Πέμπτη, 2 Απριλίου 2009

Επιλογή των εκδοτών στην Επιθεώρηση Ιστορικού Μυθιστορήματος

Η εκλεκτή του Βιβάλντι
ΚΟΥΙΚ ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - ΞΕΝΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
εκδ Μίνωα

Σε αυτό το συναρπαστικό μυθιστόρημα η Μπάρμπαρα Κουίκ μάς μεταφέρει στη Βενετία του 18ου αιώνα, όταν η πόλη βρισκόταν στο απόγειο της μεγαλοπρέπειας και αλλά της παρακμής. Μέσα από μια ιστορία γεμάτη από πάθη, μισο-ειπωμένες αλήθειες και δηλητηριώδη ψέματα, το βιβλίο ''Η εκλεκτή του Βιβάλντι'' ξεδιπλώνεται μέσα από τη ματιά της Άννας Μαρίας Νταλ Βιολίν, μιας εκλεκτής μουσικού της οποίας η προσωπικότητα διαμορφώνεται μέσα από το κήρυγμα και τη διδασκαλία του διάσημου μουσικοσυνθέτη Αντόνιο Βιβάλντι. Η δεκατετράχρονη Άννα Μαρία εγκαταλελειμμένη στο ορφανοτροφείο της Πιετά, αναζητά την ταυτότητά της και είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει το μυστικό της καταγωγής της.
Η αναζήτησή της την οδηγεί μακριά από τους τοίχους του ορφανοτροφείου, στον πολυσύνθετο κόσμο της βενετσιάνικης κοινωνίας, μιας κοινωνίας κρυμμένης πίσω από τη μάσκα της ανωνυμίας όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται...
Ανάμεσα στα 10 καλύτερα βιβλία του καλοκαιριού από το περιοδικό Redbook, επιλογή των εκδοτών στην Επιθεώρηση Ιστορικού Μυθιστορήματος και Αξιοπρόσεκτο Μυθιστόρημα του Booksense, το Η Εκλεκτή του Βιβάλντι έχει μεταφραστεί σε 12 γλώσσες μέχρι τώρα.
Διαβάστε το κι εσείς!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΙΗΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
http://www.bookcandystudios.com/red5greek.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση