Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

6η Διεθνής Έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης
28-31.05.2009


Παρασκευή 29 Μαΐου, 12.30 μ.μ.
Χώρος εκδηλώσεων τιμώμενης χώρας περίπτερο 15 Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Iνστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στην συζήτηση με θέμα: «Βόσπορος» με αφορμή το βιβλίο της ΕΜΙΝΕ ΣΕΒΓΚΙ ΟΖΝΤΑΜΑΡ Η ζωή είναι ένα καραβανσαράι. Συμμετέχουν οι: ΝΙΚΗ ΑΪΝΤΕΝΑΪΕΡ, μεταφράστρια, ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, συγγραφέας.

Παρασκευή 29 Μαΐου, 7.00 μ.μ.
Αίθουσα «Π. Πρεβελάκης» περίπτερο 15 Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, το Iνστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης και οι Εκδόσεις Εστία σας προσκαλούν στην συζήτηση με θέμα: «Ένας ερωτευμένος άνδρας». Συμμετέχουν οι: ΜΑΡΤΙΝ ΒΑΛΖΕΡ, συγγραφέας, ΜΙΛΤΟΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΟΣ, καθηγητής στο Α.Π.Θ.

Παρασκευή 25 Μαΐου, 8.00 μ.μ.
Χώρος εκδηλώσεων τιμώμενης χώρας περίπτερο 15 Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Iνστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στην συζήτηση με θέμα: «Μια καινούρια ζωή μετά τη Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας» με αφορμή το βιβλίο του
ΙΝΓΚΟ ΣΟΥΛΤΣΕ Καινούργιες ζωές. Συμμετέχουν οι: ΙΝΓΚΟ ΣΟΥΛΤΣΕ, συγγραφέας, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΔΙΝΟΣ, συγγραφέας, ΑΛΕΞΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, συγγραφέας. Συντονίζει η ΚΙΡΚΗ ΚΕΦΑΛΕΑ, επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σάββατο 30 Μαΐου, 3.00 μ.μ.
Χώρος εκδηλώσεων τιμώμενης χώρας περίπτερο 15 Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO Θεσσαλονίκης
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Iνστιτούτο Goethe Θεσσαλονίκης σας προσκαλούν στην συζήτηση με θέμα: «Οργανωμένη εγκληματικότητα και η επεξεργασία της στο αστυνομικό μυθιστόρημα» με αφορμή το βιβλίο του ΦΑΪΤ ΧΑΪΝΙΧΕΝ Δώσε στον καθένα το θάνατό του. Συμμετέχουν οι: ΦΑΪΤ ΧΑΪΝΙΧΕΝ, συγγραφέας, ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΚΑΡΗΣ, συγγραφέας – πρόεδρος του ΕΚΕΒΙ. Συντονίζει ο ΑΝΤΑΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ.
περισσότερες εκδηλώσεις: http://www.kastaniotis.com/press/76

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση