Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται

Ο Δήμος Αθαμανίας, o Σύλλογος Βουργαρελιωτών Αττικής, o Πολιτιστικός Σύλλογος Βουργαρελίου και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου ΙΜΑΡΕΤ Στη σκιά του ρολογιού το Σάββατο, 8 Αυγούστου 2009, στις 8:00 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Δήμου Αθαμανίας.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Λουκία Αντωνίου, φιλόλογος, πρόεδρος του Συλλόγου Βουργαρελιωτών Αττικής και ο συγγραφέας. Αποσπάσματα θα διαβάσει η φιλόλογος Βάσω Ράπτη. Θα προβληθεί φωτογραφικό υλικό.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Ενημερωτική συνάντηση για τους νηπιαγωγούς και δασκάλους με την Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, συγγραφέα-νηπιαγωγό και την Άννα Ιορδανίδου, αναπληρώτρια Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Αθήνα, Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24), στις 6:00 το απόγευμα


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Η συγγραφέας-νηπιαγωγός Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, με αφορμή το νέο της βιβλίο Α β γ… ω, νεραϊδοπειρατικό! Το τρελό αλφαβητάρι, θα παρουσιάσει παιχνίδια συνειδητοποίησης κάθε γράμματος, παιχνίδια αναγνωστικής ετοιμότητας, παιχνίδια φαντασίας που συμβάλλουν στη γλωσσική ανάπτυξη του παιδιού και το βοηθούν πάνω από όλα να βιώσει τη γνώση ως διασκέδαση σε μια ομιλία με θέμα «ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, Πρώτη επαφή με τα γράμματα της αλφαβήτου». Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009, στις 12 το μεσημέρι.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ/ΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009, στις 6:00 το απόγευμα. Η συγγραφέας και κριτικός παιδικών βιβλίων Μαρίζα Ντεκάστρο παρουσιάζει εκπαιδευτικό υλικό και εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα στα βιβλία:

1. Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης

2. Εικονογραφημένη εγκυκλοπαίδεια για την Ευρώπη

3. Τα χρόνια πέρασαν… Οι σελίδες γέμισαν, Ημερολόγιο 1910

Η φιλόλογος και συγγραφέας Ελένη Σβορώνου παρουσιάζει εκπαιδευτικό υλικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο στο βιβλίο “Ένα ζουζούνι παραπάνω, Η ζωή και οι περιπέτειες του Δαρβίνου”.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009, στις 6 το απόγευμα. Eνημερωτική συνάντηση για γονείς που σκέφτονται και εκπαιδευτικούς που νοιάζονται Ο ψυχίατρος-ψυχαναλυτής και συγγραφέας Νίκος Σιδέρης μιλάει με θέμα «Αγάπη και κανόνες: Για την αναστήλωση της γονεϊκής λειτουργίας», με αφορμή το νέο του βιβλίο Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!


Το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε παιδική εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη Α, β, γ... ω νεραΐδοπειρατικό!

Το τρελό αλφαβητάρι το Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2009, στις 12:30 το μεσημέρι, στo βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, Αθήνα).

Παίξε με το πιο τρελό αλφαβητάρι, φτιάξε διασκεδαστικά παζλ, ποιηματάκια, παραμύθια, ζωγραφιές, χόρεψε με 24 νεράιδες και πειρατές, παρέα με τη συγγραφέα και παιδαγωγό Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη και την εικονογράφο Ελίζα Βαβούρη!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009, στις 6 το απόγευμα. Eνημερωτική συνάντηση για γονείς που σκέφτονται και εκπαιδευτικούς που νοιάζονται Ο ψυχίατρος-ψυχαναλυτής και συγγραφέας Νίκος Σιδέρης μιλάει με θέμα «Αγάπη και κανόνες: Για την αναστήλωση της γονεϊκής λειτουργίας», με αφορμή το νέο του βιβλίο Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καλούν τους μικρούς τους φίλους να μάθουν την αξία της σωστής διατροφής με αφορμή το νέο βιβλίο της Μαρίας Ρουσάκη “Ο κύριος Κιουκ έχει λόξιγκα” το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009, στις 12:00 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Γιατί έχει συνέχεια λόξιγκα ο κύριος Κιουκ και πώς θα καταφέρει να τον ξεφορτωθεί;

Έλα να μάθουμε παρέα με τη συγγραφέα!

Τα βιβλιοπωλεία ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Nίκου Σιδέρη ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ. ΓΟΝΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ! την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009, στις 7:30 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ (Πάροδος Ιφιγενείας, Χαλκίδα). Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό για το νέο του βιβλίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση