπωλείο ΠΑΤΑΚΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μοσχοβάκου "Πολυετής σβέση φανού" που θα γίνει την Τρίτη 5 Μαΐου στις 7:30μμ στο βιβλιοπωλείο ΠΑΤΑΚΗΣ, Ακαδημίας 65.
Για το βιβλίο θα μιλήσουνο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΑΝΑΣ, ποιητής και η ΒΕΡΟΝΙΚΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ, ποιήτρια. Ποιήματα θα διαβάσει και ο ηθοποιός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥ

Μεγαλόσωμοι αρματωμένοι άνθρωποι καταστρέφουν μια μακρινή πολιτεία. Τότε οι μικροί της κάτοικοι ξεκινούν ολομόναχοι μια μεγάλη πορεία,για να βρουν μια νέα πατρίδα. Πού θα πάνε; Από ποιον θα ζητήσουν βοήθεια,για να μπορέσουν να πουν στους καινούριους ανθρώπους την ιστορία τους;
Ο παιδικός σταθμός – νηπιαγωγείο Παιδική Πολιτεία και το βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίουσας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα Αλεξάνδρα Μητσιάλη στην παρουσίαση του βιβλίου της "Το αστερόσπιτο".
Μέσα από δραστηριότητες και εικαστικά παιχνίδια, η συγγραφέας θα βοηθήσει τα παιδιά να δημιουργήσουν ένα μήνυμα για την ειρήνη, τη διαφορετικότητα και την επικοινωνία. Παρασκευή 8 Μαΐου 2009, στις 7:00 το απόγευμαστο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στην Ξάνθη (Βασ. Σοφίας 8, τηλ.: 25410.84.085)

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγωνκαι η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Πολιτιστικών Θεμάτωντης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης κ. Γιώργο Παγκοζίδη, σας προσκαλούν στην παρουσίασητων βιβλίων της Αλεξάνδρας Μητσιάλη το Σάββατο 9 Μαΐου 2009 στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης (Φιλίππου 31, δίπλα στο 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, τηλ.: 25310.25504) 11.00 π.μ. - 12.00 μ.μ. Η συγγραφέας παρουσιάζει το παιδικό βιβλίο της "Το αστερόσπιτο" σε μικρούς μαθητές δημοτικών σχολείων με διάλογο και δραστηριότητες
7.30 μ.μ. Ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, φιλόλογος του 2ου Γενικού Λυκείου Κομοτηνής, παρουσιάζει στο κοινό της πόλης το μυθιστόρημά της "Οδός Αθώων, Θάλαμος 17" Αποσπάσματα διαβάζουν η συγγραφέας και η ηθοποιός Μαρία Παπαδοπούλου.

H Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού σάς προσκαλεί στην απονομή των βραβείων για το Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής με θέμα το περιβάλλον,που διεξήχθη μεταξύ των μαθητών των Δ', Ε' και Στ' τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Μελισσίων.
Την Κυριακή 10 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κολυμβητηρίου(Υψηλάντου 7 & Παναγούλη, Μελίσσια).
Ο συγγραφέας Βαγγέλης Ηλιόπουλος,που ευαισθητοποιεί τα παιδιά σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, θα παρουσιάσει μέσα από παιχνίδια ρόλων τα βιβλία που έγραψε μαζί με τη Βασιλική Νίκα από τη σειρά ΟΙΚΟλογήματα:Η Μεσόγειος είμαι εγώ και δεν είμαι πια εδώ !Παιδιά σε δράση! Η ώρα να σώσουμε τη Γη έχει φτάσειΈτσι θα μας πείσει να αναλάβουμε δράση,γιατί... «η ώρα της Γης έχει φτάσει...» Το συγγραφέα θα προλογίσει η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μελισσίων και Μέλος του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού κ. Φωτεινή Μαρκαντώνη.
Στο χώρο θα φιλοξενείται Έκθεση Βιβλίου από το βιβλιοπωλείο «Μonogram».

Η συγγραφέας Αθηνά Μπίνιουστο πλαίσιο της έκθεσης ζωγραφικής «Παραμύθια κάτω από τις στέγες», της Έφης Λαδά και της Ιωάννας Ντακόλια, μας προσκαλεί με την παραμυθένια αφήγησή της να ταξιδέψουμε σε λαϊκά παραδοσιακά παραμύθια της Μάνης μέσα από τα βιβλία της, που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πατάκη.
Τα χειρόγραφα του Πύργου H Tαρώ κι ο Zαχαροζυµωµένος Το κατόρθωµα του Δάκρυ
Τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2009, στις 7:00 το απόγευμα στο Black Duck Multiplarte (Χρ. Λαδά 9α, Αθήνα, τηλ.: 210.32.34.760)

Η συγγραφέας Αθηνά Μπίνιου μας προσκαλεί με την παραμυθένια αφήγησή της να ταξιδέψουμε σε λαϊκά παραδοσιακά παραμύθια της Μάνης μέσα από τα βιβλία της, που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πατάκη.
Τα χειρόγραφα του Πύργου H Tαρώ κι ο Zαχαροζυµωµένος Το κατόρθωµα του Δάκρυ
Την Πέμπτη 14 Μαΐου 2009, στις 7:00 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο Βιβλιοθήκη (28ο χλμ. Λ. Μαραθώνα, Νέος Βουτζάς, τηλ.: 22940.78.007)

Το νέο Διεθνές Βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ και οι Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ σας προσκαλούν την Πέμπτη 14 Μαΐου στις 19:30 στην παρουσίαση του καινούριου βιβλίου του Δημήτρη Γ. Στεφανάκη "Συλλαβίζοντας το καλοκαίρι".
Για τον συγγραφέα και το βιβλίο θα μιλήσει: ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΤΣΑΚΟΣ Καθηγητής D.E.A. Νεοελληνικής Φιλολογίας. Η παρουσίαση θα γίνει στον χώρο του βιβλιοπωλείου μας Οδός 1821, Αριθμός 10, Ηράκλειο Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση