Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας

Ξεκινά αύριο, 14.05.09, τις εργασίες του το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας με θέμα «Η συμβολή της ψυχολογικής έρευνας στη σύγχρονη κοινωνία».
Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχολογικής Έρευνας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Προσχολικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής από 14 μέχρι 17 Mαΐου 2009.
Στόχος του συνεδρίου είναι να αποτελέσει πεδίο γόνιμης ανταλλαγής απόψεων και διαλόγου σχετικά με το ρόλο και τη συνεισφορά της ψυχολογικής έρευνας στη σύγχρονη κοινωνία. Στο επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνονται προσκεκλημένοι ομιλητές, ελεύθερες ανακοινώσεις, συμπόσια και αναρτημένες εργασίες. Ενθαρρύνεται η υποβολή εργασιών από όλους τους κλάδους της Ψυχολογίας. Δίνεται έτσι η ευκαιρία να παρουσιαστούν οι εξελίξεις και οι τάσεις της Ψυχολογίας σε επίπεδο θεωρίας, βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας στην Ελλάδα και διεθνώς.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα στο Βόλο, μια πόλη φιλόξενη, με προνομιακή θέση και με πολλές φυσικές ομορφιές.

Προσκεκλημένοι ομιλητές του συνεδρίου είναι οι καθηγητές πανεπιστημίου και συγγραφείς των εκδόσεων «Ελληνικά Γράμματα» :
Κωσταρίδου-Ευκλείδη Αναστασία, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Μαλικιώση-Λοίζου Μάρω, Πανεπιστήμιο Αθηνών
Ναυρίδης Κλήμης, Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πολεμικός Νικήτας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Σε όλη τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργήσει έκθεση Εκδοτικών Οίκων και Επιστημονικών Ινστιτούτων στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου.
Οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» θα βρίσκονται εκεί με πωλητήριο βιβλίων.

Αναλυτικά πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα:
www.symvoli.gr/ELPSE2009/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση