Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Πήρα φόρα!


Λοιπόν το πήρα απόφαση! Φέτος το καλοκαίρι θα διαβάσω πολύ!!! Έχουν μαζευτεί πολλά τα αδιάβαστα βιβλία στις βιβλιοθήκες μου ...... καιρός να τα "κάνω" δικά μου!


Από τον Ιούνιο μέχρι τώρα έχω διαβάσει:

1. Πέρα από το νησί, Ρούλα Σαμαϊλίδου (ένα βιβλίο γεμάτο ταξίδια, περιπέτεια και αγάπη...)
2. Η Αλίκη στη χώρα του facebook, Κωνσταντίνος Σμιξιώτης (ένα νεανικό μυθιστόρημα της νέας γενιάς με κοινό γνωστό του παρελθόντος τον έρωτα)
3. Ανάμεσα σε δυο κόσμους, Γλυκερία Κακούρη (ο ρατσισμός δεν σκοτώνει την πραγματική αγάπη)

και συνεχίζω σήμερα το βράδυ ξεκινώντας το "Η αδελφότητα των γκρίζων κροτάφων" , Αναστασία Κορινθίου και έπειτα το "Η πεθερόπληκτη", Γιώργος Μωύσογλου και έχουμε μέλλον πολύ ακόμη .....

Περιμένω και από εσάς να μας πείτε τι έχετε διαβάσει μέχρι τώρα και τι στο υπόλοιπο του καλοκαιριού. 

2 σχόλια:

  1. Εγώ έχω διαβάσει 2 αστυνομικά της ίδιας συγγραφέας,της Rosamund Lupton,το ένα λέγεται "Στις Στάχτες" και το άλλο "Στα ίχνη σου",ένα της Αναστασίας Καλλιοντζή,το "χαμένο χτες" και τ'ωρα τελειώνω το "Η νύχτα της Λώρας" του Μένιου Σακελλαρόπουλου.Και έπεται συνέχεια με άλλα 8 που με περιμένουν,καλά διαβάσματα σε όλους! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζω συνέχεια , το καλοκαίρι κυρίως περισσότερο απο ποτέ.Χθές τελείωσα το " Και ο γιατρός έπλασε τη γυναίκα " και σήμερα άρχισα το " ένας άγνωστός μέσα στηυ νύχτα".Μετά τη σειρά θα πάρει " η νυχτα της Λώρας " και έπεται συνέχεια .Όρεξη να υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση