Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Δωρεάν εκπαιδευτικά βοηθήματα

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
με δωρεάν εκπαιδευτικά βοηθήματα
από τα «Ελληνικά Γράμματα» και το in.gr

Η σχολική χρονιά αρχίζει. Μικροί και μεγάλοι μαθητές καθώς και γονείς βρίσκονται προ των πυλών. Οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» και το ειδησεογραφικό portal in.gr προσφέρουν με κλήρωση σε 50 τυχερούς δωρεάν εκπαιδευτικά βοηθήματα για τα μαθήματα της τάξης τους!!!

Η συμμετοχή στην κλήρωση θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του in.gr και οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να καταχωρίσουν τα στοιχεία τους χωρίς να απαντήσουν σε καμία ερώτηση ή κουίζ καθώς, δεν πρόκειται για διαγωνισμό. Γονείς και μαθητές μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2009. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωρβίου 2009 στα γραφεία των εκδόσεων και τα ονόματα των τυχερών θα παραμείνουν δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του εκδοτικού (www.ellinikagrammata.gr) και στο in.gr από τις 2 έως και τις 10 Οκτωβρίου 2009. Τα βιβλία θα αποσταλούν στους 50 τυχερούς από τον εκδοτικό οίκο εντός 7 εργάσιμων ημερών στη διεύθυνση που θα δηλώσουν οι συμμετέχοντες.

Τα εκπαιδευτικά βιβλία των εκδόσεων Ελληνικά Γράμματα, πλήρως προσαρμοσμένα στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας εποχής, έχουν στόχο να βοηθήσουν τους μαθητές κάθε σχολικής βαθμίδας να αφομοιώσουν δημιουργικά τη σχολική ύλη, να εξελίξουν τη σκέψη τους και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους με τον καλύτερο και αποδοτικότερο γι' αυτούς τρόπο.
Η δομή και το περιεχόμενο των βιβλίων -εγγύηση για τα οποία αποτελούν έμπειρες και καταξιωμένες στον εκπαιδευτικό χώρο συγγραφικές ομάδες- σε συνδυασμό με την πρωτότυπη σελιδοποίηση και εικονογράφηση δημιουργούν ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, ικανό να προσελκύσει το ενδιαφέρον των μαθητών.

3 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση