Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΝΙΩΤΗ

Ξεχείλισε το συναίσθημα

Της Σοφίας Ορφανιώτη

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε χθες βράδυ στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του ιατρού ειδικού παθολόγου κ. Δημήτρη Κρανιώτη .
Το «Ενδόγραμμα» ο τίτλος της νέας του ποιητικής συλλογής εντυπωσίασε χθες τους παρευρεθέντες στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο. Μιλώντας σε ένα πυκνό ακροατήριο ο Δημήτρης Κρανιώτης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η χθεσινή εκδήλωση είναι μία μοναδική στιγμή για τον ίδιο καθώς μοιράζεται μέσω των ποιημάτων του τις σκέψεις του με το κοινό ενώ πρόσθεσε ότι διαβάζοντας τα ποιήματά του νιώθει ότι ο κόσμος συμμετέχει με το δικό του τρόπο στα όνειρά του και απαντά στα ερωτήματά του.
Τα ποιήματα της συλλογής του τόνισε ακόμη ότι γράφτηκαν την τελευταία πενταετία σε διάφορες στιγμές και χωρίς να υπάρχει μάλιστα προκαθορισμένος χρόνος έμπνευσης, γράφτηκαν όπως είπε χαρακτηριστικά σε απογεύματα διακοπών και σε πολύ χαλαρές στιγμές.
Για το βιβλίο του Δημήτρη Κρανιώτη μίλησαν χθες η Βασιλική Μάνδαλου, φιλόλογος, Γεν. Γραμματέας Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας και η Ευαγγελία Ράπτου, φιλόλογος, αντιπρόεδρος Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας.
Ενώ την εκδήλωση χαιρέτισαν οι: Κατερίνα Ζιαζιά-Σουφλιά, αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λάρισας, Χρήστος Σιδερόπουλος, αντινομάρχης Πολιτισμού Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Δήμητρα Μπαρδάνη, πρόεδρος Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας, Αθανάσιος Καρατόλιας, πρόεδρος Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Θεσσαλίας.
Ποιήματα του βιβλίου απήγγειλαν οι ηθοποιοί Θεοδώρα Μουκούλη και Τάνια Κραχτοπούλου, με τη συνοδεία μουσικής.
Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιάτσιος.
Ο Δημήτρης Κρανιώτης είναι μέλος της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, πρόεδρος του 22ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών του 2011, αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, αντιπρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας.

http://www.eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση