Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Διαγωνισμός Νοεμβρίου 2011

Οι μηνιαίοι διαγωνισμοί συνεχίζονται!!!! Δηλώστε συμμετοχή γράφοντας αν συμμετέχετε σε ομάδες bookcrossing και σε Λέσχης Ανάγνωσης. Μόνη προϋπόθεση όπως πάντα να είσαστε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ του blog (αν δεν ξέρετε πως, ζητήστε βοήθεια μέσω email). Ο διαγωνισμός λήγει στις 17/11 και ώρα 23:59. Το μυθιστόρημα που προσφέρεται είναι του Νίκου Ντακάκη "Η αδελφότητα των στεναγμών" των εκδόσεων Λιβάνη. Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

109 σχόλια:

  1. το πρωτο μου βιβλιο ηταν το ημερολογιο της αννας φρανκ.....το δανειστηκα απο την σχολικη βιβλιοθηκη......εχω διαβασει πολλα μετα απο αυτο με αυτον τον τροπο,οπως και απο φιλικα σπιτια.....βιβλια που με μαγεψαν βεβαια υπαρχουν πλεον στην δικη μου βιβλιοθηκη,την οποια εχει επισκεφτει μεγαλος αριθμος γνωστων και φιλων που θελουν να διαβασουν κατι αξιολογο.....χαιρομαι ιδιαιτερα οταν καποιος μου ζητα να δανειστει ενα βιβλιο μου για να το διαβασει και το ιδιο κανω κι εγω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογω ελλειψης ελευθερου χρονου,αν και θα το ηθελα πολυ,δεν ειμαι μελος σε καμια λεση .Προσπαθω ομως καποιες στιγμες να ξεκλεβω λιγο χρονο και μεσω internet μιλαω σε φορουμ ή μεσω fb με αλλους ανθρωπους που τους αρεσει το διαβασμα οσο και μενα.Αρα κατα καποιον τροπο ειμαι αρκει να εχω στη διαθεση μου το pc!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα βιβλία μου λειτουργούν σαν άτυπο bookcrossing. Μόλις τα διαβάσω, βάζω την υπογραφή μου πάνω τους και μετά τα "δανείζω" σε φίλους και γνωστούς. Τελικά χάνονται στο βάθος των δανεικών. Η φίλη το δανείζει στην ξαδέλφη κι αυτή στον φίλο της και έτσι πάει διαβάζοντας. Δεν με ενοχλεί που "χάνονται" έτσι γιατί στο τέλος τέλος ο προορισμός των βιβλίων δεν είναι να στολίζουν βιβλιοθήκες αλλά να διαβάζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαι μέλος σε κάποια λέσχη με την έννοια του υπάρχει κάποιος χώρος που μαζευόμαστε και συζητάμε για βιβλία. Το facebook με έχει βοηθήσει πάρα πολύ γιατί μέσα απο αυτό είμαι μέλος σε κάποιες ομάδες σχετικές με το βιβλίο και ιδιαιτέρως στην Ηλεκτρονική Λέσχη Βιβλίου είμαι συνδιαχειρίστρια. Διαβάζω πάρα πολύ και μέσα λοιπόν απο το facebook ενημερώνομαι και ανταλλάσω απόψεις. Δεν έχω συμμετάσχει σε οργανωμένο bookcrossing. Τα βιβλία μου πάντα τα δανείζω μόλις τα διαβάσω σε γνωστούς και φίλους που έχω επαφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι είμαι μέλος στη βιβλιοκίνηση στην ηλεκτρονική λέσχη και σε διάφορες σελίδες που αφορούν βιβλία στο Facebook και αυτό γιατί προσωπικά δεν έχω ταλέντο στο γράψιμο και θεωρώ,πάντα θεωρούσα, χαρισματικούς τους ανθρώπους που μπορούν με τη γραφή τους να ταξιδεύουν εμάς τους υπολοίπους σε κόσμους διαφορετικούς και έστω και νοητά να ξεφεύγουμε από την μονοτονία της καθημερινότητας σε άλλα μέρη μαγικά και ονειρεμένα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eίμαι μέλος και παρακολουθώ το blog.Μ'αρέσει να διαβάζω βιβλια γιατί με ταξιδεύουν αλλού και ξεχνώ τη σκληρή πραγματικότητα που ζούμε!Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλημέρα,

    είμαι μέλος στις βιβλιοθήκες της περιοχής μου, σε ηλεκτρονικές λέσχες (όπως η βιβλιοκίνηση) και επίσης λαμβάνω τα newsletters αρετών εκδοτικών οίκων ώστε να ενημερώνομαι.
    Είμαι αναγνώστης του blog εδώ και καιρό, βέβαια στους διαγωνισμούς πάντα με ξεχνάς αλλά δεν πειράζει. Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eίμαι μέλος του blog.μου αρεσουν πολυ τα βιβλια και οσο μπορω διαβαζω . Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι μέλος στις δλυο δανειστικές βιβλιοθήκες που υπάρχουν στην περιοχή μου και δανείζω και δανείζομαι σε φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ. ΑΝΤΑΛΛΑΣΩ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλημέρα!

    ασχολούμαι γενικά με ότι έχει σχέση με βιβλία!
    είμαι μέλος σε πολλές λέσχες , ηλεκτρονικές και μη, συζητώ πολύ με ανθρώπους που διαβάζουν, φίλους και μη ! με τους φίλους και γνωστούς πολλές φορές συζητάμε για το ποια βιβλία θα διαβάσουμε όλοι έτσι ώστε μόλις τα έχουμε τελειώσει να τα αφήνουμε να ταξιδέψουν!! έχω ένα γνωστό ο οποίος έχει εκδόσει βιβλίο σε περιορισμένα αντίτυπα και ο σκοπός του ήταν αποκλειστικά το bookcrossing! ένα βιβλίο υπέροχο που ίσως κάποτε να φτάσει στα χέρια σας! σύντομα ξεκινώ μαθήματα συγγραφής και ήδη μου έχει ζητηθεί να γράψω κριτική για ένα βιβλίο που θα εκδοθεί αυτόν τον καιρό! όταν εκδόσω κάτι δικό μου ένα όνειρο ζωής θα έχει γίνει πραγματικότητα!

    @mary2002do : μην το λες πως δεν έχεις ταλέντο, κάτι όμορφο είδα μέσα στις αράδες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλησπερα σας θα ηθελα να παρω μεροσ στο διαγωνισμο.Δεν ειμαι μελος καποιας ομαδας.Στον ελευθερο χρονο μου μου αρεσει να διαβαζω βιβλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. είμαι μέλος σε λέσχη ανάγνωσης γιατι λατρεύω τα βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα σας, δεν είμαι μέλος κάποιας λέσχης ανάγνωσης και θα ήθελα να συμμετέχω στο διαγωνισμό για το βιβλίο αυτό. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου αρέσει να δανείζομαι βιβλια από φίλους συγγενείς και φυσικά κι εγώ με τη σειρά μου δανείζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχώς δεν είμαι μέλος κάποιας λέσχης (αν και θα το ήθελα). Δανείζομαι όμως βιβλία από βιβλιοθήκες όπως επίσης και από φίλους φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν ειμαι μελος σε καποια λεσχη αναγνωσης!!!μου αρεσει ομως πολυ να διαβζω βιβλια,και εχω παντα ένα μαζι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν είμαι μέλος σε καμία οργανωμένη λέσχη bookcrossing ή ανάγνωσης, αλλά η βιβλιοθήκη μου προμηθεύει με βιβλία πολλούς φίλους και γνωστούς, όπως και οι δικές τους προμηθεύουν εμένα. Όσο για την ανάγνωση, προτιμώ να ταξιδεύω μόνη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΚΙΝΗΣΗΣ.μΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. είμαι μέλος σε ηλεκτρονικές λέσχες ανάγνωσης...και αυτό και μόνο είναι αρκετά ικανοποιητικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν είμαι μέλος σε κάποια λέσχη, αλλά είμαι βιβλιοφάγος! Καλή επιτυχία..! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Nαι είμαι μέλος στη βιβλιοκίνηση στην ηλεκτρονική λέσχη γιατί λατρεύω το διάβασμα!!Κ σε άλλες ομάδες που αφορούν τα βιβλία!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μου αρέσει να διαβάζω και να μοιράζομαι την εμπειρία ενός καλού βιβλίου με άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δυστυχώς δεν είμαι μέλος κάποιας λέσχης. Ενημερώνομαι μέσω forum και φίλων για καινούρια βιβλία. Καλή επιτυχία..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι ειμαι σε διαφορα και επειδη εχω τρελα με τα βιβλια και εχω πολλα εκει πηγαινε το χαρτζιλικι μου τις καλες μερες!!!εχω κανει τις πιο πολλες φιλιναδες μου και διαβαζουν ειμαι η δανειστικη βιβλιοθηκη της παρεας.Καλη μας επιτυχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ειμαι μελος σ ομαδες που αφορουν τ βιβλια τα λατρευω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν είμαι μέλος σε κάποια λέσχη, αλλά μου αρέσει όμως πολύ να διαβάζω βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με ένα βιβλίο ξεφεύγω από την τόσο άσχημη καθημερινότητα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ναι είμαι μέλος στη βιβλιοκίνηση στην ηλεκτρονική λέσχη και σε διάφορες σελίδες που αφορούν βιβλία στο Facebook ,στο Ελληνικό bookcrossing ,greebooks ,ηλεκτρονική λέσχη βιβλίου ,vivliolatreia ,διαβάζω σημαίνει ταξιδεύω εκει θα βρειτε τα ποιο ωραια βιβλία, εμενα μου αρεσει ομως πολυ να διαβζω βιβλια,και εχω παντα ένα μαζι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γεια σας! Ειμαι μελος στην ομαδα Book Lovers του Facebook. Διαβαζω παρα πολλα βιβλια στον ελευθερο χρόνο μου και θα ηθελα να παρω μερος στον διαγωνισμο. Δανειζομαι πολλά βιβλία απο φίλους αλλά δανείζω κι εγώ πολλά δικά μου σε άλλους. Πολλοί λένε οτι η ονειροπόληση που μας προσφέρουν τα βιβλία μας κάνουν να μην βλέπουμε την σκληρή πραγματικότητα. Δεν είναι έτσι όμως, μια χαρά βλεπουμε πως είναι τα πράγματα, απλώς λιγες στιγμες διαφυγής δεν βλαπτουν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ναι είμαι μέλος σε ηλεκτρονικές λέσχες ανάγνωσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είμαι μέλος σε ηλεκτρονική λέσχη ανάγνωσης στο Facebook εχω και αρκετα βιβλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εχω πάρα πάρα πολλά δικά μου βιβλία και μου αρέσει ότι διαβάζω να το έχω στην προσωπική μου βιβλιοθήκη!!Δεν είμαι μέλος κάποιας λέσχης ανάγνωσης.Θα ήθελα να συμμετέχω στο διαγωνισμό για το βιβλίο αυτό.Ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είμαι μέλος στην όμαδα Book Lovers του Facebook κ σε άλλες που δημοσιεύουν δωρεάν βιβλία.. Διαβάζω πολύ στον ελεύθερο και θα ήθελα να πάρω μέρος στον διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Oυτε εγω ειμαι μελος καποιας λεσχης,απλως σε καποιες ηλεκτρονικες ομαδες απ'οπου και ενημερωνομαι και ανταλασσω αποψεις.Τα βιβλια μου παντα τα δανειζω σε φιλους,οπως δανειζομαι και εγω δικα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είμαι μέλος σε διάφορες ομάδες βιβλιόφιλων στο facebook όπου ενημερώνομαι για τις νέες κυκλοφορίες. Ακόμα είμαι γραμμένη στη δημόσια δανειστική βιβλιοθήκη της πόλης μου. Επίσης ανταλλάσσουμε βιβλία με διάφορους φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν είμαι μέλος σε κάποια λέσχη αλλά μόλις έγινα. Περιμένω όμως να διαβάσω και να μάθω όσο περισσότερα γίνεται, καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. είμαι μέλος της δανειστικής βιβλιοθήκης της πόλης μου, αλλά και σε διάφορες ομάδες βιβλιόφιλων στο facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εκτός του ότι πάντα ήμουν μέλος σε διάφορες βιβλιοθήκες,όπως αυτή του Δήμου μου, κυρίως αγοράζω βιβλία ή δανείζομαι απο την καλύτερη μου φίλη ή απο τις ξαδέλφες μου που είναι και αυτές βιβλιοφάγοι...μπάινω σε ιστοσελίδες και ενημερώνομαι για το τι κυκλοφορεί και είμαι γραμμένη σε όλους σχεδόν τους εκδοτικούς οίκους για να μαθαίνω νέα τους...δεν συμμετέχω σε κάποια λέσχη λόγω έλλειψης χρόνου αλλά είναι στα μελλοντικά μου σχέδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είμαι μέλος σε ηλεκτρονική λέσχη ανάγνωσης στο Facebook. Είμαι γραμμένη στις δανειστικές βιβλιοθήκες Θεσσαλονίκης και Σερρών(λόγω σπουδών) αλλά έχω και μια παρέα που δανείζουμε μεταξύ μας όσα βιβλία μας άρεσαν και τα προτείνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.... ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΩ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΌΣ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ....ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είμαι μέλος σε μια Λέσχη αλλά παρακολουθώ τα νέα του Βιβλίου κυρίως...online

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. δεν είμαι μέλος, αλλά η βιβλιοθήκη μου είναι τόσο μεγάλη που δανείζω πολύ συχνά σε γνωστούς και φίλους, και κρατάω σημειώσεις σε ποιον έχω δώσει τι..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. δεν ειμαι μελος αν και μου αρεσει πολυ να διαβαζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. μου αρεσει να διαβαζω και συχνα επισκεπτομαι βιβλιοθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλημερα θα ηθελα να παρω μερος στο διαγωνισμο.Δεν ειμαι μελος καποιας ομαδας.Στον ελευθερο χρονο μου μου αρεσει να διαβαζω βιβλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΞΕΚΛΕΒΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ . ΣΕ ΛΕΣΧΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΣΩ INTERNET ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. μου αρεσει πολυ να διαβαζω μονη μου αλλα και μαζι με τα παιδια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δυστυχώς δεν είμαι μέλος, αλλά μεταξύ φίλων υπάρχει μία άτυπη λέσχη, δανειζόμαστε συνέχεια ο ένας τα βιβλία του άλλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο διαγωνισμος δημοσιευθηκε στο μεγαλύτερο site διαγωνισμων: http://diagonismos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Eίμαι μέλος και παρακολουθώ το blog.Μ'αρέσει να διαβάζω βιβλια γιατί με ταξιδεύουν αλλού και ξεχνώ τη σκληρή πραγματικότητα που ζούμε!Καλή επιτυχία σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεν είμαι μέλος σε κάποια λέσχη αλλά αγαπώ το βιβλίο και δανείζομαι και δανείζω σε γνωστούς και φίλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΣΧΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΚΑΡΙΑ-ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ! ΜΕ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ! ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Παλιότερα ναι ήμουν αλλά τώρα πια όχι, λόγω έλλειψης χρόνου, πολλών ταξιδιών, παιδιών κλπ. Ο αδελφός μου όμως ναι, έχει περισσότερο χρόνο και ασχολείται πολύ! Τα δικά μου βιβλία όμως τα δανείζω πάντα, ειδικά τα βιβλία για γονείς-μητρότητα-παιδιά που έχω πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. δεν είμαι μέλος σε κάποια Λέσχη Ανάγνωσης για πρακτικούς λόγους, αλλά και γιατί δεν μου αρέσει να μου διαλέγουν άλλοι το τι θα διαβάσω. Αλλά δανείζομαι και δανείζω βιβλία σε φίλους. Βέβαια ο όρος μου είναι να μην τσαλακωθεί ούτε γωνία .... γιατί θέλω να επιστρέφει κάθε βιβλίο μου πίσω στη θέση του σε άριστη κατάσταση. Γι'αυτό το λόγω και δεν "μπορώ" να συμμετέχω στο bookcrossing το οποίο είναι ένα ωραίο "παιχνίδι" το οποίο προωθεί την ανάγνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ενημερωνομαι μεσω των newsletter των εκδοτικων οικων.επισης ειμαι μελος σε καποιες ομαδες στο facebook.λογο παιδιων τωρα πια δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο ομως θα διαβασω ενα βιβλιο μια φορα το μηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. λατρευω τα βιβλια και ειμαι στο φεις σε ομαδες με θεμα το βιβλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Λατρεύω τα βιβλία...Απλά σε ταξιδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δυστυχως στην περιοχη μας,δεν υπαρχει λεσχη αναγνωσης.
    Εκτος απο την αγορα τους,δανειζομαστε και απο φιλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!!!
    ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΘΙΚΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. είμαι μέλος στην λεσχη αναγνωσης της περιοχής μου!! λατρεύω την αναγνωση βιβλίων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Γειά χαρά!!! Είμαι μέλος λέσχης ανάγνωσης,λατρεύω το διάβασμα και με το δανεισμό των βιβλίων έχω θέμα...θέλω να επιστρέφονται-ειδικά όσα αξίζει να ξαναδιαβαστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλησπερα !!!αν και δεν ειμαι μελος καποιας λεσχης αναγνωσης το διαβασμα ειναι το χομπυ και το ΠΑΘΟΣ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλημερα, ξεκινησα να διαβαζω εντελως τυχαια οταν ημουν 9 ετων με το βιβλιο ¨οι τελευταιες ημερες της Πομπηιας¨ και απο τοτε απλα Λ Α Τ Ρ Ε Ψ Α το Δ Ι Α Β Α Σ Μ Α! Εχουν περασει πολλα βιβλια απο τα χερια μου και αλλα τοσα υπαρχουν στη βιβλιοθηκη μου. Δανειζω και δανειζομαι απο φιλους. Τελευταια επειδη δεν εχω χρονο να ¨χαζευω¨σε βιβλιοπωλεια ενημερωνομαι απο το διαδυκτιο για το πιο να αγορασω διοτι η εποχη μας δεν ειναι για λαθη -λογω οικονομικης κρισης εννοω- επισης εχω κατεβασει καποια δωρεαν ηλεκτρονικα τα οποια βεβαια δε με ενθουσιαζουν διοτι θελω τα βιβλια μου στη βιβλιοθηκη μου, αυτη ειναι η σχεση μου με το internet οσον αφορα τα βιβλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πολύ ωραία δωράκια μας κάνετε κ έχουμε αρχίσει να κακομαθαίνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Φαινεται ενδιαφερον το βιβλίο. Δυστυχώς δεν συμμετεχω σε κάποια οργανωμένη ομάδα ή blog, ωστόσο μου αρέσει πολυ το διαβασμα και ιδιαίτερα οτιδήποτε έχει σχέση με την ιστορία (προς θεού όχι όμως ιστορικα μυθιστορήματα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Εγώ είχα την εντύπωση πως οι λέσχεις ανάγνωσεις είχαν χαθεί στο πέρασμα των χρόνων. Να λοιπόν που ευχάριστα διαψεύδομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλησπέρα
    Είμαι μέλος σε βιβλιοθήκη, σε ηλεκτρονικές λέσχες μέσω fb, λατρεύω τα βιβλία, το διάβασμα, δανείζομαι και δανείζω βιβλία αρκει να μου επιστρέφονται όπως τους τα έδωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Σαν παιδί ήμουν μέλος σε τοπικές βιβλιοθήκες και διάβαζα όλα τα βιβλία τους.
    Σήμερα, και ο χρόνος μου λείπει, αλλά κυρίως μ' αρέσει να έχω τα βιβλία στην βιβλιοθήκη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Είμαι εκπαιδευτικός και οργανώνω για δεύτερη χρονιά φέτος λέσχη ανάγνωσης στο σχολείο που υπηρετώ. Σ' αυτή τη λέσχη συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες λυκείου και μ' εντυπωσιάζει η προθυμία και το ενδιαφέρον τους. Είμαι μέλος σε τοπική βιβλιοθήκη και μάλιστα από τους πιο πιστούς αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ...αν κ δεν ειμαι μελος καποιας λεσχης αναγνωσης το διαβασμα ειναι το ΠΑΘΟΣ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δυστυχως δεν ειμαι μέλος σε καμία λέσχη! Λατρεύω όμως το διαβασμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. δεν είμαι μέλος σε καμιά λέσχη αλλά διαβάζω πολύ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Δυστυχώς δεν συμμετέχω σε επίσημες ομάδες bookcrossing και Λέσχης Ανάγνωσης.
    Ανταλλάσσω όμως τα βιβλία που διαβάζω με συναδέλφους και φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Δεν ειμαι μελος καμιας ομαδας αλλα διαβαζω αρκετα ειτε απο τη δανειστικη βιβλιοθηκη,ειτε απο φιλους ,ειτε τα αγοραζω εγω.Φυσικα τα δανειζω με τη σειρα μου σε φιλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ....ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΟΡΑΖΩ,ΔΑΝΕΙΖΩ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΒΙΒΛΙΑ....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. δεν ειμαι μελος καποιας λεσχης αναγνωσης το διαβασμα ειναι το χομπυ μου όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. μελος καποιας λεσχης δεν ειμαι...θα μου αρεσε πολυ ομως!!!!το διαβασμα ειναι πολυ αγαπημενη μου ασχολια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Δεν είμαι μέλος κάποιας λέσχης ανάγνωσης, όμως λατρεύω τα βιβλία και τα συναρπαστικά ταξίδια που μου προσφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Eίμαι μέλος του blog.μου αρεσουν πολυ τα βιβλια και οσο μπορω διαβαζω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. den eimai melos kapoias lesxis...
    alla mou arecei na afierwnw to xrono mou diavazontas vivlia..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Eίμαι μέλος του blog.Μου αρεσουν πολύ τα βιβλία και οσο μπορω διαβαζω-ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες . Καλή επιτυχία:)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Είμαι μέλος μόνο στη δημοτική βιβλιοθήκη της πόλης μου από το προηγούμενο καλοκαίρι. Δύο δύο δανείζομαι τα βιβλία. Τώρα ξετρυπώνω κάθε λογοτεχνικό που βρίσκεται σε κάθε ράφι στο σπίτι μου.. Η ανεργία με έκανε περισσότερο βιβλιοφάγο :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Καλησπερα , αγαπω πολυ τα βιβλια & μπορω να διαβαζω ωρες ατελειωτες. Ειμαι μελος σε μερικες ηλεκτρονικες λεσχες.Για καλη μου τυχη εχουν και οι φιλες μου μεγαλη αγαπη στα βιβλια οποτε οποιο δεν καταφερω να αγοραζω το δανειζομαι απο εκεινες και το αντιστροφο. καλη επιτυχια σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Μ' αρέσει πολύ να διαβάζω! Σε ηλεκτρονική λέσχη δεν είμαι μέλος, αλλά είμαι σε δανειστική βιβλιοθήκη!!!
    Μέχρι την 1η Λυκείου είχα διαβάσει 2.500 βιβλία από την παιδική βιβλιοθήκη της περιοχής μου. Δεν είχε βιβλία άλλα να διαβάσω και περίμενα κάθε φορά την καινούργια αποστολή! Μεγαλώντας είχα λιγότερο χρόνο να διαβάζω αλλά πάντα κάτω από 50 βιβλία τον χρόνο δεν έπεφτα! Δανείζομαι από φίλους, γνωστούς, συναδέλφους, την δανειστική βιβλιοθήκη και φυσικά δανείζω όσα έχω και εγώ! Όταν έμενα στην Αθήνα, στο Ίλιον είχα βρει την καλύτερη δανειστική βιβλιοθήκη. Με ότι καινούργιο κυκλοφορούσε, με σειρά προτεραιότητας δανεισμού για μένα η καλύτερη περίοδος διαβάσματος!

    volelena@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Διαβάζω πάρα πολλά βιβλία!!!! Είμαι μέλος σε διανειστικές βιβλιοθήκες και σε διάφορα blog και ομάδες στο fb που το βασικό τους θέμα είναι το βιβλίο!!!! kate_skarli@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. διαβαζω βιβλια Ανταλασω , δανειζω !!!!!!!!!!!!!!!!!!mpetykompo@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση