Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και στο ΟΞΥΓΟΝΟ






BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και στο ΟΞΥΓΟΝΟ
Σας περιμένουμε με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας 
για μικρούς και μεγάλους σε τιμές έκπληξη!






ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Βιβλία υψηλής ποιότητας σε πολύ χαμηλές τιμές! 
Καλοκαιρινές «αποδράσεις» με έκπτωση έως και 75%!

Την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουνίου, αλλά και την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012, σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) με προσφορές από μια μεγάλη γκάμα βιβλίων μας για μικρούς και μεγάλους: ελληνική και μεταφρασμένη λογοτεχνία, βιογραφίες, δοκίμια, σύγχρονα και κλασικά εικονογραφημένα παραμύθια, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, παιδικές εγκυκλοπαίδειες και πολλά άλλα βιβλία για όλα τα γούστα σε τιμές έκπληξη από 2,99 € έως 9,99 €.

Σημειώστε στο ημερολόγιό σας τις ημερομηνίες και τις ώρες του bazaar:
22, 23, 29 και 30 Ιουνίου 2012 
• Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ
• Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι

Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές από -50% έως -75% αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, όπως του Ελβετού Αλέν Κλοντ Ζούλτσερ, του Ολλανδού Γερούν Μπράουερς, του Ισπανού Αντρές Τραπιέγιο κ.ά. Οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους, όπως ο Ίαν Ράνκιν, η Ρουθ Ρέντελ, η Λέσλι Γκλάιστερ κ.ά.Βιογραφίες γραμμένες από έγκυρους μελετητές, όπως του Γαλιλαίου, του Σαίξπηρ, τουΛόρδου Μπάιρον και της οικογένειας Βιτγκενστάιν, η βιογραφία του Che σε graphic novel, η ερωτική αλληλογραφία των ποιητών Ντίλαν Τόμας και Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι, αλλά καιεκδόσεις-σταθμοί, όπως το βιβλίο του Oλλανδού Χέιρτ Μακ με τίτλο Στην Ευρώπη, Ταξίδια στον 20ό αιώνα, δοκίμια και μελέτες, χρονικά και μαρτυρίες, και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή. Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει εγκυκλοπαίδειες της σειράς Larousse, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.

Επιπλέον, με αγορές άνω των 20 ευρώ κερδίζετε 2 ευρώ και με αγορές άνω των 30 ευρώ κερδίζετε 3 ευρώ!





ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καλοκαιρινό παζάρι βιβλίου 

Το ΟΞΥΓΟΝΟ σας προσκαλεί στο καλοκαιρινό του παζάρι για να ξεφυλλίσετε και να διαλέξετε τα βιβλία που θα σας κάνουν παρέα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού στην πόλη ή στις διακοπές.
Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί στο πατάρι του ΟΞΥΓΟΝΟΥ με θέα τη Ρωμαϊκή Αγορά, στην Ολύμπου 81, από την Πέμπτη 21 έως το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012. 
Εκεί θα βρείτε με έκπτωση 50% έως 75% αριστουργήματα κλασικών συγγραφέων, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, αστυνομικές περιπέτειες και θρίλερ, ενδιαφέρουσες βιογραφίες, δοκίμια και μελέτες από κορυφαίους διανοούμενους, καθώς και άλλες εκδόσεις που θα ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σας και διαφορετικές προτιμήσεις. Οι μικροί αναγνώστες θα βρουν συναρπαστικά βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα παραμύθια και απολαυστικές ιστορίες. 
Τέλος, εκείνες τις ημέρες πολλοί, σπάνιοι και παλαιότεροι, τίτλοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα είναι στη διάθεσή σας στη μοναδική τιμή των 3 ευρώ.

Ώρες λειτουργίας
Πέμπτη: 10.00-21.00
Παρασκευή: 10.00-21.00
Σάββατο: 10.00-21.00

Σας περιμένουμε με καλή μουσική, δροσερούς χυμούς και καλοκαιρινή διάθεση!

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση