Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2009

38ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Το 38ο Φεστιβάλ Βιβλίου, διοργανώνεται από τον Σ.ΕK.B. (Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου) με συνδιοργανωτές τον Πολιτισμικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων και τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών και θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο, από τις 11 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.
Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ είναι οι εξής: Δευτέρα - Πέμπτη από 18:00 έως 22:30, Παρασκευή και Σάββατο από 18:00 έως 23:00 και την Κυριακή από 11:00 έως 22:30. Στο περίπτερο 49 των εκδόσεων COMICWORLD (που εξειδικεύονται στην 9η τέχνη), θα φιλοξενούνται οι εκδόσεις ARS NOCTURNA.
Για τους λάτρεις των σκοτεινών και γοτθικών ιστοριών, της φαντασίας και του κόμικ, αλλά και για όλους όσους είναι ανοιχτοί στα ευφάνταστα μονοπάτια της λογοτεχνίας και της τέχνης.!

4 σχόλια:

 1. Δεν ξέρω αν η περιοδος αυτή του χρόνου ευνοεί, αλλά το χειμώνα που ο Σύνδεσμος Εκδοτών είχε κάνει μια εκθεση στην αίθουσα του Μετρό στο Σύνταγμα, είχε επιτυχία και συμμετοχή πολλών παιδιών που είχαν έρθει με το σχολειο τους εκεί.
  Καλή επιτυχία λοιπόν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. με μπερδεύουν οι ώρες και προτιμώ φεστιβάλ που είναι ανοιχτά τις ίδιες ώρες κάθε μέρα...(ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι.....)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάτι δεν σκέφτηκαν καλά πάντως. Αυτήν την περίοδο που οι γονείς πληρώνουν για βοηθήματα, τετράδια, σχολικά γενικώς, δύσκολα θα πάνε τα παιδιά τους στο Ζαππειο για να τους ζητάνε και λογοτεχνικά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση