Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Καθρέφτης του Σώματος - Επαναστατικό Σεμινάριο από τον Martin Brofman


Σεμινάριο Martin Brofman

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, πατήστε εδώ!

Ένα εκπληκτικό, επαναστατικό σεμινάριο, που προτείνει αποτελεσματικές, δυναμικές
θεραπευτικές τεχνικές και εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε.

Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία.

Όλοι είμαστε θεραπευτές.

ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ


Διαβάστε παρακάτω μερικές πραγματικές ιστορίες:

Τ. E. - ΗΠΑ. - (χωρίς ημερομηνία)
Δεν έχω λόγια να περιγράψω πώς ένιωσα όταν ολοκλήρωσα το σεμινάριο του Μάρτιν. Ασχολούμαι με την ολιστική υγεία εδώ και 25 χρόνια, και δύσκολα συνεπαίρνομαι από κάτι. Ωστόσο, το εισαγωγικό σεμινάριο με συνεπήρε. Ο άνθρωπος είναι κορυφαίος θεραπευτής και δάσκαλος. Πάνω απ’ όλα, εντυπωσιάστηκα από τη σαφήνεια και την ΑΠΛΟΤΗΤΑ των διδασκαλιών, αλλά και από το γεγονός ότι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ.
Το Σαββατοκύριακο δουλεύαμε περίπου δέκα ώρες ημερησίως. Είδαμε να συμβαίνουν εκπληκτικά πράγματα. Είδαμε μια γυναίκα με διαταραχές βάδισης από εγκεφαλική παράλυση, να βαδίζει πιο εύκολα και με λιγότερο πόνο. Εγώ είχα μια χρόνια πάθηση στον αυχένα επί οκτώ χρόνια, η οποία εξαφανίστηκε. Είδαμε κεφαλαλγίες, οσφυαλγίες και άλλα να εξαφανίζονται ΑΜΕΣΩΣ. Μάθαμε να βλέπουμε αύρες μέσα σε 5-10 λεπτά, ενώ πριν προσπαθούσα ματαίως για χρόνια. Αφιερώσαμε πολλές ώρες στη λειτουργία των τσάκρα – στα χρώματα, στους βιολογικούς, διανοητικούς και συναισθηματικούς τομείς που συνδέονται με αυτά, στα χρώματα που δηλώνουν δυσλειτουργία σε έναν ή περισσότερους τομείς, καθώς και στον καθαρισμό των χρωμάτων και τη θεραπεία της δυσλειτουργίας. Συζητώντας μεταξύ μας, ήταν εμφανές ότι επήλθε θεραπεία. Βαθιά ριζωμένα προβλήματα που επηρεάζουν τη ζωή μας ήρθαν στην επιφάνεια και εκτονώθηκαν. Καθένας μας έλαβε 5-6 θεραπείες, και όλοι είχαμε τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε ως θεραπευτές και να δούμε θεραπείες με τα ίδια μας τα μάτια. Μάθαμε να επισκοπούμε το σώμα, καθώς και να αντιλαμβανόμαστε και να καθαρίζουμε τα τσάκρα. Μάθαμε να διακρίνουμε και να απομακρύνουμε τις σκεπτομορφές από το σώμα. Έγιναν πάρα πολλά… τι να πρωτογράψω!

Δρ. Ρ.Σ. - Ιταλία - 6 Ιουλίου 1998
Στο τέλος του σεμιναρίου συνειδητοποίησα ότι η μέθοδος είναι αποτελεσματική, ανεξάρτητα από την όποια «επιστημονική» της βάση. Έχω δοκιμάσει διάφορες διανοητικές προσεγγίσεις, όπως οι ανθρωπολογικές προσεγγίσεις, η αρχαία Γνώση, η Τάντρα και οι Ουπάνισαντ. Ωστόσο, θεωρώ ότι υπολείπονται αυτής της τόσο άμεσης προσέγγισης.
Συνειδητοποίησα ότι οι γνώσεις μου είναι όχι μόνο άχρηστες, αλλά και ότι εμποδίζουν την πραγματική γνώση. Το κατάλαβα την πρώτη φορά που έκανα θεραπεία με Λευκό Φως σε έναν φίλο που πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον. Εκείνος δεν ήξερε ότι είμαι γιατρός και ότι έχω κουράρει πολλούς ασθενείς σαν αυτόν. Με επέλεξε ως θεραπευτή και έμεινα κατάπληκτος. Ένιωσα το Φως να μπαίνει στο σώμα του και να επεκτείνεται… Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι η κατάστασή του βελτιώθηκε χωρίς να πάρει levodopa ή ντοπαμινεργικά φάρμακα, Η φωνή του, το πρόσωπό του και οι κινήσεις του είχαν βελτιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση