Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Διαγωνισμός Μαϊου 2012

Επόμενος διαγωνισμό με 2 βιβλία και πάλι!!!! Δηλώστε συμμετοχή γράφοντας αν αγοράζεται βιβλία μέσω ιντερνετ (όχι μονολεκτικές απαντήσεις, αιτιολογείστε την απάντηση σας). Μόνη προϋπόθεση όπως πάντα να είσαστε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ/ΜΕΛΟΣ του blog (αν δεν ξέρετε πως, ζητήστε βοήθεια μέσω email). Ο διαγωνισμός λήγει στις 17/05/2012 και ώρα 23:59



παράκληση! στα σχόλια σας στους διαγωνισμούς του blog μας, να γράφετε και το email σας, γιατί πολλοί δεν είναι μέλη και δεν το ξέρουν! έτσι θα μπορέσω να τους βρω και να τους βοηθήσω να γίνουνε, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους!

160 σχόλια:

  1. ναι,εχω παραγγειλει δυο φορες βιβλια μεσω internet γιατι ηταν σε προσφορα και δεν θα τα εβρισκα ευκολα στο εμποριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι συνεχεια.μενω στο εξωτερικο οποτε μου ειναι δυσκολο εως αδυνατο να βρω ελληνικα βιβλια.οποτε το ιντερνετ ειναι η σωτηρια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Stavi μου δεν έχεις γίνει μέλος, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου.

      Διαγραφή
    2. οκ δοκιμαζω ξανα τοτε ευχαριστω για την πληροφορια

      Διαγραφή
  3. Παραγγέλνω συνέχεια γιατί μου φαίνεται πιο εύκολο και υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία σχεδόν πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι, αγοράζω βιβλία απο το ίντερνετ αλλά όλα σχεδόν αφορούν τισ σπουδές μου επείδη δεν μπορώ να τα βρώ ευκολά στην αγόρα, έτσι το ίντερνετ είναι πιο εύκολο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι! γιατι δεν εχει τυχει,οτι βιβλιο θελω το εχει το βιβλιοπωλείο που παω και ετσι δεν χρειάστηκε να ψαξω στο ιντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν έτυχε ποτέ να πάρω βιβλίο μεσω του ίντερνετ διότι ότι ήθελα το έβρισκα.
    email: verzevoulis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι έχω παραγγείλει μεσω διαδικτύου γιατί δεν μπορούσα να βρω σε βιβλιοπωλεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1-2 φορές παρήγγειλα βιβλία γιατί δεν τα έβρισκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μέχρι στιγμής ότι βιβλίο κι αν ήθελα μπόρεσα και το βρήκα....να ναι καλά ο βιβλιοπώλης της γειτονιάς μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όχι δεν μου έχει τύχει να παραγγείλω,συνήθως τα βρίσκω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν εχω παραγγείλει μέχρι στιγμής.αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οχι δεν εχω παραγγειλει καμμια φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ναι έχω παραγγείλει αρκετές φορές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μέχρι τώρα παρήγγειλα 4 φορές...δεν έβρισκα κάποια βιβλία που ήθελα και αναγκάστηκα να παραγγείλω μέσω του ίντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. όχι δεν έτυχε να παραγγείλω μέχρι τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. *Ναι αγοράζω συχνά βιβλία από το ίντερνετ γιατί δεν είναι πάντα εύκολο να πηγαίνω σε μεγάλα βιβλιοπωλεία ώστε να βρίσκω αυτά που θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν αγοραζω βιβλια μεσω ιντερνετ γιατι εχω φιλη που εχει βιβλιοπωλειο mariampotoun@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. προς το παρον ακολουθω τον παραδοσιακο τροπο μεσω βιβλιοπωλειου
    katerinarm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. nai exw agorasei arketes fores vivlia mesw internet kapoies fores einai eukolotero na ta vreis apo oti na ta paraggeileis se vivliopwleio na sta feroun sun tou oti arketes fores oi times einai polu pio sumferouses !u.g to violonista thelw sa trellh na to kerdisw !Shmainei polla gia menaa auto to vivlio !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Mexri stigmhs den exei tyxei na agorasw mesw Internet.Alla apo oti vlepw symferoun pio poly oi times opote h epomehh agora mou 8a einai mallon diadiktyakh!!!!elenitsa-ptpe@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οχι δεν έχω αγοράσει βιβλία από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Προτιμώ τα βιβλιοπωλεία της πόλης που κατοικώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν εχω παραγγείλει μέχρι στιγμής ποτλε μη λες ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Nαι μία φορά αγόρασα μέσω διαδικτύου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι έχω αγοράσει αρκετές φορές, το βρήσκω πολύ βολικό, ειδικά αν ήδη γνωρίζω από κοντά τα βιβλία που παραγγέλνω.
    Επίσης χρησιμοποιώ την επιλογη που δίνει μεγάλο κατάστημα βιβλίων/ηλεκτρονικών/μουσικής, παραγγέλνω από το ίντερνετ και τα παραλαμβάνω στο κατάστημα που με βολεύει, χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς την υποχρέωση να τα αγοράσω αν κάποιο τελικά δεν είναι αυτό που ψάχνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όχι δεν έχω αγοράσει απο internet,προτιμώ να το έχω στα χέρια μου και να διαβάσω μια παράγραφο απο αυτό.Νομίζω οτι ειναι πιο άμμεσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς το παρόν δεν έχω αγοράσει μέσω internet, αλλά δεν το αποκλείω. Βρίσκεις τα πάντα χωρίς κόπο. Εχεις μια βιβλιοθήκη στην οθόνη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έχω αγοράσει κάποιες φορές βιβλία μέσω internet. Δεν είναι ότι δεν έμεινα ικανοποιημένη. Μάλιστα πολλοί εκδοτικοί οίκοι προσφέρουν και έκπτωση για αγορές μέσω internet. Το θέμα είναι ότι είναι άλλη η αίσθηση του να ψάχνεις ανάμεσα στα πολλά βιβλία αυτό που θα σου κάνει "κλικ", να το αγγίζεις, να το μυρίζεις, να το περιεργάζεσαι. Είναι κάτι σαν τη διαφορά μεταξύ τυπωμένου βιβλίου και e-book.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι αρκετές φορές, κυρίως για παλιότερα βιβλία που δεν τα είχαν στα βιβλιοπωλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όχι δεν έχω παραγγείλει ποτέ βιβλίο μέσω internet. Δεν μου έτυχε γιατί βρίσκω τα πάντα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. λιγες φορες. προτειμω να αγοραζω στο βιβλιοπωλειο τησ πολης μου mpetykompo@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. όχι προτιμώ το βιβλίο που θα διαλέξω να το πάρω στα χέρια μου και να το ξεφυλλίσω..προτιμώ λοιπόν το βιβλιοπωλείο που επισκέπτομαι συχνά ..
    mary2002do@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αν και με το ιντερνετ διατηρώ χρόνια ΄΄φιλικές σχέσεις ΄΄.. κρατάω ακόμη αυτό το πεδιο των αγορών μακριά μου! ειδικά οταν πρόκειται για βιβλιο!! ακόμη κι οταν ξέρω τι θέλω να διαβάσω, η αίσθηση του βιβλιοπωλείου, του ψαξίματος στα ράφια, του χαζέματος στα οπισθόφυλλα... ε ! οχι! δεν μπορεί να αντικατασταθεί με τίποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ναι συνεχεια.μενω στο εξωτερικο οποτε μου ειναι δυσκολο εως αδυνατο να βρω ελληνικα βιβλια.οποτε το ιντερνετ ειναι η σωτηρια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αγοραζω συχνα και παιδικα και για εμενα.ειναι ενας πολυ ευκολος και γρηγορος τροπος.μεσω ιντερνετ μπορω και συγκρινω τιμες,βιβλια κτλ.φυσικα αγοραζω και απο τα βιβλιοπωλεια αλλα εκει δεν εχω την ανεση να διαβασω τις περιληψεις απο πολλα βιβλια και να δω πιο προτιμω περισσοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. οχι,δεν ετυχε να αγορασω ποτε απο το ιντερνετ!!δοξα το θεο εχουμε αρκετα βιβλιοπωλεια γυρο μας κ οτι θελω το βρισκω..τωρα αν μου αρεσει κατι πολυ κ δε το βρω πουθενα σιγουρα θα το ψαξω κ θα το αγορασω απο το ιντερνετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν έχει τύχει να παραγγείλω βιβλία απο το ιντερνετ. Μου αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα σε βιβλία και να ψάχνω να βρω αυτό που θα με τραβήξει. Δεν το απορρίπτω σαν τρόπο προώθησης. Αν τύχει να μην βρω αυτό που θέλω σε βιβλιοπωλείο η επόμενη κίνηση θα είναι το ιντερνετ......(orangata@yahoo.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν έχει τύχει να παραγγείλω μέσω ιντερνετ. Συνήθως ελέγχω νέες κυκλοφορίες για να ξέρω τι γίνεται. Στο θέμα της αγοράς βιβλίων είμαι ακόμα παραδοσιακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ως τώρα δεν έχει τύχει να αγοράσω κάποιο βιβλίο μέσω ίντερνετ. Όμως συχνά μιλάω με μέιλ με κάποιους εκδοτικούς για τιμές και διαθεσιμότητα. Ωστόσο, πάντα αγοράζω από βιβλιοπωλείο.
    gwgw_kat@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ναι, έχω παραγγείλει αρκετά βιβλία γιατί τα βρίσκω σε χαμηλότερες τιμές!Πρώτα βλέπω το βιβλίο σε κάποιο βιβλιοπωλείο και μετά κάνω την παραγγελία.Για να ξέρω τι να περιμένω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν ετυχε να παραγγείλω βιβλία απο το ιντερνετ. Μου αρέσει να βρίσκομαι ανάμεσα στα βιβλία και να ψάχνω να βρω αυτό που θα με τραβήξει για να το αγοράσω.
    elenikard@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Έχω παραγγείλει και από το internet αλλά προτιμώ γενικά να τα βλέπω στο ιντερνετ αλλά να τα παίρνω από βιβλιοπωλείο γιατί μ' αρέσειη διαδικασία και η μυρωδιά του βιβλιοπωλείου. Από την άλλη στο βιβλιοπωλείο θα δω και κάτι 'τυχαία'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το προτιμώ να αγοράζω βιβλία μέσω internet γιατί βρίσκω καλύτερες τιμές σε σχέση με τα βιβλιοπωλεία ,επίσης κάποιες εταιρείες δεν χρεώνουν έξοδα αποστολής που κι αυτό είναι θετικό στις εποχές που ζούμε.
    evriaki@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν έχω αγοράσει ποτέ βιβλίο από το internet.Μ'αρέσει να τα βλέπω και να τα ξεφυλλίζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΠΡΟΤΥΜΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ .Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ. ΤΑ ΛΑΤΡΕΩ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΒΙΛΕΙΟΠΟΛΕΙΑ,Η ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ.
    anastaia458@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αγοραζω βιβλια μονο απο το ιντερνετ, για το λογο οτι ειμαι σε αναπηρικο καροτσι και η προσβαση μου εκτος οτι ειναι δυσκολη, ειναι και κουραστικη αυτη η διαδικασια για μενα και για το αναπηρικο μου.. Πλεων υπαρχουν πολλα καλα site και εκδοτικοι οικοι που μπορεις να βρεις το βιβλιο που θελεις χωρις κουραση κ κοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΠΑΝΙΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΒΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Φυσικα και αγοραζω βιβλια μεσω του internet.... ειναι ευκολο!
    GFC: Lady Viviana
    Email: viviana.dram@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. αγοράζω πολύ συχνά βιβλία από το internet γιατί τα περισσότερα δεν μπορώ να τα βρώ στα βιβλιοπωλεία της πόλης μου...
    vicky_koliou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δεν έχει τύχει να αγοράσω μέσω διαδικτύου κάποιο βιβλίο... Κυριώς επειδή ενώ η τιμή μπορεί να είναι συμφέρουσα την επιβαρύνουν τα ταχυδρομικά, αλλά κι επειδή δεν διαθέτω πιστωτική κάρτα/paypal για την περίπτωση που δεν γίνονται δεκτές οι αντικαταβολές. Αν βέβαια θέλω πολύ ένα βιβλίο που δε μπορώ να βρω ούτε με παραγγελία σε μαγαζί, προφανώς και θα το κυνηγήσω για online αγορά με κάποιον τρόπο/μεσάζοντα...
    alcmenestrator@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αρκετά συχνά, λόγω ευκολίας, ποικιλίας και χαμηλότερων τιμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. δεν εχω αγορασει ποτε βιβλιο απο τι ιντερνετ, αφου τα βρισκω ευκολα στα βιβλιοπωλεια της πολης μου.
    zisopulu@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δεν έχω παραγγείλει/αγοράσει ακόμα κάποιο βιβλίο μέσω internet καθώς δεν υπάρχει κάποια διαφορά τιμής στα βιβλία που αγοράζω και προτιμώ να τα ξεφυλλίζω!
    evankass@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δεν έχω παραγγείλει βιβλία μέσω internet, γιατί πιστεύω πως όλη η μαγεία για την επιλογή ενός βιβλίου ξεκινά με την επίσκεψη στο βιβλιοπωλείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. εχω αγορασει 2 φορες, συγκεκριμενα βιβλια που εψαχνα κ δεν ειχα τον χρονο να ψαξω να τα βρω σε βιβλιοπωλεια!

    katerinademertzi@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δυστυχώς δ έχω αγοράσει ακόμη γιατί θεωρώ δύσκολο κ αναξιόπιστο τον τρόπο πληρωμής.


    manti1986@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν έχει τύχει να παραγγείλω μέσω ίντερνετ. Έχω πολύ καιρό γενικά να αγοράσω κάποιο βιβλίο.
    mamidakisoil@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν έχω προσπαθήσει καν να κάνω κάποια αγορά γιατί δεν το εμπιστεύομαι γενικά το ίντερνετ.
    lefkoz@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μου αρέσει ακόμα να αγοράζω τα βιβλία μου από βιβλιοπλεία!!!Μου αρέσει η μυρωδιά!!μου αρέσει η αίσθηση των βιβλίων στα χέρια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Oυτε εγω εχω παραγγειλει απο το internet.Οτι ψαχνω το βρισκω στα βιβλιοπωλεια.Τωρα αν καποιο δεν μπορεσω να το βρω,τοτε ναι,ισως το παραγγειλω..Απλως δεν ετυχε μεχρι τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. δεν εχει τυχει ακομα να παραγγειλω βιβλιο απτο ιντερνετ
    baswtzimopoulou@yahoo.com
    gfc:Basw Tzimopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. δεν εχει τυχει ακομα να παραγγειλω βιβλιο απτο ιντερνετ !!!Οτι ψαχνω το βρισκω στα βιβλιοπωλεια.
    lefty.lemontzi@gmail.com
    gfc. Eleftheria Lemontzi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. μεχρι τωρα δεν εχω αγορασει! giota.panagiotopoulou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΥΛΛΙΖΕΙΣ
    mkiriakou@rocketmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. δεν έτυχε ποτέ να πάρω βιβλίο για να διαβάσω εγώ μέσω ίντερνετ, μόνο τα αγγλικά του γιού μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πολύ καλό!
    Βαγγέλης Αντωνιάδης
    Το email φαίνεται στο προφίλ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ευχαριστούμε για το ωραίο δώρο!

    Τόνια Καούνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΚΟΜΗ!ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!

    magvol_13@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Έχω αγοράσει μερικές φορές βιβλία από το internet,αλλά δεν συγκρίνεται με το να είσαι μέσα σ' ένα βιβλιοπωλείο να κρατάς στα χέρια σου το βιβλίο να το μυρίζεις,να το αισθάνεσαι κ να
    το ξεφυλλίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Εχω παραγγειλει αρκετες φορες βιβλια απο το internet. Αλλες φορες επειδη ηταν πιο οικονομικα και αλλες επειδη δεν μπορουσα να τα βρω σε κανενα βιβλιοπωλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ναι έχω αγοράσει αρκετές φορές μέσω ίντερνετ και το βρίσκω πολύ βολικό και εύκολο. Δεν μου έχει τύχει τίποτα επικίνδυνο ( π.χ. να μην μου σταλεί το βιβλίο ενώ έχω πληρώσει) Προτιμώ να αγοράζω μέσω διαδικτύου γιατί μερικές φορές βγάζουν και προσφορές ή σου χαρίζουν τα έξοδα αποστολής. Κατά τη γνώμη μου συμφέρει για όλους!

    Παρασκευή Σ.
    boulakastoria@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προτιμώ τα βιβλιοπωλεία. Μ'αρέσει η διαδικασία να γυρίσω στα βιβλιοπωλεία, να ξεφυλλίσω τα βιβλία και να διαβάσω τις περιλήψεις τους. Πολλές φορές μου έχει τύχει να διαβάσω κάποιο βιβλίο στον βιβλιοπωλείο και όχι από τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των e-καταστημάτων και ενώ πριν είχα κάποια άποψη, αμέσως αυτή αλλάζει. Προτιμώ τον κλασικό τρόπο αναζήτησης και αγοράς επειδή έχει και αυτό το ρομαντισμό του. Όπως επίσης αποφεύγω τις ηλεκτρονικές εκδόσεις βιβλίων. Το άρωμα του χαρτιού, ο σελιδοδείκτης και ο ήχος από την αλλαγή της σελίδας είναι ορισμένες λεπτομέρειες που κάνουν το διάβασμα συναρπαστικό.
    Ωστόσο θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν χρησιμοποιώ το ίντερνετ για αγορές και συγκεκριμένα για τα βιβλία.
    Πολλές φορές, κάνω έρευνα αγοράς σε μικρά βιβλιοπωλεία που δεν έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα και μετά συγκρίνω τις τιμές από το σπίτι. Εάν η διαφορά είναι μικρή, τότε προτιμώ τα συνοικιακά βιβλιοπωλεία. Αν όμως συμβαίνει το αντίθετο, τότε καταφεύγω στην παραγγελία μέσω διαδικτύου. Μέχρι στιγμής πάντως ελάχιστες φορές παρήγγειλα απ'το Ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δεν έχω αγοράσει ποτέ βιβλία μέσω ιντερνετ, δεν έτυχε κιόλας. Μένω στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, υπάρχουν τόσα πολλά μεγάλα βιβλιοπωλεία που δε βρίσκω λόγο να ψάξω online, μ' αρέσει να τριγυρνάω ψάχνοντας στα ράφια, να διαβάζω τις περιγραφές στο οπισθόφυλλο και να ξεφυλλίζω στα γρήγορα το βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Όχι, δεν έχω κάνει ποτέ αγορά μέσω ίντερνετ για κάποιο βιβλίο γιατί απλά δεν έτυχε! Τις περισσότερες φορές οι αγορές μου περιορίζονται σε συνοικειακά βιβλιοπωλεία που μπορεί να μην έχουν την ίδια ποικιλία σε σχέση με κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, όμως ξεφυλλίζοντάς το, θέλησα να το αγοράσω! Αν δεν έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένο βιβλίο προτιμώ τα βιβλιοπωλεία. Αν όμως ξέρω ακριβώς ποιο βιβλίο με ενδιαφέρει σίγουρα θα προτιμούσα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που πιθανόν είχε καλύτερη τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. εχω αγορασει μερικες φορες απο το internet,συνηθως οταν δεν εχω χρονο για ψαξιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ναι εχω αγορασει γιατι στο ιντερνετ υπαρχουν πολυ καλες προσφορες που δεν τις βρισκουμε στα βιβλιοπωλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. αν είναι ένα βιβλίο που μου αρέσει πάρα πολύ,ναι αγοράζω βιβλία απο το ιντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Όσο εργαζόμουν αγόραζα βιβλία και μέσω ίντερνετ, ειδικά τίτλους που δεν μπορούσα να βρω στα βιβλιοπωλεία της πόλης μου. Προτιμώ φυσικά το βιβλιοπωλείο όπου μπορώ να ξεφυλλίσω το βιβλίο που θα αγοράσω. Τώρα, λόγω ανεργίας, έχω περιορίσει πολύ τις αγορές μου αλλά περιμένω τη μέρα που θα βρω δουλειά οπότε θα ξαναρχίσω. Τάνια Δούλαλα doulalat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. και βεβαια αγοραζω αφου πρωτα εχω κανει ερευνα για να βρω τα βιβλια που με ενδιαφερουν, αν και προτιμω να χωθω στο βιβλιοπωλειο και να ψαχνω μεσα στη μυρωδια των βιβλιων, ωστοσο αγοραζω και μεσω ιντερνετ σε συνεργασια με τη θεια μου, τα αγοραζουμε μαζι και τα μοιραζομαστε διοτι δεν εχω εργασια.... ευχαριστουμε και καλη επιτυχια mairi_kostas@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Δεν έχει τύχει να αγοράσω ποτέ, ίσως επειδή πάντα προτιμώ να πηγαίνω στα βιβλιοπωλεία, να έχω το χρόνο μου και τη βοήθεια από κάποιον ειδικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Κάποιες φορές, λόγω έλλειψης χρόνου, πραγματοποιώ αγορές βιβλίων μέσα από το διαδύκτιο. Κάποιες άλλες φορές πάλι βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προσφορές από το διαδύκτιο. Φυσικά δεν συγκρίνεται με τίποτα με την αγορά βιβλίων από βιβλιοπωλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Moυ αρεσει να επισκεπτομαι το βιβλιοπωλειο και να αγγιζω να ξεφυλλιζω το βιβλιο, να ακουω γνωμες. Εχω παρει και μεσω internet αλλα δεν ειναι το ιδιο
    titamou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. αν είναι φθηνότερα κ μόνο τότε θ'αγοράσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ναι τις περισσότερες φορές αγοράζω τα βιβλία μου μέσω ίντερνετ γιατί είναι πιο οικονομικά, αλλά υπάρχει και μεγαλύτερη ποικιλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αγοράζω βιβλία από το ίντερνετ γιατί πολλές φορές είναι πιο οικονομικά, δεν υπάρχουν στο βιβλιοπωλείο και μπορώ να βρω μεγαλύτερη ποικιλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Δεν εμπιστεύομαι το Ιντερνετ Νομίζω ότι όποιος διαβάζει διαβάζει τα πάντα Συνήθως οι άνθρωποι αυτοί μετριούνται στα δάχτυλα Νομίζω ότι αυτοί μπορούν να ξεχωρίσουν "το καλό βιβλίο " η τον "καλό συγγραφέα"Κάποιες φορές μπορεί να ξεφυλλίσεις ένα βιβλίο τυχαία και να ανακαλύψεις ότι σε εκφράζει η έχει κομμάτια από την ζωή σου μέσα ...... ..... Βιβλία πολύτιμοι μαχητές "των βιβλιοθηκών" ........... υπάρχουν ακόμα εκεί και μας περιμένουν αν δεν έχουμε την δυνατότητα να τα αγοράσουμε .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. δεν αγοραζω μεσω internet βιβλια
    προτιμω να ειμαι σε ενα βιβλιοπωλειο και να χανομαι με τις ωρες ψαχνοντας το βιβλιο που θα μου κανει "κλικ"

    (:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μ'αρέσει πολύ το διάβασμα! Όταν έχω χρόνο πηγαίνω σε κάποιο βιβλιοπωλείο και αναζητώ καινούργια βιβλία, ενώ αν δεν έχω προτιμώ να κάνω παραγγελίες μέσω internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ναι έχω αγοράσει πολλές φορές από το ίντερνετ βιβλία, γιατί είναι εύκολο να βρω αυτό που ζητάω και έχει και πολλές προσφορές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Δεν ετυχε μεχρι σημερα να αγορασω μεσω internet.Ισως δεν γνωριζω αρκετα τον τροπο για να το κανω.
    elenikard@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Kαλημέρα και καλό μήνα. Δεν έχω αγοράσει ως τώρα βιβλίο μέσω Ιντερνετ, γιατί μου αρέσει να πηγαίνω στο βιβλιοπωλείο και να ζω τη μαγεία της επιλογής ψάχνοντας σε τόσους τίτλους. Δεν αποκλείω να το κάνω, γιατί οι συνθήκες μπορεί να το δρομολογήσουν. evoulaki7@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Οχι ακόμα!
    ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΩΠΑΣΗ
    pinezes@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ουτε εγώ ακόμα!!!!
    αλλά το σκοπεύω!

    Φενια γρηγορελη
    fenia_mx@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη γιατί δεν έτυχε! Αλλά στο μέλλον όλα είναι πιθανά!!!

    ΑΝΝΑ ΒΕΡΓΙΔΟΥ
    annvergidou@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Oχι δεν εχω αγορασει μεσω ιντερνετ γιατι προτιμω να πηγαινω στα βιβλιοπωλεια γιατι μου αρεσει να τα ξεφυλιζω κιολας
    angelina22_7@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Δεν εχω αγορασει αλλα αμα βρω τπτ ενδιαφερον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. εχω αγορασει αρκετα. βολευει γιατι δεν εχω χρονο.τα βλεπω, τα παραγγελνω και το πολυ σε 2-3 ημερες ειναι σπιτι μου χωρις κοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. οχι δεν εχω αγορασει ποτε βιβλια μεσβ ιντερνετ. Δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος, απλως ειμαι πολυ επιφθλακτικη σε ο,τι αφορα αγορες απο το ιντερνετ. Βεβαια γνωριζω πολλους ανθρωπους που κανουν συνεχεια αγορες μεσω του ιντερνετ και ειναι πολυ ευχαριστημενοι. sandy.funduk@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. οχι δεν εχω αγορασει ποτε βιβλια μεσβ ιντερνετ. Δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος, απλως ειμαι πολυ επιφθλακτικη σε ο,τι αφορα αγορες απο το ιντερνετ. Βεβαια γνωριζω πολλους ανθρωπους που κανουν συνεχεια αγορες μεσω του ιντερνετ και ειναι πολυ ευχαριστημενοι. sandy.funduk@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γενικά δεν έχω κάνει ακόμα αγορές μέσω ιντερνετ ούτε σε βιβλία ούτε σε τίποτα αλλο. Ο λόγος είναι γιατι ακόμα δεν έχω βγάλει μια prepayed card για να μου λυση τα χέρια. Ελπίζω να το κάνω σύντομα.
    cgianneli@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Πάντα αγοράχω βιβλία μέσω internet, αρχικά επειδή τα βρίσκω φθηνότερα, δεύτερον, λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο. Το μόνο δυσάρεστο είναι οτι μου έχει λείψει η αίσθηση της αφής και της μυρωδιάς των βιβλίων, όταν τριγυρνάς μέσα σε ένα βιβλιοπωλείο ...
    vgeka79@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. έχω αγοράσει αρκετές φορές βιβλία από το ιντερνετ γιατί δεν τα έβρισκα σε βιβλιοπωλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. αγορασα προσφατα ενα γιατι διαμενω επαρχια ποια και δεν εχει μεγαλα βιβλιοπωλεια οπως στην αθηνα που ειχα συνηθισει να πηγαινω
    mail angelina22_7@yahoo.gr
    αγγελικη λινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Όχι δεν έχω αγοράσει ποτέ. Γενικά έχω πρόσβαση σε πολλά βιβλία τα οποία ευελπιστώ να τελειώσω. Όταν γίνει αυτό πιστεύω ότι το Διαδίκτυο θα είναι μια καλή λύση! fanouria20@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Όχι δεν έτυχε γιατί τα βρίσκω συνήθως στα βιβλιοπωλεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Όχι δεν έτυχε να αγοράσω ακόμη... Καλύπτομαι από τα βιβλιοπωλεία και τη βιβλιοθήκη της πόλης μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ναι αγοράζω συχνά γιατί τα βρίσκω σε καλύτερες τιμές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Είναι πιο οικονομικά στο ίντερνετ γιατί τρέχουν συνέχεια προσφορές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ναι γιατί έχουν πολλές εκπτώσεις, ευκαιρίες και ειδικές προσφορές πολλές φορές τον τελευταίο καιρό και για μας τους βιβλιόφιλους είναι πολύ σημαντικό αυτό!
    georgia.papavasili@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Αγοράζω συχνά βιβλία πό το ίντερνετ, μπορώ να πω ότι είναι μια αγαπημένη μου συνήθεια! Μπαίνω , ψάχνω προσφορές και πολλές φορές αγοράζω και πολλά μικρά βιβλία με πολύ χαμηλές τιμές, οπότε όταν έχω κάποια χρήματα να διαθέσω συχνά επενδύονται με αυτόν τον τρόπο! Το εγγυώμαι σε όλους τους βιβλιολάτρεις ! Για εμένα πάντως είναι θεραπεία το διάβασμα και δεν το αλλάζω με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Συγνώμη ξεχάστηκα....
    evafr77@hotmail.com
    ξέρω ότι είμαι μέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. δεν έτυχε ποτέ να πάρω βιβλίο μεσω του ίντερνετ

    andronikos21r@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ναι εχω αγορασει βιβλια..μεσω ιντερνετ.. βρισκεις τις καλυτερες τιμες.. προσφορες.. δωρακια για φιλους... κ ειναι μια ευχαριστη διαδικασια για μενα..
    karamalisofia@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Δεν έχω κάνει κάποια αγορά απο το ίντερνετ ακόμη. Θα το κάνω σύντομα όμως διότι βρίσκεις αρκετά καλύτερες τιμές, αν και δεν αρνούμαι ότι τρελαίνομαι να ξεφυλλίζω ένα βιβλίο πρίν το αγοράσω..
    sophiesspa@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Σπάνια και κυρίως για οικονομικούς λόγους . Η διαδικασία του ξεφυλλισματος στο βιβλιοπωλείο εξακολουθεί να είναι για μένα φετίχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Δεν αγοράζω απο ίντερνετ γιατί δέν έχω πιστωτική! Άσε που έχω να τελειώσω άλλα 10 βιβλία!!!
    ermishatz@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Φυσικα και αγοραζω βιβλια απο ιντερνετ τα βρισκω σε καλυτερη τιμη! xeni1977@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. φυσικά και έχω αγοράσει βιβλία μέσω ιντερνετ αλλά προτιμώ από βιβλιοπωλείο γιατί μου αρέσει να βλέπω το βιβλίο που θα αγοράσω και να το ξεφυλλίσω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Αγοράζω από το ίντερνετ μόνο όταν βρίσκω κάποιο σε καλύτερη τιμή προτιμώ βέβαια να περιτριγυρίζω στους χώρους των βιβλιοπωλείων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Το e-mail μου είναι mania.kr@hotmail.com γιατί δε θυμάμαι αν είμαι μέλος συγνώμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ..αγοράζω σπάνια βιβλία μέσω internet..

    ..ειδικά το βιβλιο μου αρέσει να το πιάνω και να το ξεφυλλίζω πριν το αγοράσω.. σαν μια μαγική ιεροτελεστία προτού μπω στον άγνωστο κόσμο των σελίδων του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ενημερώνομαι μέσω internet για τις νεες κυκλοφορίες αλλά όταν θέλω να αγοράσω προτιμώ το βιβλιοπωλείο. Μου αρέσει να το κρατώ στα χέρια μου, να το ξεφυλλίζω και μετά το αγοράζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. δεν εχει τυχει να αγορασω ακομα αλλα αν βρω προσφορες θα το κανω ανεπιφυλακτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. εχω αγορασει παιδικα βιβλια για την κορη μου.Ολγα Πουλογιαννοπουλου olgapoulo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. εχω αγορασει αρκετα βιβλια μεσω ιντερνετ αλλα περισσοτερο ενημερωνομαιγια τις νεες κυκλοφοριες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Έχω αγοράσει μερικές φορές γιατί να πώ την αλήθεια μου αρέσει να κάθομαι πολύ ώρα μέσα σ' ένα βιβλιοπωλείο κ να ξεφυλλίζω πρώτα τα βιβλία που θα αγοράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Το μόνο που δεν αγοράζω απο το Internet είναι βιβλια. Προτιμώ τα παραδοσιακά βιβλιοπωλεία!

    paschos13@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Τιποτα δε συγκρίνεται με το ξεφύλλισμα ενός βιβλίου και το "χάζεμα" στα εξώφυλλα. Να δεις αν είναι καλογραμμένο, αν σε βολευεί το μέγεθος γραμματοσειράς.... και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες που δε βοηθανε την αγορά βιβλίου μέσω Internet!

    nadia_z13@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ναι εχω αγορασει ορισμενες φορες λογω καποιας προσφορας ή καποιας εκπτωσης αν παραγγειλεις μεσω διαδικτυου .Σε γενικες γραμμες απολαμβανω τις ερευνητικες μου βολτες στα βιβλιοπωλεια και στις εκθεσεις ...που μπορω να διαβασω και να ξεφυλλλισω τα υποψηφια προς αγορα βιβλια μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Όχι, δεν έχει τύχει μέχρι σήμερα να αγοράσω κάποιο βιβλίο μέσω internet. Αλλά μελλοντικά αν για κάποιο δυσκολευτώ να το βρω σε βιβλιοπωλείο, σίγουρα θα το ψάξω και διαδικτυακα!
    akakouli@geo.auth.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ωραία ερώτηση!!! Η αλήθεια είναι οτι παραλίγο να πω ότι δεν εχει τύχει αλλα μολις τωρα θυμήθηκα (χαχα!) πως πριν 2-3 χρόνια είχα παραγγείλει απο ελληνικό βιβιοπωλείο ένα βιβλίο στα Αγγλικά, μόνο και μόνο γιατι δεν υπήρχε στο νησί μου (στα Αγγλικα που το ήθελα)! :)) πιστεύω είναι τόσο βολικό και υπέροχο να μπορούμε να αγοράζουμε, online, βιβλία!! :) Αγοράζω άλλα πράγματα απο το ίντερνετ παντως, όχι τόσο βιβλία! :)

    nami_rhys@hotmail.com

    παρακολουθώ/έγινα αναγνώστρια μέσω GFC ώς denise. ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Πάντα αγοράζω βιβλία από το Internet λόγω περιορισμένου χρόνου. Η πρόσβαση σε βιβλία μέσω διαδικτύου είναι γρήγορη, εύκολη και εκτός αυτού τα σχόλια και οι κριτικές που υπάρχουν βοηθούν στην τελική επιλογή του βιβλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Φυσικά, με την αγορά βιβλίων από το internet γλιτώνεις αρκετά χρήματα καθώς είναι πιο οικονομικά και πολλά καταστήματα σου κάνουν δώρο ακόμα και τα μεταφορικά. Για όσους δουλεύουν και δεν έχουν χρόνο να πάνε στο βιβλιοπωλείο είναι η πιο εύκολη λύση καθώς η παράδοση μπορεί να γίνει στην δουλειά, οπότε γλιτώνεις πολύτιμο χρόνο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Προτιμω να πηγαινω σε βιβλιοπωλειο να αγγιζω και να μυριζω το βιβλιο.Στο ιντερνετ εχω παραγγειλει μονο 2 παιδικα βιβλια που ηθελα για δωρο και δεν προλαβαινα να παω εκεινη την εποχη στα μαγαζια λογω των παιδιων μου που ηταν μωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ναι,αγοράζω μέσω ιντερνετ διότι έχουν χαμηλότερες τιμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Δεν έχω αγοράσει ποτέ ως τώρα από το ίντερνετ!Βέβαια στην πραγματικότητα καταλαβαίνω οτι είναι το ίδιο αλλά λατρεύω αυτή την αίσθηση του να βρίσκομαι στο βιβλιοπωλείο ανάμεσα σε εκατοντάδες βιβλία και να τα βλέπω από κοντά πάνω στους πάγκους,να διαβάζω την περίληψη τους,να υπάρχει αυτή η μυρωδιά του χαρτιού τριγύρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ναι εχω παρει πολλες φορες απο το ιντερνετ κι αυτο γιατι με βγαζει απο τον κοπο να παω σε βιβλιοπωλειο και να ψαχνω να βρω αυτο που θελω να μην το εχουν κ να πρεπει να το παρραγγειλω εκει!τωρα πια αγοραζω μονο μεσω ιντερνετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ναι, γιατί συγκρίνω τις τιμές!
    nic-so1@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Παρόλο που αγοράζω αρκετά πράγματα από το Internet δεν έτυχε να αγοράσω βιβλία ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Έχω αγοράσει αρκετές φορές βιβλία από το internet. 1. Γιατί δεν είχα χρόνο να πάω σε βιβλιοπωλείο και έτσι αναζήτησα αυτό που ήθελα με το Internet 2.Γιατί ήταν οικονομικότερο.

    volelena@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ναι εχω αγορασει βιβλία μεσω ιντερνετ γτ δεν μπορουσα να τα βρω στο βιβλιοπωλειο.

    christinasamanta@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Προτιμώ από το βιβλιοπωλείο, ώστε να μπορέσω να ξεφυλλίσω και να ρίξω μια πρώτη ματιά στο βιβλίο που πρόκειται να αγοράσω.

    dimbelb@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. εχω αγορασει πολλες φορες απο το ιντερνετ, για οικονομια χρόνου

    arnikaki@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    hkoutente@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Όταν είμαι εκτός Ελλάδας αγοράζω συνήθως τα βιβλια μέσω Διαδικτύου, ενώ στη Ελλάδα προτιμώ να πηγαίνω στο βιβλιοπωλεία και να τα ξεφυλιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ...!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΠΟΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Δεν παραγγέλνω γιατίπροτιμώ της επισκέψεις στα βιβλιοπωλεία, να ξεφυλλίζω, να βλέπω τι κανινούργιο έχει βγει κτλ. Είναι κατι σαν ιεροτελεστια για μένα.
    Αν βεβαια ψαχνω καποιο συγκεκριμενο βιβλιο που δεν το βρισκω ευκολα δεν εχω προβλημα να το παραγγειλω on-line απλα δεν μου έχει τυχει μεχρι τώρα.

    GFC: Matina Kapa
    mail: matina2010@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΝΕΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ,ΜΕΣΩ INTERNET ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ :) ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση