Δεκάδες μελέτες επιβεβαιώνουν ότι η κατανάλωση, ακόμα και μικρών ποσοτήτων, αυτού του θαυματουργού ροφήματος συμβάλλει στην πρόληψη από κάθε νόσο και εξασφαλίζει μακροζωία. Οι Ιάπωνες πίνουν αυτό το αφέψημα εδώ και αιώνες, και τα ποσοστά των κρουσμάτων καρκίνων στην Ιαπωνία είναι τα χαμηλότερα παγκοσμίως.
Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα διαπιστώσετε ότι το Πράσινο Τσάι:
- έχει ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από τις βιταμίνες C και Ε
- προλαμβάνει τη θρόμβωση εξίσου αποτελεσματικά με την ασπιρίνη
- συμβάλλει στην πρόληψη του καρκίνου και της καρδιοπάθειας
- επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης
- συμβάλλει στη μείωση του βάρους
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου