Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Βιβλιοπαρουσιάσεις

22/08/2009 ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ: Μαργαρίτη Νικολέτα
Ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη και το βιβλιοπωλείο ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση για την παρουσίαση των εκπαιδευτικών-σχολικών βιβλίων Βιολογία θετικής κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου Α΄ και Β΄ τόμοι και Κριτήρια Βιολογίας θετικής κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου της συγγραφέα-βιολόγου Νίκης Μαργαρίτη Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 20.00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χώρας Νάξου, αμφιθέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης». Θα μιλήσουν: η συγγραφέας κα Νίκη Μαργαρίτη, o Δρ. Γιώργος Λιακόπουλος, Λέκτορας στο τμήμα Γεωπονικής-Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, o κος Ματθαίος Καπίρης, φοιτητής στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη θα εκπροσωπήσει ο κος Δημήτρης Στεμπίλης.

26/08/2009 ORPU: Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΡΙΦΟΣ : Μαρία Τάκη
Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Βορείου Ελλάδας και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη σας προσκαλούν την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009, στις 17.30, στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE, αίθουσα «ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ 1» (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 – Θεσσαλονίκη), στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέα ΜΑΡΙΑΣ ΤΑΚΗ με τίτλο ORPU: Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΓΡΙΦΟΣ Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: κ. Παύλος Μαρτόπουλος, καθηγητής αγγλικών – μεταφραστής, κα Ειρήνη Προδρόμου, καθηγήτρια αγγλικών – μοντελίστ, και κα Δέσποινα Συμεωνίδου, καθηγήτρια αγγλικών – στιχουργός.

02/09/2009 ΣΟΦΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΙΝΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ
Ο Δήμαρχος Νεάπολης Ναθαναήλ Λαδόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οργανισμό ΛΙΒΑΝΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου ΣΟΦΙΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΙΝΑ από το Βυζάντιο στη Ρωσία του βραβευμένου συγγραφέα Γιώργου Λεονάρδου (Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος 2009) Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 8.00 μ.μ., στον ανοιχτό χώρο της Έκθεσης Βιβλίου, περιοχή Στρεμπενιώτη.

16/10/2009 SLIMMER: ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΟ SLIMMER ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!!! Το βιβλιοπωλείο «ΕΝ ΠΛΩ» και ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου SLIMMER ΧΑΣΤΕ ΒΑΡΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 20.00 στο χώρο του βιβλιοπωλείου «ΕΝ ΠΛΩ» (Στρ. Καραϊσκάκη 75 – Χαϊδάρι) Θα μιλήσουν η κα Βαρβάρα Μασκαλίδου, αρχηγός ομάδων αδυνατίσματος, και ο κος Σπύρος Ζαχαρίου, ιατρός, ψυχολόγος, φιλόσοφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση