Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

ανθρώπινα πάθη, τα κοριτσίστικα όνειρα


ΧΑΜΕΝΕΣ ΑΓΑΠΕΣ
Ιωάννα Νοταρά
εκδ Ωκεανός Ενάλιος

H Αλίκη και η Άννα είναι φίλες αχώριστες από μικρές. Η μια μεγαλώνει μέσα στα πλούτη και στη χλιδή κι η άλλη κορίτσι μιας απλής μικρομεσαίας οικογένειας που αγωνίζεται για τον επιούσιο. Η Αλίκη, αλλοτριωμένη από τον πλούτο, θα χαθεί στους σκοτεινούς δρόμους της κοκαΐνης και των αδιέξοδων ερώτων, ενώ η Άννα αγωνίζεται σκληρά για μια καλύτερη θέση στην κοινωνία. Η ζωή και των δυο θα ανατραπεί, από απρόβλεπτες καταστάσεις και από ανθρώπους μοιραίους που θα βρεθούν στον δρόμο τους… Μια παράξενη γυναίκα, στοιχειωμένη απ’ τα λάθη της, αναγνωρισμένη ζωγράφος, κρατάει καλά φυλαγμένα κομμάτια απ’ τις ζωές τους… Ένα μυστικό που η Άννα θα μάθει τυχαία από την Αλίκη, θα αλλάξει τα πάντα… Ο κόσμος της θα γκρεμιστεί κι εκείνη θα μείνει μετέωρη στο κενό.. Μόνο της στήριγμα ο Νικόλας….

Ένα μυθιστόρημα για τα ανθρώπινα πάθη, τα κοριτσίστικα όνειρα, τους χαμένους έρωτες, τα μοιραία λάθη, που συνθέτουν τη ζωή σε όλο της το μεγαλείο. 

Βιογραφικό συγγραφέα:

Γεννήθηκα στην Αθήνα, όπου ζω με τον δεύτερο σύζυγο μου. Έκανα σπουδές στη Γερμανία όπου και έζησα αρκετά χρόνια. Εργάστηκα για πολλά χρόνια σε γνωστό Ελβετικό οίκο ρολογιών και κοσμημάτων και τα τελευταία τρία χρόνια παραιτήθηκα για να ασχοληθώ αποκλειστικά με τη συγγραφή του πρώτου μου βιβλίου Χαμένες Αγάπες. Σε λίγους μήνες πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί η προσπάθειά μου για ένα δεύτερο βιβλίο. Εκτός από γερμανικά, μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Από τον πρώτο μου γάμο έχω έναν γυιό που επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού εργάστηκε κάποια χρόνια ως καθηγητής Ιστορίας σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση