Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ARTAPRES ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Οι γυναίκες επικράτησαν στον 3ο Διαγωνισμό Διηγήματος που διοργάνωσαν η ARTA PRESS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, παίροντας και τα τρία πρώτα βραβεία.

Το 1ο βραβείο (ένα laptop, προσφορά του καταστήματος expert- Σκέντος) κέρδισε η Δήμητρα Αμαραντίδου, από το Ναύπλιο, για το διήγημά της “Δέκα Γράμματα”. Το 2ο βραβείο (Βιβλία ονομαστικής αξίας 300 ευρώ, προσφορά των εκδόσεων Mεταίχμιο) κέρδισε η Ασπασία Βασιλάκη, από το Ηράκλειο, για το διήγημά της "Γλαρώ" και το 3ο (Βιβλία αξίας 300 ευρώ, προσφορά των εκδόσεων Mεταίχμιο) κέρδισε η Χριστίνα Χρυσανθοπούλου, από την Αθήνα, για το διήγημά της "Το ποτάμι κυλάει και χάνεσαι".

Την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού απάρτιζαν οι Γιάννης Καλπούζος (ποιητής και συγγραφέας), Κώστας Κατσουλάρης (συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας), Αργυρώ Μαντόγλου (συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας), Νώντας Παπαγεωργίου (εκδότης των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ), Πέτρος Τατσόπουλος (συγγραφέας και κριτικός).

Τα έπαθλα απονεμήθηκαν το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του "Μακρυγιάννη", στην Άρτα. Νωρίτερα το απόγευμα έγινε σεμινάριο δημιουργικής γραφής από τους συγγραφείς Γιάννη Καλπούζο, Κώστα Κατσουλάρη και Πέτρο Τατσόπουλο το οποίο παρακολούθησαν εκτός από τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό και αρκετοί φίλοι της λογοτεχνίας.

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο στο Μεταίχμιο που κάνει τέτοιες εκδηλώσεις και μάλιστα στην επαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση