Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Μια αληθινή ιστορία

Το μυστικό της Αλεξάνδρειας
Δελέγκος Βαγγέλης
εκδ Διόπτρα

...Έδειξε σε όλους το σημειωματάριο...
«Ελπίζω να έχετε όρεξη να ακούσετε μια μεγάλη ιστορία. Μια απίστευτη μαγευτική ιστορία, πέρα για πέρα αληθινή. Τώρα το ξέρω πόσο μπορεί να είναι αληθινή και για αυτό θέλω και πρέπει να τη μοιραστώ με εσάς και ολόκληρο τον κόσμο».
Κοιτάχτηκαν ξανά με απορία αλλά και περιέργεια αυτή τη φορά.
«Επιτρέψτε μου λοιπόν να ξεκινήσω λέγοντάς σας πως ίσως τώρα γνωρίζω πού βρίσκεται ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου!»
Το μυστικό της Αλεξάνδρειας είναι εμπνευσμένο από πραγματικά περιστατικά και ξεδιπλώνει την εκπληκτική πορεία ενός από τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά μυστήρια μέσα στο πέρασμα των αιώνων.
Ζήστε την περιπέτεια μέσα από ένα μαγευτικό ταξίδι, ένα ταξίδι που ίσως παρόμοιό του να μη γνωρίσετε ποτέ…
«Μια γοητευτική πλοκή μεταξύ μύθων και πραγματικών περιστατικών, η οποία κατορθώνει εύκολα να κρατά ζωντανό και αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι και την τελευταία παράγραφο. Ευρηματική σκέψη, εύστοχες και καίριες ανατροπές, και πάνω από όλα μια εντελώς νέα και πρωτότυπη προσέγγιση στο άλυτο μυστήριο του τόπου ταφής του μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη…»
Ειρήνη Σδράκα, ιστορικός-αρχαιολόγος, διευθύντρια σύνταξης ταξιδιωτικού περιοδικού

2 σχόλια:

  1. Φίλοι βιβλιολάτρες, ήταν εξαιρετικό! Από τα καλύτερα στο είδος του που διάβασα μέσα στο 2008! Χωρίς ίχνος υπερβολής, πρόκειται για έναν ταλαντούχο συγγραφέα. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τίποτα για κάποια νέα του δουλειά. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας απαντήσει. Ευχαριστώ και εύχομαι να το απολαύσετε διαβάζοντας το "Μυστικό της Αλεξάνδρειας"...
    Νίκος Αγραφιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από ηλεκτρονική έρευνα που κάναμε: είναι το πρώτο του μυθιστόρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση