Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ Φθινόπωρο 2009

Aπό Σεπτέμβριο ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον νέο κύκλο σεμιναρίων

Tον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του διανύει το «Εργαστήρι του βιβλίου» του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ), ξεκινώντας από τον Οκτώβριο νέο κύκλο σεμιναρίων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο ΕΚΕΒΙ από τις 7 έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Το «Εργαστήρι του βιβλίου» περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες: Εργαστήρια τέχνης του λόγου, εργαστήρια επιμέλειας κειμένων, εργαστήρια τέχνης του βιβλίου, εργαστήρια για παιδιά, εργαστήρια για επαγγελματίες. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα του κύκλου σεμιναρίων - Φθινόπωρο 2009.
Τα μαθήματα γίνονται μία φορά την εβδομάδα με συνολική διάρκεια 10 εβδομάδες (30 διδακτικές ώρες).
Το κόστος συμμετοχής για τα Σεμινάρια Τέχνης του Λόγου και τα Σεμινάρια Επιμέλειας Κειμένων είναι 550 ευρώ. Ενώ, τα Σεμινάρια Βιβλιοδεσίας για αρχαρίους κοστίζουν 350 ευρώ και για προχωρημένους 400 ευρώ. (έκπτωση 30% για τους παλιούς μαθητές του «Εργαστηρίου του Βιβλίου» που θέλουν να παρακολουθήσουν άλλο σεμινάριο).
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση stoabibliou@ekebi.gr είτε με φαξ στον αριθμό 210-3248343, ή να παραδώσουν την αίτησή τους στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αθήνα - ώρες καταστημάτων).
Το «Εργαστήρι του βιβλίου» λαμβάνει χώρα στο κτίριο του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, στην οδό Αθανασίου Διάκου 4, περιοχή Μακρυγιάννη (στάση μετρό ΑΚΡΟΠΟΛΗ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια τηλεφωνήστε στο 210-9200300.

3 σχόλια:

  1. Με την εμπειρία της παρακολούθησης δύο κύκλων σεμιναρίων του ΕΚΕΒΙ, μπορώ να ΄πω οτι πρόκειται για εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία ωστόσο καλό θα ήταν να έχει κάποια συνέχεια, για όσους παραμένουν ''κολλημένοι'' με το θέμα ''βιβλίο'', εξαιρώντας βεβαίως τους (αρκετούς) ''περαστικούς''. Εύγε. Τέτοια να γίνονται και να εξελίσσονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ που τα λέμε, τώρα που μου εστάλη και το πρόγραμμα των σεμιναρίων, το λιμπίζομαι. Σκέφτομαι για έναν ακόμη κύκλο, έτσι κι αλλιώς είμαι της δια βίου μάθησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση