Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Ζωγραφίστε

Ζωγραφίστε "Το αγαπημένο μέρος διακοπών", "Το αγαπημένο καλοκαιρινό παιχνίδι" ή "την αγαπημένη καλοκαιρινή σας παρέα" και φέρτε τη ζωγραφιά σε όποιο κατάστημα της βιβλιοκίνησης θέλετε ή ταχυδρομήστε το στη διεύθυνση Βιβλιοκίνηση Ελ. Βενιζέλου 31, 15127 Μελίσσια για το διαγωνισμό "Το Δικό Μου Καλοκαίρι". Απαραίτητα στοιχεία το ονοματεπώνυμο του παιδιού, η ηλικία, η διευθύνση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Πέντε μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν όλα τα απαραίτητα για τις ανάγκες της σχολικής τους περιόδου.
Σχολικά, χαρτικά, σχολικά βιβλία και βοηθήματα για όλα τα μαθήματα (από τις εκδόσεις Μεταίχμιο), συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Τελευταία ημερομηνία παραλαβής συμμετοχών: 17/08/2009.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο site στις 01/09/2009 και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.

Όροι Συμμετοχής

  1. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν με τις ζωγραφιές τους, παιδιά ηλικίας από 5 (πέντε) έως 14 (δεκατεσσάρων) ετών. Η επιλογή των νικητών θα γίνει από κριτική επιτροπή ανά ηλικία (5-7), (8-10), (11-12), (13-14) ετών.
  2. Οι νικητές που θα αναδειχτούν είναι 5 (πέντε) και θα κερδίσουν σχολικά είδη και βιβλία αξίας 200 ευρώ ο καθένας. Έαν υπάρξει ισοψηφία από τους κριτές για τα έργα θα γίνει κλήρωση ενώπιον του δικηγόρου Θεσσαλονίκης κ. Αποστολίδη Γιώργου.
  3. Τα δώρα δεν ανταλλάσονται με χρήματα.
  4. Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό οι υπάλληλοι της Βιβλιοκίνησης.
  5. Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους από το κατάστημα στο οποίο κατέθεσαν ή στείλαν το έργο τους, το αργότερο έως της 30/09/2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση