Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Διαγωνισμός Οκτωβρίου 2012

προσφέρουμε άλλα δύο βιβλία προς κλήρωση!!!! Τους όρους συμμετοχής τους γνωρίζετε πια ... να είσαστε ΜΕΛΟΣ/ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ και να γράψετε το email σας!!!! 

Θέμα:τα βιβλία που διαβάσατε το καλοκαίρι
Έγκυρες συμμετοχές έως τις 17/10 και ώρα 23:59.





Κάκια Ξύδη "Ελεύθερη πτώση"





Γεωργία Δεμίρη "Κάπου σε ξέρω"

45 σχόλια:

  1. "Μια φορά κι ένα καλοκαίρι", "Έτσι κι αλλιώς καλημέρα", "50 αποχρώσεις του γκρι", "Lacrima Cristi", "Τα αχνάρια των ξυπόλυτων ποδιών", "Γυάλινο ρόδο" και πολλά άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (θα ηθελα να μπω στην κληρωση για το ελευθερη πρωση,το αλλο το εχω διαβασει τον περασμενο μηνα._
    επισης το καλοκαιρι διαβασα το ενα ονειρο δυο χρωματα,η γυναικα που ηξερε μονο να αγαπα,γραμματα στις κορες μου......
    ευχαριστουμε για την προσφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γυαλινο ροδο,Δωροθεα ντε Τροπ,Εγκλημα στην Παλαιων Πατρων Γερμανου,Ο λυκος της μοναξιας και αλλα που δεν θυμαμαι τους τιτλο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΙΟ", "ΘΕΑΝΩ Η ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ", "ΑΘΗΝΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΟΜΟΡΦΗ", "ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΟΧΥΛΙΑ", "ΒΑΛΚΥΡΙΕΣ", "ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβασα πάρα πολλά βιβλία αυτό το καλοκαίρι, μερικά από αυτά είναι το 'Πέρασμα στον Τσεσμέ της Μαρίας Χανιώτου, "Ο όρκος" του Φώτη Κατσιμπούρη, "Ψάχνοντας τα σημάδια" της Ευγενίας Βουτσινά Βασιλειάδου, "Οι μικροί άγγελοι" της Ρένας Ρώση Ζαϊρη, "Θυμήσου πόσα μου χάρισες" της Νατάσας Γκουτζικίδου και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το βιβλίο της κ. Δεμίρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασα το ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ!
    καλή μας τύχη!
    floranceaga@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διάβασα πάρα πολλά και τα δύο της Κάκιας Ξύδη και τους Μικρούς Αγγέλους και Το γυάλινο ρόδο , τους Λόγους της Μοναξιάς , το Εμπνονύ Βάργκας και πόσα ακόμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το καλοκαίρι το πέρασα αγκαλιά με την τριλογία της Κόντζογλου "Οι μεσημβρινοί της ζωής"....Τέλεια και τα τρία!!! kate_skarli@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛ ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ
    pouliopoulousoula@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μοναστήρι , εσύ εισαι και να το θυμάσαι, στα ίχνη σου ....dinac71@gmail.com
    ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μικροί άγγελοι - Τ' αχνάρια των ξυπόλητων παιδιών - Το νησί κάτω από τη θάλασσα - Ο άνθρωπος μηχανή - Ο κουρσάρος της καρδιά μου - Το γυάλινο ρόδο και άλλα
    lenadive@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον τελευταιο καιρο με εχει πιασει απιστευτη μανια με τα βιβλια..Αυτη την στιγμη διαβαζω το¨Ψαχνοντας για κοχυλια¨Μακαρι να ειμαι τυχερη..
    aggeliki2603@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μικροί άγγελοι - Τ' αχνάρια των ξυπόλητων παιδιών, Το γυάλινο ρόδο, Το ταξίδι της φωτιάς, Πικρό γλυκό λεμόνι, Το θρόισμα της λεύκας, Ο γυρισμός, Το αίνιγμα της πεταλούδας, Ο λύκος της μοναξιάς κ.α Καλό απόγευμα!
    vgeka79@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το "πικρό γλυκό λεμόνι" και μου άρεσε πάρα πολύ!
    Εvankass@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο "ΦΕΒΡΟΥΆΡΙΟΣ" .
    Vxatzistratis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλό μήνα !!Το καλοκαίρι διάβασα αρκετά βιβλία.Κάποια από αυτά που μου έρχονται στο μυαλό είναι΄: οι κόρες της αυγής(Π.Παπαδακη),αν ήταν όλα αλλιώς( Αλκ.Παπαδάκη), το παιδί της αγάπης (Μ.Τζιρίτα), μια φορά και ένα καλοκαίρι(Μ.Κράλλη),τα παλάτια του Βοσπόρου και το Από την ανατολή στη Δύση(Γ κ Μ.Αλεξάνδρου), ενικός αριθμός(Λ.Διβάνη), όλα ήταν αλήθεια γλυκιά μου(Κόκκαλη) και κάποια ακόμη που δεν μου έρχονται τώρα αμέσως στο νου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα αρκετά βιβλία. Όσο αντέχει η ψυχή, επάγγελμα αρραβωνιαστικά, η σκοτεινή πλευρά του ήλιου, ο λύκος της μοναξιάς κ.α
      agpapath@yahoo.gr

      Διαγραφή
  17. Αγγελος και Δαιμονας, Κουρδιστος Αγγελος, Κουρδιστος Πριγκιπας, Μπρισινγκρ, Μπελαντονα, Παραλληρημα, Uglies, Χαμενοι Θεοι. nikipa1984@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο ιουδας φιλούσε υπέροχα, το άρωμα,όταν οι γυναίκες τολμούν,οι δρόμοι της μοίρας, οι κομπάρσοι της ηδονής ήταν όλα υπέροχα και πιο πολύ έρωτας σαν βροχή Μαντά Λένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολλά!!! Τι να πρωτοπώ; Ότι θυμάμαι αυτή τη στιγμή: "Η γυναίκα των Δελφών" ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, "Το αστέρι του διαβόλου" JO NESBO, "θυμήσου πόσα μου χάρισες" ΝΑΤΑΣΑ ΓΚΟΥΤΖΙΚΙΔΟΥ, "Η εκδίκηση του Πυθαγόρα" ΑΡΤΟΥΡΟ ΣΑΝΤΚΑΛΛΙ.... (orangata@yahoo.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το απίστευτο προσκύνημα του Χάρολντ Φράι (Rachel Joyce),
    Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι(E. L. James), Ich bin dann mal weg (Hape Kerkeling), Alte König in seinem Exil (Arno Geiger), Auf dem roten Teppich und fest auf der Erde, (Schmidt Loki), Knast (Bausch Joe),Die Kunst des klaren Denkens (Rolf Dobelli), Lehrerkind (Bastian Bielendorfer) Εμφανίσεις και θαύματα της Παναγίας διαβάζω τώρα, διάβασα αρκετά και αυτό οφείλετε κυρίως στο Kindle που αγόρασα.
    dspiridou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τρία βιβλία διάβασα το καλοκαίρι και αυτά γιατί βρίσκονταν στην βιβλιοθήκη και με περίμεναν καιρό τώρα που δεν είχα χρόνο να διαβάσω: 1. Ο Γυρισμός της Βικτώρια Χίσλοπ, 2. Το μέλι έγινε κεντρί της Κάλη Καρατζά, 3. Άυπνος Ουρανός της Κάλη Καρατζά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το δάκρυ του κρίνου και το Γιατί δεν ερωτεύομαι πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. διάβασα το πετράδι της Ιωνίας (Γ.& Μ.Αλεξάνδρου), Το Φθινόπωρο της Μάγισσας (Οικονόμου), Το τελευταίο τσιγάρο και το Χωρίς Χειροκρότημα (Μαντά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "Μάτια μου" της Μαρίας Τζιρίτα. Ενδείκνυται για όσους αντέχουν το... κλάμα! Υπέροχο!
    Δήμητρα
    dimbelb@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. διαβασα παρα πολλα βιβλια!ερωτας πολεμος το καλυτερο!mpetykompo@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. διαβασα ευτυχως πολλά βιβλια! ενδεικτικά αναφερω.. της κάκιας ξύδη και γι΄αυτό μη με υπολογιζετε για το παραπάνω βιβλιο, τα πικρά κεράσια, τα αμαρτωλά θαύματα, το αλατι κόκκινο, όλα τα παραπάνω του δημήτρη αλεξιου, το πικρό γλυκό λεμόνι της σοφιας βοικου, το γυαλινο ροδο και το αν τον ανεμο ρωτησεις, της ευαγγελιας ευσταθιου, τα όνειρα τα πλέκεις με το βελονάκι της σέβης τηλιακού, οι γυναίκες του αυγουστου, το πέρα απο το νησί της ρούλας σαμαηλίδου, η χήρα του πειραιά της λαπατά, ο κουρσαρος της καρδιας μου της πανταζή, το φιλμ νουαρ του στεφανάκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ''Τιμωρία,η λέξη των θεών'',''Κυριαρχία΄΄,΄΄Αντίλαλοι νεκρών΄΄
    fotinitaso@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διάβασα την τριλογία του Στιγκ Λάρσον: Το κορίτσι με το τατουάζ, το κορίτσι που έπαιζε με τη φωτιά και το κορίτσι στη φωλιά της σφήγκας!! Εξαιρετικά!!!
    vakasapi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Όνειρα δίχως ουρανό", "Η αγάπη που άνθισε στην ψυχή μου", "Κάπου σε ξέρω". Θα ήθελα να πάρω μέρος στον διαγωνισμό για το βιβλίο της κυρίας Κάκιας Ξύδη "Σε ελεύθερη πτώση" γιατί το βιβλίο της κυρίας Δεμίρη το έχω. Ευχαριστώ πολύ!!
    Τάνια Δούλαλα
    doulalat@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Όσα αντέχει η ψυχή","Εκείνη η στιγμή"(Πολυράκης)
    stsalp0@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κομμένα λουλούδια,Εγώ η Ανατολή..
    pophpap@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Διάβασα αρκετά,
    "Όλα για το ποδήλατο"
    "Ένα κάποιο τέλος"
    "Μετά την απόλυση"
    "Όσα χωράει μια στιγμή"

    steliosprv@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟ johnie society μόνο λόγω εγκυμοσύνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΟΥΜΑ) Μ'ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Σ'ΑΓΑΠΩ (ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ) ΠΕΣ ΤΟ ΨΕΜΑΤΑ (ΔΕΜΙΡΗ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ (ΔΕΜΙΡΗ)

    anastasia458@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "Οσα χωράει μια στιγμή του Στέφανου Λίβου" και "Καινούριοι γονείς για καινούρια παιδιά" της Ερατώ Χατζημιχαλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Λευκή σαν το γάλα, κόκκινη σαν το αίμα, Aλεσσάντρο ντ' Αβένια
    Πενήντα αποχρώσεις του γκρι, Τζέιμς Ε. Λ.
    Lalaland, Αλεξάνδρα Κ
    Παντοτινά, Μάγκι Στιφβάτερ
    Οι μικροί άγγελοι, Ρένας Ρώση Ζαϊρη

    Σας ευχαριστώ για τον διαγωνισμό!
    artgiote at gmail dot com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ''Στις στάχτες'',''Το στίγμα''
    anta_tas@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την όμορφη ανάσα στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε!!Να συνεχίσετε τέτοιες όμορφες ενέργειες!!Αυτό το καλοκαίρι έγινα μανούλα ...δεν είχα πολύ χρόνο για διάβασμα!¨ομως κατάφερα να ξαναδιαβάσω τον "Καπετάν Μιχάλη¨του Καζαντζάκη.

    Να είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση