Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Και το ταξίδι συνεχίζεται

Τριαντάφυλλο του χειμώνα
Ντόνελι Τζένιφερ
εκδ Ωκεανίδα

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας Το τριανταφυλλάκι.
Στα 1900 οι ευπρεπείς γυναίκες δεν κυκλοφορούσαν στους επικίνδυνους δρόμους του ανατολικού Λονδίνου. Aλλά η Ίντια Tζόουνς ήταν ξεροκέφαλη: είχε σπουδάσει ιατρική και ήταν αποφασισμένη να προσφέρει τις υπηρεσίες της εκεί που τη χρειάζονταν περισσότερο. Σ’ αυτούς τους άθλιους δρόμους η Ίντια γνωρίζει –και του σώζει τη ζωή– τον πιο διαβόητο γκάνγκστερ του Λονδίνου. O Mαλόουν, σκληρός, βίαιος, ακαταμάχητα ελκυστικός, είναι το αντίθετο του συγκρατημένου αριστοκράτη αρραβωνιαστικού της. H Ίντια, παρά τη θέλησή της, συνδέεται ολοένα περισσότερο μαζί του, παρασυρμένη από τη γοητεία του αλλά και γεμάτη ερωτηματικά για το κρυφό παρελθόν του.
Όσοι αναγνώστες απόλαυσαν το Tριανταφυλλάκι, στο Tριαντάφυλλο του χειμώνα θα ξαναβρούν τους αγαπημένους τους ήρωες.

3 σχόλια:

  1. Απέφευγα να διαβάσω και το πρώτο βιβλίο και το δεύτερο, λόγω του εξωφύλλου και του τίτλου. Νόμιζα πως θα είναι συνηθισμένο love story με πολύ κλάμα και δάκρυ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ!!!!!
    Σίγουρα έχει love story αλλά είναι τόσο όμορφα δεμένα με τα ιστορικά δρώμενα καθώς και με τις αλλεπάλληλες εξελίξεις στη ζωή των πρωταγωνιστών που δεν είναι καθόλου, βαρετό για κάποιον τον οποίο δεν του αρέσουν οι δακρύβρεχτες ιστορίες.
    Η πλοκή της ιστορίας καθώς και οι χαρακτήρες που πλαισιώνουν το μυθιστόρημα σε “ταξιδεύουν” σε μια άλλη εποχή, απρόβλεπτη και δύσκολη.
    Το όνειρο όμως... η ελπίδα... είναι εκεί, στην γωνία και (σε) τους περιμένουν...
    Ειλικρινά ανυπομονώ να κυκλοφορήσει το τρίτο μέρος της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα, ελπίζω να ενθουσιαστείς όσο και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση