Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

ΣΤΗ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ.

Νέες διεθνείς διακρίσεις για το Λαρισαίο ποιητή Δημήτρη Π. Κρανιώτη, ιατρό ειδικό Παθολόγο, αντιπρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, αντιπρόεδρο της Ένωσης Λογοτεχνών Συγγραφέων Λάρισας και ειδ. Γραμματέα του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών Θεσσαλίας.
Ο Δημήτρης Π. Κρανιώτης ανακηρύχθηκε στη Νικαράγουα «Διακεκριμένος Επισκέπτης» (τίτλος αντίστοιχος του «Επίτιμου Δημότη») της πόλης Μανάγκουα, πρωτεύουσας της χώρας, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης. Την βράβευση έκανε η Δήμαρχος της Μανάγκουα κ. Daysi Torres Bosques. Επίσης ο Λαρισαίος ποιητής βραβεύτηκε στην πόλη Ντιριάμπα από το Δήμαρχο της πόλης και τον Διευθυντή της Νεολαίας των Σαντινίστας.
Ο Λαρισαίος γιατρός, ο οποίος πρόσφατα εκλέχθηκε Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συνεδρίου Ποιητών του 2011 από την Παγκόσμια Ένωση Τιμημένων Ποιητών, συμμετείχε στο 21ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποιητών που πραγματοποιήθηκε 16-20 Ιουλίου 2009 στην Μανάγκουα, πρωτεύουσα της Νικαράγουα, με τη συμμετοχή ποιητών απ’ όλο τον κόσμο.
Κλείνοντας, ν’ αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Π. Κρανιώτης συναντήθηκε στη Μανάγκουα με τον Υπουργό Πολιτισμού της Νικαράγουα κ. Luis Morales, ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ποιητών του 2011, το οποίο για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Λάρισα.

4 σχόλια:

  1. ενδιαφέρουσα ανάρτηση,είναι ωραίο να βραβεύονται άνθρωποι που το αξίζουν και να διοργανώνονται αξιόλογα διεθνή συνέδρια στη χώρα μαςκαι μάλιστα στην επαρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνικό πνεύμα σε εγρήγορση! Γιατί μέσα στη χώρα δεν θριαμβεύουμε όσο στο εξωτερικό άραγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατί σ΄αυτή τη χώρα θριαμβεύουν άλλες ειδικότητες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχεις σκεφθεί οτι ''εμείς οι άλλοι'' κάνουμε αυτές τις άλλες ειδικότητες να θριαμβεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση