Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Δημιουργίες

Καλή μας χρονιά λοιπόν! 
Σκέφτηκα να δημιουργήσουμε ένα νέο κομμάτι στο blog μας. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εκφράζονται μέσα από την γραφή, τί θα λέγατε λοιπόν να στέλνετε στο email μου με ονοματεπώνυμο ένα απόσπασμα της δημιουργίας. Μας παρακολουθούν και εκδοτικοί οίκοι .... μήπως κάποιος τα καταφέρει !!!
Επίσης, θέλω να τονίσω ότι θα δημοσιεύονται μόνο τα κείμενα τα οποία ακολουθούνται από τα πλήρη στοιχεία του συγγραφέα του, για να μην υπάρξουν προβλήματα ....

8 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!! Καταπληκτική η ιδέα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Χρονιά να έχουμε, πάντα με δημιουργία και έμπνευση. Η ιδέα είναι εξαιρετική, θα μπορούσε να βοηθήσει ταλαντούχες πένες να κάνουν γνωστή τη δουλειά τους και να διαβαστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά!
    Και ξεκινάει με μια καλή ιδέα. Θα πρότεινα να θέσεις ίσως έναν περιορισμό λέξεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας θέσουμε ένα όριο λοιπόν ... δεν ξέρω όμως ποιο θα ήταν το κατάλληλο ... καμία πρόταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοτελή διηγήματα θα χωρούσαν λογικά σε τρεις τέσσερις χιλιάδες λέξεις. Και θα βόλευε και όσους ήθελαν να ανεβάσουν αποσπάσματα από μυθιστορήματα. Λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο κύριος Πλιώτας είναι γνώστης του αντικειμένου και θα πρέπει να ασπαστώ την άποψη του, απλά σαν μία "άσχετη" μήπως είναι πολύ μεγάλο το κομμάτι που ζητάτε, αν απλά παίρναμε μία ιδέα για το θέμα και αν σας ενδιαφέρει να σας στείλει ένα μεγαλύτερο απόσπασμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να πω κι εγώ μια γνώμη; Καί αυτό που είπε ο Γιάννης μπορεί άνετα να γίνει για όσους πιστεύουν ότι τους αντιπροσωπεύει καλύτερα ένα τέτοιο διήγημα - το ίντερνετ έτσι κι αλλιώς "σηκώνει" μια ανεκτικότητα στην έκταση, δεν είναι έντυπο - ή αν κάποιος δεν έχει κάτι τέτοιο έτοιμο, θα μπορούσε να υιοθετηθεί η μικρότερη φόρμα, δηλαδή περίπου 500 έως 1000 λέξεις. Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ότι πείτε!!! εγώ μόνο επαγγέλλομαι μία απλή και ταπεινή αναγνώστρια .... χαχχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση