Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΥΙΖ

ΜΕ ΔΩΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ»


Διακοπές χωρίς βιβλία για διάβασμα δεν νοούνται! Αλλά ποια βιβλία;

Τα «Ελληνικά Γράμματα» δίνουν την ευκαιρία στους αναγνώστες να αποκτήσουν δωρεάν απολαυστικά βιβλία σημαντικών συγγραφέων, συμμετέχοντας απλώς σ’ ένα λογοτεχνικό κουίζ.

Το «Λογοτεχνικό κουίζ» διοργανώνεται από τα «Ελληνικά Γράμματα» και το in.gr, για δεύτερη χρονιά, φέτος, με ερωτήσεις που αφορούν δημοφιλή βιβλία του εκδοτικού οίκου. Το έπαθλο θα είναι βιβλία για τις καλοκαιρινές αναγνωστικές αποδράσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες θα βρουν τις σωστές απαντήσεις στις 20 λογοτεχνικές «σπαζοκεφαλιές» που περιλαμβάνει το Λογοτεχνικό κουίζ σερφάροντας στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου (www.ellinikagrammata.gr).

Όσοι απαντήσουν σωστά σε όλες τις ερωτήσεις θα πάρουν μέρος αυτομάτως στην κλήρωση για το μεγάλο βραβείο:

πέντε αναγνώστες κερδίζουν πέντε βιβλιο-επιταγές αξίας 150 ευρώ, για βιβλία της επιλογής τους από τον πλούσιο κατάλογο των «Ελληνικών Γραμμάτων», σε πέντε αναγνώστες.

Νικητές στο Λογοτεχνικό κουίζ όμως δεν θα είναι μόνο όσοι απαντήσουν σωστά σε όλες τις ερωτήσεις.

Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από το αν απάντησαν ή όχι σωστά, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση, κατά την οποία 50 τυχεροί θα λάβουν δωρεάν ένα μυθιστόρημα από τα «Ελληνικά Γράμματα».

Για τη διασφάλιση της διαφάνειας του διαγωνισμού, ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής.

Το Λογοτεχνικό κουίζ θα διαρκέσει ολόκληρο τον Ιούνιο. Την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, μετά την κλήρωση, θα αναρτηθούν τα ονόματα των νικητών στο in.gr και στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου, www.ellinikagrammata.gr.

Από την επομένη και έως τις 30 Ιουλίου οι τυχεροί θα μπορούν να προμηθεύονται τα βιβλία-δώρα από το Βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Ελληνικά Γράμματα» (Ζωοδόχου Πηγής 21 & Τζαβέλλα 1).

Στην ιστοσελίδα των «Ελληνικών Γραμμάτων» παρουσιάζεται το ενημερωτικό αφιέρωμα «Βιβλία για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!», με προτάσεις νέων τίτλων κατά κατηγορίες (λογοτεχνία, παιδικό βιβλίο κ.λπ).

Καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση