Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Οικολογική επικοινωνία

Αγαπητοί αναγνώστες,

Ως εκδοτικός οίκος με περιβαλλοντικές ανησυχίες, τυπώνουμε τα βιβλία μας σε χαρτί ελεύθερο χημικών ουσιών χλωρίου και φιλικό προς το περιβάλλον. Καθώς όμως αυτό δεν είναι αρκετό για το περιβάλλον, είναι πρωταρχική μας ευθύνη να κάνουμε εμείς οι ίδιοι ό,τι περισσότερο μπορούμε, ξεκινώντας από τη μείωση της έντυπης αλληλογραφίας μας.

Μειώνοντας την έντυπη αλληλογραφία μας επιτυγχάνουμε:
• Μείωση του χρησιμοποιούμενου χαρτιού.
• Μείωση των εκπομπών άνθρακα.
• Μείωση των σκουπιδιών.
• Αμεσότερη ενημέρωση για τους νέους τίτλους, καθώς ενημερώνεστε ηλεκτρονικά τη στιγμή της κυκλοφορίας τους και όχι τη στιγμή κυκλοφορίας του καταλόγου μας.
Για τους λόγους αυτούς, και κατόπιν της αποστολής της αλληλογραφίας μας στα μέλη της Λέσχης Αναγνωστών και του Fan club των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε να παραλαμβάνετε πλέον τις ενημερώσεις μας μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (κατάλογος βιβλίων, αποσπάσματα, εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή).
Παρακαλούμε, για να επιλέξτε τον τρόπο αποστολής της αλληλογραφίας που επιθυμείτε, καθώς και την επιλογή Ανανέωση Εγγραφής σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ανανέωση για το 2009 και θέλετε να λάβετε την αλληλογραφία μας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας.
Εσείς κι εμείς πάντα σε επαφή!
Με εκτίμηση, Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση