Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Εκδηλώσεις - βιβλιοπαρουσιάσεις των εκδόσεων Λιβάνη 30/3 - 9/5

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Βασιλική Νευροκοπλή 01/04/2009
Η παρουσίαση θα γίνει στις 10:00 π.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Συκεών (με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου)
Στην εκδήλωση παρουσιάζεται και το ομώνυμο CD, σε μουσική Κυριάκου Καλαϊτζίδη, εκδόσεις ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ.

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Σ' ΑΓΑΠΑΩ / ΑΝ Τ'ΑΓΑΠΑΣ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ: Βασιλική Νευροκοπλή 02/04/2009
Η παρουσίαση θα γίνει στις 9:00 π.μ., στο βιβλιοπωλείο ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ (Λ. Νίκης 3). Για τη Β΄ Τάξη του Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Βασιλική Νευροκοπλή 04/04/2009
Η παρουσίαση θα γίνει στις 12:00 π.μ., στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Αριστοτέλους 7) (με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου)
Στην εκδήλωση παρουσιάζεται και το ομώνυμο CD, σε μουσική Κυριάκου Καλαϊτζίδη, εκδόσεις ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ.
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ηλίας Ανδρεουλάκης – λύρα, Αναστασία Ζαχαριάδου – κανονάκι, Κυριάκος Καλαϊτζίδης – ούτι, Θανάσης Τσίτσαρης – κιθάρα-βιολοντσέλο.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Βασιλική Νευροκοπλή 08/04/2009
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμπελοκήπων, το βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ Αμπελοκήπων και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, παρουσιάζουν το βιβλίο της Βασιλικής Νευροκοπλή: Tο παραμύθι της μουσικής στις 09.00 π.μ.
Στην εκδήλωση παρουσιάζεται και το ομώνυμο CD, σε μουσική Κυριάκου Καλαϊτζίδη, εκδόσεις ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ.

ΧΑΜΕΝΟ ΧΤΕΣ: Αναστασία Καλλιοντζή 05/04/2009
Ο Δήμος Νιγρίτας, με την ευκαιρία των εγκαινίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νιγρίτας, και ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέα Αναστασίας Καλλιοντζή με τίτλο: χαμένο χτες Αναστασία Καλλιοντζή
Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 5 Απριλίου 2009 και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Νιγρίτας στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «Αθανάσιος Κασιοκόγιας».

ΧΑΜΕΝΟ ΧΤΕΣ: Αναστασία Καλλιοντζή 06/04/2009
Το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, το ΤΗΛΕ-ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ και ο ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΒΑΝΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέα Αναστασίας Καλλιοντζή με τίτλο: χαμένο χτες Αναστασία Καλλιοντζή
Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2009 και ώρα 20.00 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» (3ος όροφος – Περιστέρη Κωστοπούλου 2).
Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσει ο φιλόλογος κ. Ανέστης Ακριτίδης με τους μαθητές του.


ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ 12/04/2009
Tο Σωματείο Λόγου και Τέχνης «Αλκυονίδες», η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου, το Βιβλιοπωλείο Πέρρας Βασίλης και ο Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου
ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ της Ζηνοβίας Μαρνέζη-Πανουργιά που θα γίνει την Κυριακή 12 Απριλίου 2009 (των Βαΐων), ώρα 11.00 π.μ., στο Θέατρο Δημαρχείου Κορίνθου (Κολιάτσου 32). Για το βιβλίο θα µιλήσουν: η κα Μαργαρίτα Φρονιμάδη-Ματάτση, αρχ/των-μηχ/κός, ποιήτρια, αντιπρόεδρος «Αλκυονίδων», και o κ. Απόστολος Παπαφωτίου, πολ. μηχ/κός, συγγραφέας, πρόεδρος του Λυσίππιου Πνευματικού Κέντρου Ν. Α. Κορινθίας.

ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΛΟΝΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ; 09/05/2009
Αν θέλετε να μάθετε πού πάει ένα μπαλόνι όταν φεύγει από το χέρι δεν έχετε παρά να έρθετε το Σάββατο 9 Μαΐου 2009, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Βιβλιοπωλείο του Εκδοτικού Οργανισμού Λιβάνη -Στοά του Βιβλίου, κατάστημα 16 (Πεσμαζόγλου 5), όπου η συγγραφέας Άννη Θεοχάρη θα κάνει αφήγηση-δραματοποίηση στο βιβλίο της με τίτλο: Πού πάει ένα μπαλόνι όταν φεύγει από το χέρι σου; Πληροφορίες: Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, κα Νανά Διαμάντη, τηλ.: 210-3661248

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση