Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Έκθεση Βιβλίου στην Ηλιούπολη

20/6 - Σάββατο 20:30

Τα Τμήματα Ενηλίκων του Θεατρικού Εργαστηρίου Ηλιούπολης παρουσιάζουν ''Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα'' του Hans Cristian Andersen, σε διδασκαλία και σκηνοθεσία της Τζίνας Αποστολοπούλου. Ακολουθεί συναυλία με το συγκρότημα ''Αbsinte''.

21/6 - Κυριακή 19:30

Η συγγραφεάς Αλέκα Ζωγράφου παρουσιάζει το βιβλίο της ''Ο Ζώζι και η... Ποντικό Μόνα-Λίζα'' (εκδόσεις Κέδρος), με διαδραστικό και επικοινωνιακό τρόπο. Μέσω της ζωγραφικής, τα παιδιά γνωρίζουν τον πανέξυπνο χαρακτήρα του Ζώζι, που ανυπομονεί να μεγαλώσει και να μάθει τον κόσμο γύρω του. Μαθαίνει καινούργιες λέξεις, όπως ''αλήθεια'', ''φιλία'', ''αξιοπρέπεια'' κ.ά. Τα παιδιά ακολουθούν το ταξίδι της μάθησης του Ζώζι με πολλές εκπλήξεις! (Το Βιβλιοπωλείο του Παύλου)

22/6 - Δευτέρα 20:00

Εργαστήρι graffiti με θέμα ''Η πόλη και το περιβάλλον''. Επιμελείται η Δημήτρης Μπάκαλος μαζί με τους μαθητές του Εργαστηρίου Σκιτσογραφίας του Δήμου Ηλιούπολης.

23/6 - Τρίτη 20:30

Συναυλία από τη Συμφωνική Μαθητική Ορχήστρα του Δήμου Ηλιούπολης, ''Νικόλαος Μάντζαρος'' και από την Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής ''Μάνος Λοΐζος''.

24/6 - Τετάρτη 20:00

Εργαστήρι σκίτσου με θέμα το βιβλίο. Επιμελείται ο Δημήτρης Μπάκαλος μαζί με τους μαθητές του Εργαστηρίου Σκιτσογραφίας του Δήμου Ηλιούπολης.

25/6 - Πέμπτη 19:30

Η Πολυξένη Βάκου - Σολωνίου παρουσιάζει το βιβλίο της ''Το δώρο της αγάπης'' (εκδόσεις Σταμούλη). Μια τρυφερή ιστορία, που θα γίνει αφορμή για δημιουργική απασχόληση των παιδιών, βασιμσένη στην τέχνη του κολλάζ. (βιβλιοπωλείο Απρόβλεπτο)

26/6 - Παρασκευή 20:30

Εργαστήρι graffiti με θέμα ''Η πόλη και το περιβάλλον''. Επιμελείται η Δημήτρης Μπάκαλος μαζί με τους μαθητές του Εργαστηρίου Σκιτσογραφίας του Δήμου Ηλιούπολης.

27/6/ Σάββατο 21:00

Ο Mc Yinca με τους μουσικούς του και το συγκρότημα ''Jazz do it'' προσφέρουν μια συναυλία για τους νέους, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Εκπρόσωπος από το ΚΕΘΕΑ ''Εξάντας'', ένα θεραπευτικό πρόγραμμα εφήβων, θα ενημερώνει μικρούς και μεγάλους για τις μεθόδους πρόληψης και τις δυνατότητες αντιμετώπισης του προβλήματος των ναρκωτικών.

Στον χώρο της έκθεσης βιβλίου θα εκτίθενται έργα ζωγραφικής των σπουδαστών του Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών του Δήμου Ηλιούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση