Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Διαγωνισμός: τα καλύτερα βιβλία για την παραλία!


* Μπήκαμε στην τρίτη και τελευταία φάση του διαγωνισμού μας και σας ευχαριστούμε θερμότατα για την ανταπόκρισή σας. Η αλήθεια είναι ότι μας έχετε εντυπωσιάσει και με την πληθώρα των κειμένων σας αλλά και με την ποιότητά τους. Η κριτική επιτροπή μας διαβάζει και αξιολογεί τις συμμετοχές σας, οι καλύτερες απο τις οποίες θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται εδώ, στην ενότητα των Βιβλίων. Θα παραλαμβάνουμε τις συμμετοχές σας ως τις 15 Αυγούστου. Στη συνέχεια θα επιλέξουμε και τον τρίτο νικητή μας, ο οποίος θα κερδίσει ένα σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Pylaia, στην Αστυπάλαια.

Πέρα απο τα γενικά (να μην είναι τεράστια, σπάνια ή πολύτιμα) τα καλά βιβλία παραλίας είναι μια εντελώς υποκειμενική υπόθεση. Αλλοι τα θέλουν δροσερά και εύπεπτα, άλλοι τα προτιμούν καυτά και ερεθιστικά, άλλοι χάνονται με τα βαρειά κι ασήκωτα κι άλλοι τα θέλουν ασορτί με το μαγιώ. Το protagon είναι ανοιχτό σε όλα και σας καλεί να γράψετε για το αγαπημένο σας Βιβλίο Παραλίας και να κερδίσετε δωρεάν διανυκτερεύσεις στη Σύρο και στην Αστυπάλαια, στα ξενοδοχεία Eleana και Pylaia, κερασμένες απο την Coco-Mat.

Κανονισμοί
Ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει ως το τέλος Αυγούστου.
Τα κείμενα πρέπει να αναφέρονται σε ένα βιβλίο, οποιουδήποτε είδους, το οποίο έχει εκδοθεί στα Ελληνικά.
Δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 300 λέξεις.
Τα περιμένουμε στο info@protagon.gr
Θα αξιολογούνται απο την κριτική επιτροπή του protagon (Αναστασία Λαμπρία, Σταύρος Θεοδωράκης, Αλκης Γαλδαδάς, Αρης Δαβαράκης) και τα καλύτερα θα δημοσιεύονται άμεσα.

Οι νικητές ως τώρα:
*Ο Κωστής Μακρής, που μας έστειλε το πρώτο review ("Η λεβάντα της Άτκινσον", Μάνος Κοντολέων ) στο info@protagon, είναι ο πρώτος απο τους νικητές μας. Κέρδισε δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό στο ξενοδοχείο Eleana, στη Σύρο. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι!

* Η κριτική επιτροπή μας διάβασε τις συμμετοχές σας που λάβαμε ως και τις 22 Ιουλίου και επέλεξε την Πένη Κρανά ως νικήτρια. Η κα. Κρανά κερδίζει δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Eleana.

πηγή: http://www.protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση