Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

Καλοκαιρινές παρουσιάσεις

Τα βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στην παρουσίαση του πρώτου παιδικού βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου “Ο Σίσυφος στο μπαλκόνι” με αφορμή τα εγκαίνια του νέου βιβλιοπωλείου ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ MOMENTS στην Ερέτρια την Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2009, στη 8:00 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ (Αρχαίου Θεάτρου 48, Ερέτρια).

____________________________________________________________________

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤ’ ΑΣΤΕΡΙΑ

Συγγραφείς και αναγνώστες διαβάζουν ελληνική πεζογραφία στα Πλατανίδια Πηλίου.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας συγγραφέας;

Σε ποιο διήγημα έχετε ιδιαίτερη προτίμηση;

Υπάρχει κάποιο μυθιστόρημα, σύγχρονο ή παλαιότερο, που σας έχει σημαδέψει;

Το Σάββατο, 11 Ιουλίου 2009, φίλοι και γνωστοί βρισκόμαστε μετά τις 9 το βράδυ στο κτήμα του Θωμά Κοροβίνη στα Πλατανίδια Πηλίου (12 χλμ. από τον Βόλο, 300 μέτρα από τη θάλασσα). Θα έχουμε μαζί μας, για να διαβάσουμε κάτω από τ’ αστέρια, τις σελίδες που αγαπήσαμε (ένα σύντομο διήγημα ή ένα μικρό απόσπασμα από κάποιο μυθιστόρημα, διάρκειας 3-4 λεπτών περίπου) με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Τον γενικό συντονισμό και την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Δημήτρης Δακτυλάς.

___________________________________________________________________

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Ο Δήμος Πεταλιδίου τιμά την μεσσήνια ποιήτρια Γιώτα Αργυροπούλου σε μια βραδιά ποίησης και μουσικής. Πεταλίδι, Προαύλιο Γυμνασίου-Λυκείου Πεταλιδίου, στις 9:00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση